Sveikos mano deboryte zieduka skleidzia
QUOTE(Ice_Touch @ 2009 05 22, 11:59)
Yra laisvu palangiu sociai dar pas mane
bet va lyg ir nelabai gerai orchytem tiesioginiai saules spindulai, ar ne?
musu namas stovi taip, kad ryte kokia 9 kai atsisuka saulyte i viena puse, tai taip iki kokios 3 ir kaitina
Jei 6 valandas kaitina tiesiogine saule tai tikrai negerai joms butu, pas mane visi namu langai orientuoti i pietus ir vakarus tai su pastatymu turesiu problema jei ir toliau dides gelyciu skaicius. Reikes kaip cia kazkuri rase specialius stelazus daryti
QUOTE(teska @ 2009 05 22, 12:43)
Kaip saunu
Papildyta:
Kas zinote tikslu aleksoto bazes adresa? Nusiusciau saviski pasizvalgyti
As ka tik grizau is bazes prie onkologinio.Nezadejau vaziuoti,nes jau sakiau nebepirksiu nieko,bet kojos kazkaip pacios nunese.Kai iejau,tai pasireiske astri ligos forma
,kai pamaciau geltonus phaelenopsius.Buvo ir zaliu,ir geltonu,ir miniuku violetiniu,alyviniu,baltu.Nusipirkau sodriai geltona,kuri beveik pereina i persikine su bordo viduriuku
uz 30Lt(dvi sakos aplipusios ziedais ir pumpurais) ir miltonija,kuri dar nezydi,bet dvi sakos su pumpurais(atrodo raudonais) uz 20 Lt.Noreciau nufotografuoti,bet neturiu fotiko.Kai autobusu sustojime pamate mano geltonaja,tai dvi moterys nubego pirkti.Dar buvo lenktos su dideliais baltais ziedais po 30Lt.Labai daug violetiniu,bet as jau ju ivairiu turiu,tai kainos neklausiau.Labiausiai tai mane suzavejo geltonos ir zalios.Zaliu tik viena kita yra,bet as zalia uz 5 Lt seniau nusipirkau,tai tas palikau jums
Man rytoj tręšimo-mirkymo-techninės apžiūros diena
Papildyta:
QUOTE(puke0 @ 2009 05 22, 15:08)
As ka tik grizau is bazes prie onkologinio.Nezadejau vaziuoti,nes jau sakiau nebepirksiu nieko,bet kojos kazkaip pacios nunese.Kai iejau,tai pasireiske astri ligos forma
,kai pamaciau geltonus phaelenopsius.Buvo ir zaliu,ir geltonu,ir miniuku violetiniu,alyviniu,baltu.Nusipirkau sodriai geltona,kuri beveik pereina i persikine su bordo viduriuku
uz 30Lt(dvi sakos aplipusios ziedais ir pumpurais) ir miltonija,kuri dar nezydi,bet dvi sakos su pumpurais(atrodo raudonais) uz 20 Lt.Noreciau nufotografuoti,bet neturiu fotiko.Kai autobusu sustojime pamate mano geltonaja,tai dvi moterys nubego pirkti.Dar buvo lenktos su dideliais baltais ziedais po 30Lt.Labai daug violetiniu,bet as jau ju ivairiu turiu,tai kainos neklausiau.Labiausiai tai mane suzavejo geltonos ir zalios.Zaliu tik viena kita yra,bet as zalia uz 5 Lt seniau nusipirkau,tai tas palikau jums 
Labukas, o as turiu dar viena naujoke savo geliu rateli
Priciupau Palenopsi- Elegant Debora
Pirkau nukainuota uz 10LT
Matomai buvo perlaistyta, o paskui perdziovinta, tai as ja persodinau,patrumpinau ziedkoti ir dabar kantriai lauksiu ziedu 
Kokia cia man foto ikele

Va taisau padeti
Saknys gan sveikos

Kokia cia man foto ikele
Va taisau padeti

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 21, 19:22)
pasakiskos geles, visos labai grazios, o papigiai kokios sveikos tai net keista
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 05 22, 13:19)
man atrodo pirmam puslapy yra informacija
Rasot, kad visokiu grozybiu aptinkat tai ten tai sen, tik as niekaip neaptinku.
QUOTE(jukraa @ 2009 05 22, 15:18)
Labukas, o as turiu dar viena naujoke savo geliu rateli
Matomai buvo perlaistyta, o paskui perdziovinta, tai as ja persodinau,patrumpinau ziedkoti ir dabar kantriai lauksiu ziedu 
Kokia cia man foto ikele

Va taisau padeti
Saknys gan sveikos

Kokia cia man foto ikele
Va taisau padeti

QUOTE(jolla42 @ 2009 05 22, 15:17)
miniukai tikrieji.Prie tamsiai violetiniu kaina buvo padeta 10 Lt,o kiti like tik vienetais ir jie uzkisti uz kitu geliu ir kainos nera.Kadangi miniukai man nelabai,tai kainos neklausiau,nors tie vienetais like,tai patrauke mano demesi.Tamsiai violetiniu buvo daug,ju kazkaip nelabai perka,nes kai ana karta buvau,tai ju irgi daug buvo
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 22, 14:42)
Klaipedos Akropolio maximoj
QUOTE(puke0 @ 2009 05 22, 15:43)
miniukai tikrieji.Prie tamsiai violetiniu kaina buvo padeta 10 Lt,o kiti like tik vienetais ir jie uzkisti uz kitu geliu ir kainos nera.Kadangi miniukai man nelabai,tai kainos neklausiau,nors tie vienetais like,tai patrauke mano demesi.Tamsiai violetiniu buvo daug,ju kazkaip nelabai perka,nes kai ana karta buvau,tai ju irgi daug buvo
Nagi Vilnietės kas dar kur buvot?? kur man batono dar važiuot???
Papildyta:
Papildyta:
Gal į ermitažą ar maksimą užeisi?? info įmesk jei ką