Įkraunama...
Įkraunama...

vva?viko?smk? ir t.t. ?

O as vis del to uz VVAM, aukstoji, mano nuomone, visada geriau uz kolegija tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(martinke @ 2009 05 29, 16:15)
O as vis del to uz VVAM, aukstoji, mano nuomone, visada geriau uz kolegija tongue.gif

Taip , bet jau girdziu ne viena sakant, i kolegija geriau ziurima , nei univera darbinantis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingkariuke: 29 gegužės 2009 - 17:02
Čia yra kiekvieno žmogaus pasirinkimo laisvė. Kas nori stoja į kolegiją, kas nori į universitetą. Aš pati esu baigusi kolegiją, bet man šito neužtenka ir šiuo metu studijuoju dar universitete. Reikia nepamiršti vieno dalyko, jei norėsi gauti darbą valstybinėje įstaigoje, bus būtinas universitetinis diplomas, jei dirbsi pas privatininką - užteks ir kolegijinio. Pas privatininką yra svarbu, kad mokėtum dirbti darbą, bet ne visada diplomas gelbėja, ypač jei tu darbdaviui nepatikai. Sakau tai, nes turiu karčios patirties. tad čia kiekvienam reikia apsispręsti. smile.gif
Atsakyti
aciux, 4u.gif kazkaip drasiau pasidare smile.gif beje soriukas sumaisiau rasydama,turejau omeny kad ekonomika daug sunkesne uz vadyba blush2.gif
Papildyta:
taip,pilnai suprantu kad cia kiekvieno pasirinkimo laisve bet vistiek norisi pasirinkti toki kelia kad nesigailetum ax.gif
Atsakyti
Pasakysiu savo nuomone, nestok i smk. Pati ten studijuoju, bet net priesui nelinkeciau (jei kalbame apie VF). Mokesi pinigus, o jie tau jokiu ziniu nesuteiks. paskaitos vietoj 4 val, truks 1 val ir t.t. Viska pranes paskutine diena, jei pranes... Apie bendravima jau nekalbu, nesiskaito visai. verysad.gif

Gailiuosi, kad stojau doh.gif

Cia mano nuomone, bet stok i valstybine kolegija.

Atsakyti
QUOTE(Zemeje @ 2009 06 04, 22:13)
Pasakysiu savo nuomone, nestok i smk. Pati ten studijuoju, bet net priesui nelinkeciau (jei kalbame apie VF). Mokesi pinigus, o jie tau jokiu ziniu nesuteiks. paskaitos vietoj 4 val, truks 1 val ir t.t. Viska pranes paskutine diena, jei pranes... Apie bendravima jau nekalbu, nesiskaito visai. verysad.gif

Gailiuosi, kad stojau  doh.gif

Cia mano nuomone, bet stok i valstybine kolegija.

O kokia ten mokslu kaina?
Atsakyti
QUOTE(martinke @ 2009 06 05, 14:56)
O kokia ten mokslu kaina?

2999 lt metams neakivaizdiniu, dieniniam 3999. Gal kitais mokslo metais pakels.
Atsakyti
Oho, siaip brangoka, o atsiliepimai nekokie...
Atsakyti
Sveiki,
Mokausi SMK, tiksliau mokiausi, siandien gyniausi diplomini smile.gif
Galiu pasakyti viena dalyka, pirmam kurse viska piese labai graziai, o poto...
Studijavau dieniniam skyriuje, tai buvo tokiu kurie laaabai spaude, o buvo tokiu, kurie vos ne tiesiai sviesiai sako "ai Jus uz pinigus mokotes, perkates diplomini" ...
Jei atvirai uz tokia kaina, kokia mokam uz mokslus, galetu bent tualetinio popierio nupirkti i tualetus... doh.gif
Atsakyti
Nejaugi SMK taip blogai?? Pati planuoju stot siais metais i ekonomikos fakulteta.. Gal dar kas pasidalins savo patirtimi? ax.gif
Atsakyti
Hm, atsiliepimai tikrai nekokie. tai gal bandyk jau geriau i VVA, issilavinima gausi geresni, o jei dieniniam - maziau mokesi...
Atsakyti
QUOTE(martinke @ 2009 06 14, 11:50)
Hm, atsiliepimai tikrai nekokie. tai gal bandyk jau geriau i VVA, issilavinima gausi geresni, o jei dieniniam - maziau mokesi...

Na SMK norejau finansus studijuot, o VVA tik vadyba kiek zinau.. O kodel maziau moket, kiek zinau VVA tikrai nepigios studijos... doh.gif
Atsakyti