leliukazz - laikykites, as jau senai ta pamoka turejau ir pasimokiau - su vaikais visi planai labai lankstus

laikykites, ir nesedek prie kompo, nes tai tik trukdys pasveikti tavo pacios akytems
mandra-sandra - atrodo visai nieko ta tavo suknia, ir svarbiausia prie bateliu tiks

ir man atrodo prie pamergiu deresi - nors as pastebejau man paskutiniu metu ruda ir zalia - kaip i uzpakali ikirpta

ka besimauciau vis kazkaip taip gaunas
mergaiciuke-ee - stiprybes tau, laikykis, ir pagalvok koki sau priza po visos sventes

nu jau uz toki varga turi save kazkaip palepint po to
astarna - nu ka ten su tais pirsliais daug puosi - juk jie vyrai nei karoliu nei auskaru neuzkabinsi

man tai patinka kad jie tokie paprasti

jeigu kostiumas yra tai derini marskinius pri ekostiumo (as tai saviski si kart biski atvirksciai rengiau, panasiai kaip Mandra-Sandra

nupirkau marskinius ir varlyte tada supratom kad reikia ir naujo kostiumo, tai paemem ir ta. Dabar jo tas kostiumas biski toks nevisai kaip visi - su silko atlapais ir silkine juostele kelniu sone ir tada jau silkinis toks kaip dirzas ar juosta dedasi, nezinau kaip lietuviskai tiksliai pavadint) tada derini slipsa prie suknios savo nu ir viskas nes jei nenori nei juostos nei geliu... nedaug kas ir lieka jiems
miegaliukas - geros sventes tau
rugsti uoga - labai grazi tavo suknia, ir

kad jau viskas baigesi - viskas buvo gerai

saunuole
as tai su naktiniais vargstu ir is visu pokalbiu su savo jaunaisiais priemiau viena isvada - nesikisti nei i nieka kas tiesiogiai nesusije su mano scenarijum, nes matau kad sunku ir jiems ir man. Manau man uztenka mano tiesioginiu rupesciu, visa kita - kaip jie nori