Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojai homeopatai - Pinikienė, Galvydytė ir kt.

Pasakykit, ar verta laukti iki birželio galo pas Pinikienę? Labai suviliojo mane nuvažiuoti pas ją, bet toookia eilė verysad.gif Pasidalinkit patirtimi pas ją gydant alergijas. Kaip suprantu, ji viena LT taip vadinama klasikinė homeopatė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skibru: 22 kovo 2012 - 13:27
QUOTE(skibru @ 2012 03 22, 14:26)
Pasakykit, ar verta laukti iki birželio galo pas Pinikienę? Labai suviliojo mane nuvažiuoti pas ją, bet toookia eilė  verysad.gif Pasidalinkit patirtimi pas ją gydant alergijas. Kaip suprantu, ji viena LT taip vadinama klasikinė homeopatė?

be kitų bėdų sūnus turėjo dar ir ilgiausią sąrašą alergenų dėl, kurių jam vis kas nors nutikdavo, tai išberdavo, tai dust pradėdavo, tai sloga atsirasdavo ir pan.... dabar turim vieną alergeną - cheminės medžiagos, kuriomis yra purškiami vaisiai ir daržovės PC. Bet gyd. sakė, kad labai maža tikimybė, kad jis išnyks, nors vaikas dar mažas ir paauglystėj visko gali būt....
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2012 02 18, 00:18)
kilam i virsu  4u.gif atsiliepkite prasau. Na ar seip patarkit gydytoja, kuris Jums padejo

Kiek metu vaikiukui? Mes turejome sia beda nuo pat gimimo. Nepadejo nei homeopatai, nei vaistai. Mazoji uzspausdavo kakuti nes bijojo tustintis. Matyt skaudejo. Galiausiai issiplete zarbos, susikaupe daug kaprolitu nes nesitustindavo po 5-10 paru. Klizmos, forlax vis didesnem dozem... Kai jai buvo 4 metai gulejom Santariskese, dare ivairius tyrimus. Rado, kad stortoji zarna issipletusi ir truksta judesio zarnyne. Gyde mus Alisauskiene, visai faina gydytoja, skyriaus vedeja. Forlaxa vaikas gere 3 metus. Is pradziu po 4 mg, o po keliumetu jau ir 10 g nepadejo...Viena diena man pasidare baisu, nes gydymas neturejo jokio poveikio, o su kakuliu bedos tesesi- tepe kelnytes, skaudejo tustinantis ir pan. Laimei mergaite auga, jai tuoj bus 5 metai, tad ir susitarti lengviau eina. Gydytoja patare sudaryti rezima, sesti ant puodo tuo pat metu, visiskoj ramybej, be streso. Taip ir darom...Kas diena sedim ir tulike zaidziam stalo zaidumus, ir ka gi- padarom. Puse metu reikalavo, kad kas nors butu salia, o dabar jau ir viena ant klozeto padaro. Bet svarbiausia vis tik mityba. Nuemem beveik viska is miltu, kasdiena privaloma tvarka suvalgom po 1 kiwi (labai efektyvus) ir 3-4 sauksteliu seleneliu. Jei kivio nesuvalgom, buna kad ir uzsilaiko. Tada sunku vel ivaziuoti i rezima. Kantrybes, tikiuosi isaugsit sia beda
Atsakyti
Kadangi esu gydziusi vaika pas A. Popova - jos mokytoja, tai po bendravimo su juo, man jos lygis schmoll.gif maloni, faina, ruestinga gal but ir taip, bet del ziniu lygio drisciau siek tiek abejoti. kadangi musu atvejis labai sudetingas buvo, tai, matyt, tokiu ji dar nepatraukia, kaip homeopate
Atsakyti
Mano dukros silpna vieta yra tonzilės. Ar yra čia mamų, kurios dėl to kreipėtės į Gemą? Nebežinau ką daryti, blaškausi. Daug kas sako, kad jei jau tonzilės padidintos, tai jau tik pjauti ir jokia čia homeopatija nepadės... g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 05 05, 12:56)
Mano dukros silpna vieta yra tonzilės. Ar yra čia mamų, kurios dėl to kreipėtės į Gemą? Nebežinau ką daryti, blaškausi. Daug kas sako, kad jei jau tonzilės padidintos, tai jau tik pjauti ir jokia čia homeopatija nepadės...  g.gif

O kodel gi nepabandzius? mirksiukas.gif Man paciai viena tonzile po vieno viruso buvo padidejusi ir niekaip nemazejo, bet atitaikius tinkamus zirniukus, ji pradejo trauktis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 11 gegužės 2012 - 08:51
Noreciau isgirsti apie si gydytoja atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantuke* @ 2012 04 23, 12:22)
Kadangi esu gydziusi vaika pas A. Popova - jos mokytoja, tai po bendravimo su juo, man jos lygis  schmoll.gif maloni, faina, ruestinga gal but ir taip, bet del ziniu lygio drisciau siek tiek abejoti. kadangi musu atvejis labai sudetingas buvo, tai, matyt, tokiu ji dar nepatraukia, kaip homeopate

niu kiek zinau Popovas jos mokytojas smile.gif
Atsakyti
Dėl vidurių užkietėjimo ir mes kreipėmės į Pinikienę. Mano vaikas irgi nuo gimimo turi šią problemą, nes, padarius tyrimus, paaiškėjo, kad ilgesnė nei įprastai tiesioji žarna. Tai ir vargstam jau trečius metus su kaku reikalais. Maistu sureguliuoti nebeišeina, arba išeina, bet tik tam laikui, paskui vėl tas pats. Todėl ir kreipėmės pas Pinikienę. Jau mėnesį laiko gėrėm paskirtus žirniukus, bet efekto vistiek jokio... verysad.gif
Liūdniausia, kad kviečia pakartotinei konsultacijai, kuri irgi kainuoja, o pinigėlių šiuo metu ir taip labai trūksta. Kažkaip net mintis tokia šovė, kad čia eilinė komercija, kainos išpūstos iki dangaus. Ir jei jau paskyrė visiškai neveikiančius žirniukus, galėtų pakonsultuoti nemokamai kad ir telefonu ar el. paštu, bet ne - primygtinai kviečia į konsultaciją.
Nebežinau, gaila labai tų pinigėlių, kuriuos teko sumokėti už pirmą konsultaciją (pinigai kaip į balą) ir tuo pačiu kankina dvejonės, kad gal jei nuvažiuotume antrą kartą, paskirtų tinkamą gydimą ir viskas susitvarkytų?.. unsure.gif
Bet šiaip ar taip, stebuklų nebūna.
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 06 01, 12:22)
Liūdniausia, kad kviečia pakartotinei konsultacijai, kuri irgi kainuoja, o pinigėlių šiuo metu ir taip labai trūksta. Kažkaip net mintis tokia šovė, kad čia eilinė komercija, kainos išpūstos iki dangaus. Ir jei jau paskyrė visiškai neveikiančius žirniukus, galėtų pakonsultuoti nemokamai kad ir telefonu ar el. paštu, bet ne - primygtinai kviečia į konsultaciją.

Nu tai pasakykite, kad norite nukelti konsultaciją, nes su pinigais prastai g.gif Primygtinai tikrai nemanau, kad kviečia, tam ir skirta kontrolė, kad gyd. matytų keitėsi kažkas ar ne (nebūtinai tai, apie ką kalbate. Ji iš visusmos sprendžia ar veikia vaistas, ar ne). Juk kalbėtis reikia, ji irgi žmogus, pasakykit, kad niekas nepasikeitė, galbūt užteks konsultacijos telefonu, ką gali žinot. Internetas čia tikrai nepadės schmoll.gif Svarbiausia yra kalbėtis ir pasakyti savo dvejones mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogailė: 01 birželio 2012 - 12:33
Tai jau kalbėjau telefonu ir sakiau savo situaciją, bet ji pasakė, kad be konsultacijos gyvai nieko negali padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2012 06 01, 14:43)
Tai jau kalbėjau telefonu ir sakiau savo situaciją, bet ji pasakė, kad be konsultacijos gyvai nieko negali padaryti.

Na tai kaip ir viskas aišku - liko nuspręsti jums norit jūs tos konsultacijos ar nenorit smile.gif
Atsakyti