Įkraunama...
Įkraunama...

Dr.Hauschka kosmetika

QUOTE(astute0210 @ 2009 07 03, 13:24)
Gerai, butinai prijunksim  smile.gif Parasysiu, kainininkas taspats tik priemoniu nuo saules nera...

Ir mane prijunkit, i az jei galima, retai uzsuku.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 07 03, 11:10)
Linutiaaa, o tu purskala su vonios aliejum koki kieki pasidarai? ir per kiek laiko sunaudoji? jis nesuges per ilgesni laika? nes as nemazai pasidariau ir kazkaip baisoka unsure.gif

zinok gal kazkur apie 100ml g.gif na, nepastebejau, kad pakistu kvapas tarkim, nors ypac dabar, kai tokios siltos dienos ir kambariuose temp aukstesne, tai ir man tokia mintis buvo kilus g.gif
Atsakyti
išbandžiau vakar plaukų kondicionierių...
nustebino, kad skystas toks unsure.gif bet šiaip patiko, reiks kada ateity nupirkt visą buteliuką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 07 03, 19:45)
išbandžiau vakar plaukų kondicionierių...
nustebino, kad skystas toks unsure.gif  bet šiaip patiko, reiks kada ateity nupirkt visą buteliuką ax.gif

man tai kazkaip balzamo skystumas normalus pasirode g.gif va Bema balzamas dar skystesnis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 03, 19:48)
man tai kazkaip balzamo skystumas normalus pasirode  g.gif  va Bema balzamas dar skystesnis  rolleyes.gif

man turbūt tirštesni pasitaikydavo biggrin.gif
pvz. sante brilliant care tirštesnis...
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2009 07 03, 19:55)
man turbūt tirštesni pasitaikydavo biggrin.gif
pvz. sante brilliant care tirštesnis...

aha Sante tirsciausias is siu triju
Atsakyti
Dovish, atsimenu esi pirkus Hauschkos skysta pravedima akims.. taip? norejau paklaust ar gerai laikosi jis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 04 liepos 2009 - 09:48
QUOTE(Palomina @ 2009 07 04, 09:45)
Dovish, atsimenu esi pirkus Hauschkos skysta pravedima akims.. taip? norejau paklaust ar gerai laikosi jis?

Taip turiu ax.gif Laikosi jis gerai, bet arba aš nemoku prasivesti plonos linijos arba šepėtėlis plonai netepa biggrin.gif Bet laikosi tikrai gerai ir pati tekstūra tokia maloni, nedirgina akių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 07 04, 11:46)
Taip turiu ax.gif Laikosi jis gerai, bet arba aš nemoku prasivesti plonos linijos arba šepėtėlis plonai netepa biggrin.gif Bet laikosi tikrai gerai ir pati tekstūra tokia maloni, nedirgina akių 4u.gif

ooo jeigu storiau tepa tai man bus kaip tik biggrin.gif nes man kaip tik reik storesni pravedima pasidaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 07 04, 10:49)
ooo jeigu storiau tepa tai man bus kaip tik  biggrin.gif  nes man kaip tik reik storesni pravedima pasidaryt  rolleyes.gif

Bet gal būt aš nemoku prasivesti biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat turiu skysta pravedima. Is pradziu kol buvo naujas tepesi ploniau dabar truputi storiau (igudus galima prasivesti ir storai ir plonai). Tikrai malonu naudoti, nes cheminiai man grauzdavo vokus.
Atsakyti
Mergaites,gal kam reikia..mainau dr.h skystos pudros (translucent make-up) nr.02 likuti i kokios naturalios priemones plaukams laseli (sampuno,kaukes.plaukai sausi,dazyti sruogom,garbanoti). pudros like nedaug,gal koks1/5,bet keliems kartams tikrai uzteks,kad pamatytumet tekstura,spalva ir pan... galiojimas geras 4u.gif

vasara is viso nenaudoju jos,tai stovi ji ir tiek.o mane siuo metu visi atliekami daiktai nervina kazkodel doh.gif
Atsakyti