Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo ir gyrimosi tema :)

QUOTE(Lorute @ 2009 05 16, 20:16)
Cia miniukas ar midukas? g.gif Labai labai grazus wub.gif As toki turiu tik ziedeliu maziau, bet pas mane tikrai midukas o ne mini (didesnis uz mini, mazesnis uz paprasta phal mirksiukas.gif )

liaba, ir as toki turiu thumbup.gif pas mane nemaza, bet smulkiaziede mirksiukas.gif labai grazute miniuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siggy @ 2009 05 17, 19:34)
laukiam vaizdinės medžiagos  bigsmile.gif (lytg ir šiaip seilės nevarvėtų  doh.gif )

fotiko batarkes nusedo, tai jau ryt pasirodysiu 4u.gif bet nuo tos salotinukes, visa virtuve taip gaiviai pakvipo bigsmile.gif labai svelnus gaivus kvapas, minejo mergaites, kad buna kvepianciu, bet kad taip wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 16, 23:03)

blush2.gif bandau įkelti savo grožių albumą ax.gif               

http://public.fotki....la42/orchidlge/

grozis wub.gif dziaugsmas akims wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 05 17, 19:52)
fotiko batarkes nusedo, tai jau ryt pasirodysiu  4u.gif  bet nuo tos salotinukes, visa virtuve taip gaiviai pakvipo bigsmile.gif labai svelnus gaivus kvapas, minejo mergaites, kad buna kvepianciu, bet kad taip wub.gif

beje, akropolio ermitaze buvo o 16lt sakyciau visiskai mini mini falenopsiuku, kokiu 10 cm ugio, o kad zydi, kad zydi.....tokiu mazuciuku dar nebuvau macius. jie tamsios bordo spalvos. atrodo labai graziai.
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 05 17, 15:16)
O gal zinai kada hyper maximoje veza?man rodos irgi i vakara  g.gif  tai laukiam pasirodant su savo orandzine orhyte

Kai išvyniojau, mano nuostabai, radau 3 žiedynkočius bigsmile.gif , o aš iš tos laimės ir nepastebėjau biggrin.gif Deja, teko padovanoti dukriukui. Niekis, bus tu orchių, noriu ir sau morkinės.

Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2009 05 17, 01:29)
Tai va sudužo mūsų viltys.. Eurovizijos karūnos nematyt...swoon.gif  Liūdna. liezuvis.gif Dar šiandien mano puošnusis chameleonas nulūžo... staigiai stabdant... cray.gif Štai kas iš gražiosios gėlytės liko...

labai grazute, as tokia tik daaaaug mazesne vakar nusipirkau doh.gif
tik gaila kad taip nepasiseke verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 17, 19:25)
Cia miniukas? Labai panasu turiu  bigsmile.gif

Taip, miniukas.
Papildyta:
[quote=sokejuke86,2009 05 17, 19:46]
Pandora, phaleonopsiuko grožis nerealus thumbup.gif

Jis pats paprasčiausias, tokių pilni kampai, bet man jis žiauriai brangus, ne išgelbėtas ir šitaip atsidėkoja wub.gif
Atsakyti
labai uzsimaniau vaniles, kazin kur ja nusipirkti butu imanoma? g.gif
tiesa, o kaip atskirti kurios orchidejos kvepia, na ta prasme, cia gal kitokia rusis ju? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katanely @ 2009 05 17, 20:05)
labai uzsimaniau vaniles, kazin kur ja nusipirkti butu imanoma? g.gif
tiesa, o kaip atskirti kurios orchidejos kvepia, na ta prasme, cia gal kitokia rusis ju? doh.gif

užsisakyk per skm ar Taraską, o čia ar ne ta, kuri milžiniška auga g.gif
Atsakyti
As siandien aplekiau nemazai maximu smile.gif tai Mole yra viena karvyte, o daugiau nieko ispudingo...Pramones maxima isvis neverta demesio doh.gif akropolyje yra daug,bet dauguma tu tokiu klasikiniu smile.gif na o Hyper maximoje, kaip tik man bunant isveze nauju stelazu, tai buvo ~19h, tai zinokit buvo groziu ir kokiu graziu taskuciu buvo, o tokia kuria vakar nusipirkau buvo su kruva ziedu ir dviem stiebais doh.gif na bet ka darysi jau nusipirkau biggrin.gif tiesa buvau prigriebusi tokia ale orandzine, bet paaiskejo,kad ji papuvusi ir dar su kazkokiais pukeliais ant lapu g.gif na zodziu hyper maximoje pasirinkimas didziausias thumbup.gif grizau nieko nepesusi, savo vakar matyto geltono taskucio taip ir neberadau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2009 05 17, 19:30)
sveikutes:)
katik gryzau is akropolio, ermitaze-pilna groziu bigsmile.gif laaaabai graziu kambriju po 25lt, miltoniju, cimbiu(situ nukainuotu,neblogu). o orches po 16.99. yra keli idomus variantai: karvyte, dryzuciu geltonu, taskuciu, persikine, dideliu baltu-nukainuotu, geram stovyje. o miniuku groziu!!!!dar stiklinese sirdeles formos vazoniukuose, tiesa.....50lt doh.gif  bet vaizdas....negaliu atsigrozeti. beje, superines deboros, po 79lt, bet labai grazios wub.gif yra nukainuotu violetiniu dendrobiu po 9lt. maximoj dickes baltos orchidejos po 5lt. viena paemiau su zalsvais krasteliais wub.gif ir dar dvi-gaiviai salotine su bordo vidureliu.ir ji kvepia!!!!pirmoji mano kvapnioji wub.gif ir trecioji tamsi juoda beveik.... wub.gif taigi,draugiu jau 14 pas mane  bigsmile.gif  doh.gif  doh.gif ir kokia diagnoze? biggrin.gif  tease.gif

O kodel tos dickes baltos maksimoje tik po 5 lt? nuzydincios? o ta kvapnioji ir bordo, juoda beveik, irgi is maksimos ir po 5Lt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 05 17, 20:14)
užsisakyk per skm  ar Taraską, o čia ar ne ta, kuri milžiniška auga g.gif

nzn, reiktu istikro pasiskaityti man apie ja daugiau doh.gif
Papildyta:
nu va radau, kad ji kaip vijoklis, uzauga iki 18m blink.gif
jau mastau ar man jos tikrai reikia doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti