Įkraunama...
Įkraunama...

"Atsiskaitymo knygelė"

As visus mokescius moku tik internetu wink.gif Ka konkreciai noretum suzinoti rolleyes.gif
Atsakyti
padariau hanza net sutarti ir per ten moku beveik visus mokescius smile.gif
Atsakyti
norejau paklausti ar patikima moketi per interneta.
man dar kazkaip atrodo nepatikima?
Atsakyti
Patikima biggrin.gif Mes jau mokam mokescius per interneta daugiau nei 2 metus ir del to problemu tikrai neturejom thumbup.gif Be to tai yra daug lengviau ir paprasciau, nei stovet eilese wink.gif
Atsakyti
tu teisi,nei eilei reikia stoveti, nei po lita uz kiekviena lapuka, reiks ir man pabandyti, jei kas iseis g.gif
Atsakyti
QUOTE (jurgitask @ 2004 11 17, 18:54)
Patikima biggrin.gif Mes jau mokam mokescius per interneta daugiau nei 2 metus ir del to problemu tikrai neturejom thumbup.gif Be to tai yra daug lengviau ir paprasciau, nei stovet eilese wink.gif

PRITARIU thumbup.gif
Atsakyti
sveika. as visus mokescius moku internetu. kad butu saugu, tai nepasakyciau.nes saskaitos nera apsaugotos.bet kas nores isilauzti tas isilauz. rolleyes.gif as dar tfu tfu tfu rupesciu neturejau cool.gif o seip labai patogu.man patinka,nereikia eiles stoveti. thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat visus mokescius moku internetu. Kol kas problemu nebuvo iskile. Naudojuosi "hanza.net" ir "VB interneto" paslaugomis. Teko moketi uz prenumeruojamus leidinius, papildyti "biteonline" ir "Extra" saskaitas. Labai patogu ir nereikia gaisti laiko stovint eilese bei moketi papildomu pinigu uz mokesciu sumokejima bankuose.
O del saskaitos apsaugojimo... g.gif manau bankai patys suinteresuoti savo klientu saskaitu saugumu. Kodel tuomet imones naudojasi internetines bankininkystes paslaugomis? O perveda tikrai nemenkas sumas....
Atsakyti
Sveiki,as ir bijojau moket per inter. g.gif .Padariau bandima su maza suma, mokejau i telekoma, po keliu dienu pasiskambinau,viskas tvarkoj.dabar ir moku nereik moket po 2lt.
Atsakyti
QUOTE (rasukas @ 2004 11 17, 20:00)
tu teisi,nei eilei reikia stoveti, nei po lita uz kiekviena lapuka, reiks ir man pabandyti, jei kas iseis g.gif

Pati moku per VB banka internetu. Ir kiek zinau, tai nuo kiekvieno mokejimo nuima po 70 cnt rolleyes.gif

Aisku, interentu tikrai patogu moketi, bet yra tokiu saskaitu, kuriu nera kaip inetu moketi, pvz uz darzali ar init sad.gif Tai vis tiek tenka eilese stoveti mad.gif
Atsakyti
O mes ir už darželį, ir už kabelinę taip pat internetu sumokam thumbup.gif
Atsakyti
Ir as visas sakaitas apmoku internetu, bet kaip minejo viksrelis uz pavedimus bankas nuima kartais 80 cnt. kartais 1lituka. Bet vistiek yra patogiau nei stoveti eileje ir pildyti kvitus po kelis kartus dry.gif
Beje viksreli galima susimoketi ir uz darzeli ir uz kabeline, tik reikia paciai susikurti mokescio blanka ( cia VB internetu), skyrelyje mokesciai wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doma_: 18 lapkričio 2004 - 06:15