QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 14:08)
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 16:38)
klausimukai abiem vienodi: kokiai odai mineti prausikliai skirti? nesausina? turis?kaina?
atsiprasau uz off topic 
tesiam
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 15:38)
klausimukai abiem vienodi: kokiai odai mineti prausikliai skirti? nesausina? turis?kaina?
atsiprasau uz off topic 
Ciel d'Azur, manau, skirtas bet kokia odai. Man tikrai nesausino, du buteliukus pirkausi is eiles. Turis - gal 200 ml (nepamenu). Tik kaina kandziojas - mokejau apie 13-15 euru. Kiek zinau, jais prekiauja Nimfali.
Mano oda - misriai jautri
QUOTE(Juoko ašara @ 2009 06 02, 18:11)
tesiam
maniskis Essential Care raso, kad yra skirtas normaliai-riebiai arba mišriai odai. mano yra misri, bet siuo metu tas misrumas yra labiau i riebumo puse, o anksciau buvo i sausumo, tai tikrai nesausino
va cia gali pasiskaityti placiau http://www.sveikipro...d...30&id=18307 
QUOTE(gizma @ 2009 06 02, 18:13)
Ciel d'Azur, manau, skirtas bet kokia odai. Man tikrai nesausino, du buteliukus pirkausi is eiles. Turis - gal 200 ml (nepamenu). Tik kaina kandziojas - mokejau apie 13-15 euru. Kiek zinau, jais prekiauja Nimfali.
nimfali puslapyje randu va toki: alijosinis gelis
sis? ar gerai tusa plauna?
QUOTE(katutis @ 2009 06 02, 13:31)
gal tikrai priklauso nuo blakstienų ilgio ir kiek jos siekia paakių odą? 
Mano atveju tai tik taip. Juk aliejus pradėjau naudoti palyginti nesenai ir blakstienas dažau tik vieną kartą ir tik visiškai nestorinančiu tušu. Kartais neapsikentusi to tepimo ir apatinių blakstienų nesidažau, bet vistiek tas pats. Kaip aš sakau, jei dingčiau be žinios, tai mano skiriamasis bruožas būtų ilgos blakstienos - jos neabejotinai ne trumpesnės nei dirbtinės
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 02, 18:07)
pavydu
QUOTE(Sultry @ 2009 06 02, 16:21)
Aha, tas pats. Sorry, nenurodziau is karto. As akis biski aliejuku pavalydavau, o tada tuo geliu prausdavau veida. Kadangi seniau naudojau sintetini tusa, tai nusiplaudavo tokiu budu viskas. Baisiai nemegstu, kai po prausimosi pajuode paakiai buna
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 06 02, 16:05)
Nesenai ir as nusipirkau CC tai patinka kaip odele jauciasi juo nusiprausus, na to cia taip isgirto valancio poveikio dar nepamaciau bet ziuresim ilgiau panaudojus, nes merginos cia gyret kad gerai labai poras isvalo 
as taip pat valomo pojucio kol kas nepajauciau nors ir tonika naudoju
QUOTE(Melajja @ 2009 06 02, 20:54)
as taip pat valomo pojucio kol kas nepajauciau nors ir tonika naudoju
del zaidimo taip pat sutinku, pastebejau kad daug ilgiau vonioj uztrunku su CC bezaizdama, bet kol kas tas zaidimas nepabodo 
nu jus man paaiskinkit kur tas zaidimas?
QUOTE(Mytee @ 2009 06 02, 23:34)
nu jus man paaiskinkit kur tas zaidimas?
gal as kazka ne taip darau su CC
man viskas daug greiciau gaunasi nei valyti pieneliu, toniku ir t.t. 
Na o jūs man prašau paaiškinkite, kas abskritai yra tas CC
QUOTE(MAMarija @ 2009 06 03, 08:59)
Cleansing Cream.. tokia kosele veidui prausti
QUOTE(Palomina @ 2009 06 03, 09:04)
Cleansing Cream.. tokia kosele veidui prausti