Įkraunama...
Įkraunama...

PAGYRU PUODAS, KEPKIM IR GIRKIMES.

QUOTE(Renata123 @ 2009 07 09, 20:31)
bigsmile.gif niam niam. Kaip apetita suzadino .... mmm.... user posted image
Sveikinu su graziais sokoladiniais soniukais!  4u.gif  Labai grazus!
O kai pieset sokoladu ant popieriaus, tai pries tai koki ornamenta buvot nusipiesus, ar is karto sokoladu ir braizet is galvos?  blush2.gif
As tai bijau su tuo sokoladu prasidet. Niekaip man nepavyksta tuteles is popieriaus susukt  doh.gif

imi kepimo popierių, ruliukas kairėje, kraštelis dešinėje, viršutinį dešinį kampą, lenki iki apatinės linijos, sulygini kraštus, gaunasi lygus trikampis, nukerpi tą dvigubą trikampį, iš jo per lenkimo liniją kerpi ir gauni du trikampius. Vieną trikampį lenki dar per pusę, jį pasidedi smaigaliu į save, dešinį kampą suki į vidų iki vidurio linijos, kairį kampą analogikai užsuki, užtvirtini kokia lipnia juostele, galiuką mažulytį nukerpi, pili ten šokoladą 4u.gif nežinau ar nors truputį aišku blush2.gif nemoku paaiškinti blush2.gif
Atsakyti
Padariau ,moterys,siandien"Ananasini torta" pagal Cipciuka.Imantriai nepuošiau-naminiam sunaudojimui biggrin.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 09 liepos 2009 - 20:52
man tie kur naminiam vartojimui tai patys graziausi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 09, 20:31)
bigsmile.gif niam niam. Kaip apetita suzadino .... mmm.... user posted image
Sveikinu su graziais sokoladiniais soniukais!  4u.gif  Labai grazus!
O kai pieset sokoladu ant popieriaus, tai pries tai koki ornamenta buvot nusipiesus, ar is karto sokoladu ir braizet is galvos?  blush2.gif
As tai bijau su tuo sokoladu prasidet. Niekaip man nepavyksta tuteles is popieriaus susukt  doh.gif

labai paprasta tutele padaryti tik daugiau vietu suklijuok,ir as tai klijavai su izoliacija is vyro nutveriau,tai man stipriau laike nei su permatoma lipnia juosta mirksiukas.gif
Atsakyti
padima, Olesta didelis, diiidelis ACIU jums notworthy.gif Aiskiau, ir dar kaip aiskiau, Olesta - super mokytoja! friends.gif Nes jau ne pirma karta ka nors klausiu, o jau Olesta taip paaiskina gerai! thumb_yello.gif Niu matai, tai reiskia dar kirpti reikia i 2 trikampius, o as kazkaip tai is karto bandydavau sukt mastau.gif Tai rytoj mokysiuos tuteles is popieriaus sukt lotuliukas.gif

burbanti labai mielas torciukas. Pirmos asociacijos ji pamacius - grazus ir siltas saulelydis bigsmile.gif
Atsakyti
kažin kokia Olesta man pasakytų, kaip iš gryno šokolado padaryti šonui tinklelį, jau nervina, vieną baltą šokoladą ir vieną juodą sugadinau, o taip kaip su lenkišku glajum tada padariau ir Jus čia primokiau daryti, o pačiai nebesigauna umn.gif kame šaknys, neatkimba šokoladas nuo popieriaus, o popierius tai tas pats blink.gif
Papildyta:
tai va, o kai nesigavo šonai, padariau štai ką, Zebra, iš Tavo torto vėl eksperimentai ax.gif lotuliukas.gif triufeliai su romu, MB juos mėgsta, o kadangi tortas jam, tai va jais ir „papuošta“ ax.gif
user posted image
Atsakyti
wub.gif wub.gif SPALVA TORTO TAI ISVISO SUPERINE,TOKIA SVELNI IR MIELA,TORTO PAVIRSIUS LYGUS KOKS bigsmile.gif DRASIAI JAU GALIMA PAS OLESTA UZSIRASYTI I TORTU KEPIMO KURSUS biggrin.gif MANAU NORINCIU NETRUKTU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2009 07 09, 11:31)
Niekaip man nepavyksta tuteles is popieriaus susukt  doh.gif

O tu paimk maisiuka ,supilk ten sokolada ir prakirpk galiuka ir piesk !As taip dariau ,tik mano maisiukas smailas .Vienkartinis tortams puosti .Bet manau ir gerai butu su paprastu maisiuku.
burbanti ,labai skaniai atrodo tavo tortas.
Vaidose,ziuriu neatsilieki nuo sokoladiniu sonu manijos thumbup.gif
Olesta butu labai idomu pamatyti pjuvi essen.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif jau sulaukiu į az tokių pasiūlymų lotuliukas.gif tinklapyje (paraše) yra pjūvis iš seniau, šitas deja keliaus pas MB į darbą, tai nebus pjūvio unsure.gif
Atsakyti
Wau kokie tortai wub.gif
Ateinu ir as su Daividijos braskiniu plikytiniu torciuku, naminiam vartojimui, tai nepuosiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2009 07 09, 21:52)
Padariau ,moterys,siandien"Ananasini torta" pagal Cipciuka.Imantriai nepuošiau-naminiam sunaudojimui

na man tai labai jau gražiai torčiukas papuoštas wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 07 09, 23:37)
padariau štai ką, Zebra, iš Tavo torto vėl eksperimentai ax.gif  lotuliukas.gif  triufeliai su romu, MB juos mėgsta, o kadangi tortas jam, tai va jais ir „papuošta“ ax.gif

ale tikrai tokia švelni spalvyte wub.gif labai skaniai atrodo thumbup.gif

QUOTE(rasyte_ @ 2009 07 10, 12:31)
Wau kokie tortai wub.gif
Ateinu ir as su Daividijos braskiniu plikytiniu torciuku, naminiam vartojimui, tai nepuosiau ax.gif

manau papuošimas thumbup.gif jis viską pasako rolleyes.gif
Atsakyti
puikus tas Tavo naminis plikytinis, aš tai jaučiu jį su rikotos sūriu pagadinau, reikėtų kada vis dėl to su mascarpone pabandyti, įtariu, kad tik tame man ten ir netiko skonis blush2.gif
Atsakyti