Įkraunama...
Įkraunama...

"Atsiskaitymo knygelė"

Turiu tokia problemele. Uz praeita men abu su vyru vienu metu (per ineta) sumokejom "atsiskaitomos knygeles" visa suma. Tai gavosi, kad sumoketa 2x blink.gif . Kaip dabar mums daryti? Moket nesiruosiu uz si menesi, nes permoka virsija musu isnaudojama elektra.

Patarkit prasau!
Atsakyti
o atsiskaitymo lapeliuose nebuvo nieko nurodyta, kad permoka ... as ko gero paskambinsiau i namu valda... g.gif
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 03 29, 23:19)
Turiu tokia problemele. Uz praeita men abu su vyru vienu metu (per ineta) sumokejom "atsiskaitomos knygeles" visa suma. Tai gavosi, kad sumoketa 2x blink.gif . Kaip dabar mums daryti? Moket nesiruosiu uz si menesi, nes permoka virsija musu isnaudojama elektra.

Patarkit prasau!

man atrodo,kad jei sumokejai 2x turetu fiksuoti kaip permoka. Pasiskambink gal ir issiaiskink rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai fiksuos kaip permoką. Man taip pat buvo. Tai dabar vieną mokėjimą praleisk, o kitą mokėk kaip mokėjusi
Atsakyti
Parasyk bankui internetini pranesima ir paprasyk kad anuliuotu tam tikra suma. As irgi sumokejau du kartus, parasiau pranesima ir man ta suma grazino, tik ima nedideli mokesti nuo tos sumos.
Atsakyti
QUOTE (Libra @ 2004 03 30, 08:57)
Parasyk bankui internetini pranesima ir paprasyk kad anuliuotu tam tikra suma. As irgi sumokejau du kartus, parasiau pranesima ir man ta suma grazino, tik ima nedideli mokesti nuo tos sumos.

Jei iskart, ta pacia diena buciau pamacius, butu galima anuliuot. Bet dabar mes tik po keliu dienu su vyru issiaiskinom, kad ta pati mokesti abu sumokejom rolleyes.gif .

Tikrai fiksuos kaip permoką. Man taip pat buvo. Tai dabar vieną mokėjimą praleisk, o kitą mokėk kaip mokėjusi.

Bet skaitliukai juk vis tiek eina, elektra naudojasi. Tai gal man irasyti esamus skaitliuku duomenis. O prie sumos rasyti 0?

Ir dar. Kadangi mokejom inetu, tai knygelej kaip ir nefiguruoja ta permoka g.gif
Atsakyti
Anuliuoti nebepavyks, tiesiog reikes islyginti skirtumus artimiausiu metu wink.gif
Atsakyti
Man atrodo tos knygeles visiska atgyvena, jei moki internetu. Kas kada jos praso?
Atsakyti
Visada moku internetu, o permokas tikrai fiksuoja. Pvz. as buvau permokejusi uz salta vandeni - tiesiog netycia irasiau suma ne i ta langeli. Tai po to pora menesiu skaiciuku parodymus irasydavau, bet vietoj sumos - nulis. Ir viskas, lapelyje visa tai graziausiai matydavosi - kiek permokejau ir pan. Kai viskas issilygino, vel moku pagal fakta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesyte: 21 spalio 2004 - 21:13
o mokedama internetu tu pildai knygute?
Atsakyti
QUOTE (Mamane @ 2004 10 23, 12:58)
o mokedama internetu tu pildai knygute?

Ne, nepildau. Daug zmoniu pazistu, kurie tik internetu moka, o knygutes tai nepildo.
Atsakyti
Niekur neradau tokios informacijos, todel nutariau paklausti jusu, mielosios, gal kuri saskaitas uz buta (uz vandeni, uz sildyma ir pan.) moka internetu?! g.gif
Pasidalinkite savo patirtimi, kadangi jau nusibodo dar po 10 litu moketi uz popieriukus. smile.gif wub.gif
Atsakyti