As visus mokescius moku tik internetu
Ka konkreciai noretum suzinoti
padariau hanza net sutarti ir per ten moku beveik visus mokescius
norejau paklausti ar patikima moketi per interneta.
man dar kazkaip atrodo nepatikima?
man dar kazkaip atrodo nepatikima?
Patikima
Mes jau mokam mokescius per interneta daugiau nei 2 metus ir del to problemu tikrai neturejom
Be to tai yra daug lengviau ir paprasciau, nei stovet eilese
tu teisi,nei eilei reikia stoveti, nei po lita uz kiekviena lapuka, reiks ir man pabandyti, jei kas iseis
| QUOTE (jurgitask @ 2004 11 17, 18:54) |
| Patikima |
PRITARIU
sveika. as visus mokescius moku internetu. kad butu saugu, tai nepasakyciau.nes saskaitos nera apsaugotos.bet kas nores isilauzti tas isilauz.
as dar tfu tfu tfu rupesciu neturejau
o seip labai patogu.man patinka,nereikia eiles stoveti.
As taip pat visus mokescius moku internetu. Kol kas problemu nebuvo iskile. Naudojuosi "hanza.net" ir "VB interneto" paslaugomis. Teko moketi uz prenumeruojamus leidinius, papildyti "biteonline" ir "Extra" saskaitas. Labai patogu ir nereikia gaisti laiko stovint eilese bei moketi papildomu pinigu uz mokesciu sumokejima bankuose.
O del saskaitos apsaugojimo...
manau bankai patys suinteresuoti savo klientu saskaitu saugumu. Kodel tuomet imones naudojasi internetines bankininkystes paslaugomis? O perveda tikrai nemenkas sumas....
O del saskaitos apsaugojimo...
Sveiki,as ir bijojau moket per inter.
.Padariau bandima su maza suma, mokejau i telekoma, po keliu dienu pasiskambinau,viskas tvarkoj.dabar ir moku nereik moket po 2lt.
| QUOTE (rasukas @ 2004 11 17, 20:00) |
| tu teisi,nei eilei reikia stoveti, nei po lita uz kiekviena lapuka, reiks ir man pabandyti, jei kas iseis |
Pati moku per VB banka internetu. Ir kiek zinau, tai nuo kiekvieno mokejimo nuima po 70 cnt
Aisku, interentu tikrai patogu moketi, bet yra tokiu saskaitu, kuriu nera kaip inetu moketi, pvz uz darzali ar init
O mes ir už darželį, ir už kabelinę taip pat internetu sumokam
Ir as visas sakaitas apmoku internetu, bet kaip minejo viksrelis uz pavedimus bankas nuima kartais 80 cnt. kartais 1lituka. Bet vistiek yra patogiau nei stoveti eileje ir pildyti kvitus po kelis kartus 
Beje viksreli galima susimoketi ir uz darzeli ir uz kabeline, tik reikia paciai susikurti mokescio blanka ( cia VB internetu), skyrelyje mokesciai
Beje viksreli galima susimoketi ir uz darzeli ir uz kabeline, tik reikia paciai susikurti mokescio blanka ( cia VB internetu), skyrelyje mokesciai