QUOTE(Melajja @ 2009 06 03, 14:18)
na kadangi pas mane beda - inkstirai ir karts nuo karto islendantys spuogeliai, tai as ir zaidziu su tuo CC tikedamasi kad man jis pravalys veidely, tapsnoju tapsnoju su juo geras 5 min, bet kaip nieko taip nieko

po kiekvienos nakties naujas spuogiukas islenda
Papildyta:
na pagal haushlos filosofija man tik kaukes molio ir truksta, ja ir jamsiu sekanty uzsakyma
Man irgi paskutiniu metu spuogiukai pradėjo lįsti

tik nemanau, kad CC gali padėti juos naikinti, naudoju CC kažkur 3 kartus per savaitę, nusipirkusi ir molio kaukę esu, bet dar neprisiruošiau išbandyti

manau ji turėtų kažkiek padėti, reikės savaitgalį bandyti
Noriu pagirti CM - tik baigiau Weledos pienelį ir išbandžiau CM - nuostabus

ir kvapas puikus (ar man viskas iš Hauschkos pradėjo kvepėti

), ir tekstūra labai patiko, valo, plauna puikiai, žodžiu labai džiaugiuosi
Papildyta:
QUOTE(linutiaaa @ 2009 06 04, 13:51)
Palomina (o gal ir dar kas naudoje ar naudojat),
pasakok dar apie hauschkos sampuna riebiems plaukams (pamenu kazkur buvo prirasyta, bet kai reik, nerandu

), sakei, kad tavo plaukai normalus, sis sampunas nesausina? koks pats plaukas lieka (lieka nors kiek purumo?)? neminkstina per daug plauku, reikalauja butinai balzamo? ir ar aliejus isplauna?
Mano riebūs plaukai, tai man tikrai nesausina, plaukas purus lieka, ir neminkština per daug, jei aliejum tepti plaukai, galima ir be balzamo, jei ne - man kažkaip norisi, nors plaukai nedažyti, nors pagalvojau, esu ir be balzamo porą kartų apsiėjusi. O aliejus man ne visus išplauna, sunkesnių neišplauna, arba daugiau kartų reikia plauti