Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

QUOTE(I.G.M. @ 2009 05 22, 23:05)

manau kad ne viena,as viena pamaciau, o dabar jau 11 turiu  biggrin.gif  progresuoja negydoma liga- ORCHIDLIGE  biggrin.gif  ax.gif  tikiuosi kas nors vaistus isras nuo jos  biggrin.gif

Beviltiskas reikalas, manau, vaistu sulaukti wub.gif ir atsispirti tokiam groziui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice_Touch @ 2009 05 23, 00:38)
O jau kokios grazios visu orchytes wub.gif uzpavydejau net blush2.gif
wub.gif MB irgi kazkaip gelytes myli blush2.gif
Papildyta:
Beje, mergiukai, sorry, bet anoj temutej manes niekas neisgirdo schmoll.gif  verysad.gif gal jus padet galit?
Esu gavusi dovanu mazyte orchyte  wub.gif  apziurejau, kad ji isodinta i kiminus ir jei gerai nuziurejau i pjuvenas  blink.gif  ir saknys lyg juoduot, ruduot eme  unsure.gif  gelyte zydinti dabar yra. Noreciau as ja persodinti i substrata, bet ar galima zydincia? Ar laukti kol prazydes ( ar belaukiant nenumirs)? ACIU!!!

Prie to pacio gal galit atsakyti kaip daznai galima karsta dusa orchytem daryti?  blush2.gif

Verti spaminti??? schmoll.gif Tai aš greitai: trauk kuo greičiau lauk, jokios reikšmės žydėjimui neturi šaknų revizijos, persodinimai. Skaityk pirmam temos lape. Na aš visokiom balalaikom (karštais dušais) neužsiimu. doh.gif atsiprašau poster_offtopic.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

vakar viliojausi žalia O aleksoto iki, bet neturėjau grynų ir mb po kelių parduotuvių jau buvo pikc, tai išėjau tik akis paganiusi. būčiau ėmusi už 15 ax.gif

user posted image

labai patiko ši Nepaprastos gėlytė ir ypač jos aprašas: Miltoniopsis nukautas už 18 lt (buvo tik pumpuriukai dar) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Meda22, niu jau orhytės tavo tai nepaprastas gražumas thumbup.gif
Atsakyti
Lietuva, na tavo gelyte kaip graziai zydi bigsmile.gif as vakar apie ~14h sukinejausi hyper maximoje, tai buvo isveztas naujas stovas dviaukstis, pagrinde baltos, ruzavos, bet buvo ir raibu, bei dalmantinuku, ziurinejau viena tokisa geltona su rudais plemais, bet atsilaikiau wink.gif beje, buvo smulkiaziedziu ir trimis stiebais
Atsakyti
labukas rytukas visoms 4u.gif
QUOTE(meda22 @ 2009 05 22, 22:53)
va mano pirkinys:

user posted image

bet kokia ryski, labai wub.gif
Atsakyti
va mano pirkinys:

user posted image

Nepatikesit, bet as jau sapnuoju orchidejas.

Si kokia snuostabi. Atitinka mano charakteri. 4u.gif
Atsakyti
va mano pirkinys:

labai nuostabi gelyte wub.gif Parasyk kokios kainos tame kioske senai lankiausi gelezinkelio turguj gal kas pasikeite.
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 05 22, 14:33)
man atrodo pirmam puslapy yra informacija wink.gif

Pirmam puslapyje nematau info apie aleksoto geliu baze. g.gif Pati pirma nuododa man neatsidaro, imeta i paieska Jumsinfo. O kitos tai vilijampoles ir prie onkologinio.
Atsakyti
Meda 22, o natūroj gėlytė tokia pat ryški? esu tokių mačius pirkt, bet šitos itin sodrios spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pabirze: 23 gegužės 2009 - 09:31
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 05 23, 10:24)
Pirmam puslapyje nematau info apie aleksoto geliu baze.  g.gif  Pati pirma nuododa man neatsidaro, imeta i paieska Jumsinfo. O kitos tai vilijampoles ir prie onkologinio.

as tiklsaus adreso nezinau, galiu tik taip papasakoti kaip ja rasti
MUMINUK gal tu zinai aleksoto bazes adresa, gi ten netoliese gyveni wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 05 23, 09:51)
as tiklsaus adreso nezinau, galiu tik taip papasakoti kaip ja rasti
MUMINUK gal tu zinai aleksoto bazes adresa, gi ten netoliese gyveni wink.gif

adreso nežinau... bet - grynai priešais vmi, yra nuoroda sukti į karmelitą ir judex. judex net nuo gatvės matosi.

šiandien buvau, yra cimbidžių, miltonijų, vandų po 50, miniukų po 5. bet jau privažiavimas - PYYYYYYYYPT PYYYYYYYYYYPT PYYYYYYYYYYYYYYYPT...
Atsakyti
va mano pirkinys:

user posted image

Ojetau, ji juk panaši į mano medžiojamą ir nusižiūrėtą doritenopsį - pažiūrėk nuorodoj bigsmile.gif
http://www.sborchid....ocode=XPH007213

tik tavo ryškesnė gėlytė wub.gif laabai graži wub.gif
Papildyta:
žiūrėkit, kokią kvepainčią katlėją radau wub.gif
http://www.sborchid....ocode=XCA001034

(aišku, tik internete, čia seilėtekiui paskatinti) ax.gif
Atsakyti