Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojai homeopatai - Pinikienė, Galvydytė ir kt.

QUOTE(tatrud @ 2009 08 19, 00:35)
Lankomes pas si gydytoja. Mums jo skirtas gydymas padejo ir, kas svarbiausia, teikia man stiprybes ir vilties, kad nugalesime visas bedeles.
Mano sunui diagnozavo bronchine astma, bet mes isdrisome netiketi sia diagnoze ir nevartojome cheminiu preparatu. Kreipemes i si gydytoja. Jau 4 men. vartojame jo paskirtus vaistus ir galiu teigti, kad pokyciai optimistiniai.
Yra nepatogumas tame, kad gydytojas nera visada pasiekiamas. Kai vaikui uzejo kosulys ir norejau patarimo, negalejau prisiskambinti. Jis gyvena Ukrainoje ir Vilniuje buna tik kartais.
Mielai pabendrauciau detaliau per AZ, jeigu noretumete.
Sveikatos linkedama

Laba diena
ar tel Popovo 861475167 nepasikeite
noretume pas ji konsultacijai
kiek kainuoja
ar jis daznai buna vilniuje
Atsakyti
Sveiki,
uzsirasyti konsultacijai galima tel. 8-614-75167. Tai bendrasis priemimo tel. Nr.
Kiek zinau, jis atvaziuoja nedaznai, todel patariu pasiskambinti ir uzsiregistruoti. Pirmine konsultacija kainavo 200 Lt.
Gydytojo kontaktus nusiunciau Jums AZ.
Sveikatos Jums!
Atsakyti
Brangios mamos,
prašau ir su manimi pasidalinti G.Galvydytės kontaktais... Kažkada ji dirbo Centro poliklinikoje, buvo mano dukrytės pediatrė... Labai norėčiau ją vėl susirasti, nes ortodoksinė medicina jau įvarė į neviltį verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tamas guna: 04 gegužės 2010 - 18:58
Laba diena,
gal galėtumėte kas nors į AŽ parašyti čia minimų gydytojų homeopačių kontaktus? Ačiū.
Atsakyti
Galvydytė
http://www.homeopatijoscentras.lt/

Pinikienė
http://www.homeopath...inis_homeopatas
Atsakyti
QUOTE(Eima @ 2010 05 10, 16:27)

Labai labai ačiū! 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

ieškau gero homeopato Vilniuje. Skambinau į homeopatijos centrą, tai man rekomendavo homeopatę Gemą Galgydytę. Gal kas lankotės pas šią gydytoją-homeopatę, kokie atsiliepimai? Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 05 20, 08:28)
Sveiki smile.gif

ieškau gero homeopato Vilniuje. Skambinau į homeopatijos centrą, tai man rekomendavo homeopatę Gemą Galgydytę. Gal kas lankotės pas šią gydytoją-homeopatę, kokie atsiliepimai? Ačiū už atsakymus  4u.gif

Man ji labai patiko, vaikučiui irgi. Dar pakalbėjom apie kitus dalykus bendrai, apie medicinos sistemą, nors tikrai atėjau ne dėl to ax.gif Gera, maloni gydytoja
Atsakyti
Jau pusę metų mano vaikas gydosi pas gydytoją homeopatę Jurgą Pinikienę Vilniuje. Diagnozė -atopinis dermatitas ir bronchinė astma.Pradėjo sirgti, kai buvo 4 mėnesių.Dabar su siaubu atsimenu, kaip atrodė veidukas, ypač skruostai. Tuo metu atrodė, kad tai pasaulio pabaiga.
Per pirmą susitikimą gydytoja labai daug klausinėjo.paliko gerą įspūdį. Kartais jai paskambindavau, kai turėdavau neaiškumų, visada maloniai atsakė į visus mano klausimus.
Gydytoja liepė tirpinti vandenuke žirnelius (Calcium Carbonicum) ir duoti po pusę šaukštelio kas 15 min, kai labai prastai -kas 5-10 min. Taip davėm porą mėnesių. Šiuo metu valgau daugiau produktų ir nealergizuoja (kai pradėjo sirgti,atrodė, kad beria nuo oro, nes nieko nevalgiau, o vaiką stipriai bėrė unsure.gif ). Dabar vandenuką geriam maždaug kas valandą, ryt skambinsiu gydytojai, turbūt sakys vėl retinti ax.gif
Beje, kelis kartus turėjom temperatūrą, tuomet duodavom vandenuką dažniau,ir kažkaip rimčiau nesirgom, apsiėjom be antibiotikų.

Atsakyti
Mes irgi lankemes 2 metus pas ja.Labai gera daktare,demesinga,viska iki smulkmenu issiklausineja.Esu girdejusi,kad ji dirba Centro poliklinikoj,tai nereikia net eiti pas ja privaciai jei priklausai tai poliklinikai.
Atsakyti
Sveikos mamytės ir tėveliai,
Gal zinote koki homeopatą vilniuje, kuris dirba valdiškoje poliklinikoje, ligoninėje. Ar gal kuriu kainos yra nedaugiau 100 litu, nes kiek skambinau tai 160 litu uz vizita. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2010 08 11, 12:50)
Mes irgi lankemes 2 metus pas ja.Labai gera daktare,demesinga,viska iki smulkmenu issiklausineja.Esu girdejusi,kad ji dirba Centro poliklinikoj,tai nereikia net eiti pas ja privaciai jei priklausai tai poliklinikai.

Kazin ar dabar dar dirba? Kaip ir noreciau uzrasyt savo mazaja. g.gif
Atsakyti