Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

[quote=naujute,2009 05 20, 21:59]
sveikutes mergickos mirksiukas.gif jau zinokit pasiilgau jusu, kazkaip liudna kai nepaplepu su visom, bet nieko liko geros kelios savaites ir busiu su diplomu thumbup.gif bent jau tikiuosi, tada galesiu dazniau cia uzsukti ax.gif
Naujute, negi kartu mokomės lotuliukas.gif - man lygiai tas pats - vargo sesės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 20 gegužės 2009 - 21:48
ax.gif Katilius,Ryke-nežinau ar ryt ką rasit schmoll.gif kai atėjau-žmonių nebuvo 5 metrų spinduliu,o kai pradėjau kilnot-apžiūrinėt, tai net stumdytis pradėjo blink.gif nebent toms nuėjus kitų neprisirinko g.gif O va žydinčių naujų nebuvo nei vienos,gal ruošiasi užvežti thumbup.gif tiesa buvo oncidžių,bet brangoki blush2.gif
P>S> tos pigios buvo nužydėją,bet žiedų prikritę į celofaną,kai kurių dar ant šakelių kadaravo... mirksiukas.gif
bigsmile.gif naujute seniai matyta 4u.gif mirksiukas.gif sėkmės moksluose smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 05 20, 21:48)
Naujute, negi kartu mokomės lotuliukas.gif - man lygiai tas pats - vargo sesės lotuliukas.gif

Man irgi tas pats biggrin.gif doh.gif

Siandien pasakisko grozio falenopsi geltona su oranzinu viduriuku ir taskuciais maciau Megos Senukuose. Nu jau toks nerealus wub.gif Nu bet siaip ne taip atsispyriau.
O visur kitur tragiskos bukles falenopsiai. Rimi stovi orches su dviem stiebais, bet neturincios nei vieno ziedo doh.gif Kaip supratau, tai jos net nenukainuotos. Maximose visi apvyte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 20 gegužės 2009 - 21:58
Aciu uz info abiems, reiskia man nera ko ten eiti ryt... schmoll.gif
Atsakyti
[quote=pabirze,2009 05 20, 22:48]
[quote=naujute,2009 05 20, 21:59]
sveikutes mergickos mirksiukas.gif jau zinokit pasiilgau jusu, kazkaip liudna kai nepaplepu su visom, bet nieko liko geros kelios savaites ir busiu su diplomu thumbup.gif bent jau tikiuosi, tada galesiu dazniau cia uzsukti ax.gif
[/quote]

jei paguos ne jūs vienos verysad.gif Magistrą ką tik apsigyniau dar už daugiau nei savaitės valstybiniai..O tada jau orchidėjų lėksiu pirkt, jei palikusios bus dar ką forumietės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 05 20, 22:55)
jei paguos ne jūs vienos verysad.gif  Magistrą ką tik apsigyniau dar už daugiau nei savaitės valstybiniai..O tada jau orchidėjų lėksiu pirkt, jei palikusios bus dar ką forumietės smile.gif

Komandiruokis į Kauną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 20, 21:52)
Man irgi tas pats  biggrin.gif  doh.gif

Siandien pasakisko grozio falenopsi geltona su oranzinu viduriuku ir taskuciais maciau Megos Senukuose. Nu jau toks nerealus  wub.gif Nu bet siaip ne taip atsispyriau.
O visur kitur tragiskos bukles falenopsiai. Rimi stovi orches su dviem stiebais, bet neturincios nei vieno ziedo  doh.gif  Kaip supratau, tai jos net nenukainuotos. Maximose visi apvyte.

Man rodos as sitokio ieskau biggrin.gif o kokia kaina jo?
Atsakyti
[quote=Pandora,2009 05 20, 22:52]
Man irgi tas pats biggrin.gif doh.gif

Siandien pasakisko grozio falenopsi geltona su oranzinu viduriuku ir taskuciais maciau Megos Senukuose. Nu jau toks nerealus wub.gif Nu bet siaip ne taip atsispyriau.
ne mini mark? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2009 05 20, 23:55)
jei paguos ne jūs vienos verysad.gif  Magistrą ką tik apsigyniau dar už daugiau nei savaitės valstybiniai..O tada jau orchidėjų lėksiu pirkt, jei palikusios bus dar ką forumietės smile.gif

g.gif aš tikrai palikau bent kelias blush2.gif ermitažą kilometro spinduliu šią savaitę lenkiu blush2.gif
Papildyta:
nono.gif vėl Kaunietės gundot ???? Nagi Vilnietės imsim ir susikooperavę nulėksim Kauno nusiaubti g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 05 20, 22:01)

ne mini mark? g.gif

Oi ne, tikrai ne. Ne miniukas ten buvo. O mini mark, tai nedvejodama griebus buciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 20 gegužės 2009 - 22:18
Labas rytas 4u.gif
Vakar pasisakiau paskutine, siandien pirma biggrin.gif
Rezgu minti, kad reikia grizti ir pasiimti ta vakar matyta geltona falenopsi. O as net jo kainos nemaciau doh.gif Nesuprantu, kodel as jo vakar nepasiemiau.
Atsakyti
QUOTE(Katilius @ 2009 05 20, 19:35)

O jus visos namus turit su daug kambariu, ar ant kaimynu palangiu orchytes laikot? Nes klausimelis- kaip sutalpinti??? g.gif

man ta pati problema, nors turiu tik 8... tai 4 ant miegamojo lango ir 4 svetainėj ant indaujos. bet jau nelabai gražiai man taip atrodo. kažin įmanoma sustatyti į aukštą stovą? g.gif na, yra maximose toks spirkti. ar kuri nors sustačiusi O į stovus? unsure.gif

Monika Armonika, nesikabinėk rolleyes.gif
Atsakyti