Įkraunama...
Įkraunama...

kai tevai palieka viena vaika ligoninei

Sveiki, noreciau padiskutuot tokia tema, trupai aprasysiu.
Pries pora dienu su savo vaiku gulejau ligoninei, kaip tik pagulde iskart pastebejau viena maza berniuka vaikstanti kolidoriui, bandziau ji uzkalbint bet jis neatsakynejo, kita mamyte pasake kad jis guli vienas ir nieks jo nalanko. Man taip gaila jo pasidare, o jis toks melas, su liudnom akytem, sedejo ir stebejo kaip kitos mamos rupinasi savo vaikais. verysad.gif prasem seseliu kad leistu ji i palata pazaist su kitais vaikais, bet neleido.
kiekviena diena vis kalbinom ji, bet pasisveikino su manis gal tik 3diena, ziuredama i ji net verkt norejosi.
neistveriau ir paklausiai apie ji pas sesele, tai pasake kad dar ir ne tokius palieka, kad jis mamai nerupi ir su seselem is pradziu irgi nekalbejo tik po kazkieklaiko pradejo bendraut.
vis sedejau ir apie ji galvojau, niekaip negaliu suprast kaip galima palikt viena vaika ligoninei (tam berniukui 5metai), jam ir taip stresas ligoninei o dar vienas. is pradziu galvojau kad tevai dirba labai daug ir neturi laiko, bet vistiek nors savaitgali galejo atvaziuot aplankyt, ir taip vaikas juk svarbiau uz viska.
idomu suzinot jusu nomuone? ar galetume palikt savo vaika viena ligoninei?
Atsakyti
Maniskiui astuoneri. Kaip tik dabar susirgo, ir kiek laiko buvo neaisku, ar reikes ligonines, ar ne. Man sunku buvo uzmigt kelias naktis, zinant, kad ji paguldys, o man gali neleisti buti su juo istisa para.
Atsakyti
na 5 mecio neįsivaziduoju vieno ligoninej,nebent pati irgi buciau ligoninej su kitu( mazesniu) vaiku arba dar tfu tfu tfu kokia blogesne situacija butu
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 05 15, 14:25)
ar galetume palikt savo vaika viena ligoninei?

negaleciau schmoll.gif ..niekaip..kad ir uzimta buciau...viskas netenka reiksmes,kai serga tavo vaikas ... tuo labiau ligonineje...isproteciau nuo minciu ar valge,ar skauda,ar salta sleep.gif
Atsakyti
as dar pagalvojau kad jau nebeguldo su tevais nuo 5m, specialiai paklausiau iki kiek metu guldomi ir tevai, sake iki 7m, bet jei sunki bukle dar ir iki 10m atrodo guldo
Atsakyti
Mano giminaite dirba ligonineje...Kiek tokiu vaiku palieka ir mazesniu,net baisu...Ji tai negali ieiti i tas palatas,vaikuciu negali tureti,tai verkia is karto.Sako,ateini i palata , o vaikelis, kokiu 4 metuku, supa pats save(supuojasi) ,bando užmikti.Ji paskui pasake vedejai:neisiu i tas palatas ,uzmuskit mane,atleiskit is darbo ,bet ziureti negaliu.Ir ne tik asocialiu seimu.Ji pasakojo,kad tokiu "šulų" doh.gif vaikai guli vieni ir nelankomi... swoon.gif Tikrai,tikrai,jei mano valia butu ,as tokias" motinas" kastruociau,neleisciau gimdyti vaiku ir kankinčiau...kankinčiau ..taip kaip jos kankina savo vaikus gun_rifle.gif bash.gif gun_bandana.gif triniti.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 15 gegužės 2009 - 14:58
QUOTE(burbanti @ 2009 05 15, 14:57)
Mano  giminaite dirba ligonineje...Kiek tokiu vaiku palieka ir mazesniu,net baisu...Ji tai negali ieiti i tas palatas,vaikuciu negali tureti,tai verkia is karto.Sako,ateini i palata , o vaikelis, kokiu 4 metuku, supa pats save(supuojasi) ,bando užmikti.Ji paskui pasake vedejai:neisiu i tas palatas ,uzmuskit mane,atleiskit is darbo ,bet ziureti negaliu.Ir ne tik asocialiu seimu.Ji pasakojo,kad tokiu "šulų"  doh.gif  vaikai guli vieni ir nelankomi... swoon.gif Tikrai,tikrai,jei mano valia butu ,as tokias" motinas" kastruociau,neleisciau gimdyti vaiku ir kankinčiau...kankinčiau ..taip kaip jos kankina savo vaikus  gun_rifle.gif  bash.gif  gun_bandana.gif  triniti.gif

as irgi i ji negalejau ziuret, asaros vos sulaikydavau, mano drauge viena net apsiverke kai ji pamate, matosi kad toks issigandes vargselis, nors pati imk ji namo ir gluobok, labai noreciau pamatyt ta motina kuri ji paliko bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Erinata @ 2009 05 15, 15:25)
Sveiki, noreciau padiskutuot tokia tema, trupai aprasysiu.
Pries pora dienu su savo vaiku gulejau ligoninei, kaip tik pagulde iskart pastebejau viena maza berniuka vaikstanti kolidoriui, bandziau ji uzkalbint bet jis neatsakynejo, kita mamyte pasake kad jis guli vienas ir nieks jo nalanko. Man taip gaila jo pasidare, o jis toks melas, su liudnom akytem, sedejo ir stebejo kaip kitos mamos rupinasi savo vaikais. verysad.gif  prasem seseliu kad leistu ji i palata pazaist su kitais vaikais, bet neleido.
kiekviena diena vis kalbinom ji, bet pasisveikino su manis gal tik 3diena, ziuredama i ji net verkt norejosi.
neistveriau ir paklausiai apie ji pas sesele, tai pasake kad dar ir ne tokius palieka, kad jis mamai nerupi ir su seselem is pradziu irgi nekalbejo tik po kazkieklaiko pradejo bendraut.
vis sedejau ir apie ji galvojau, niekaip negaliu suprast kaip galima palikt viena vaika ligoninei (tam berniukui 5metai), jam ir taip stresas ligoninei o dar vienas. is pradziu galvojau kad tevai dirba labai daug ir neturi laiko, bet vistiek nors savaitgali galejo atvaziuot aplankyt, ir taip vaikas juk svarbiau uz viska.
idomu suzinot jusu nomuone? ar galetume palikt savo vaika viena ligoninei?

O tai gal, jis iš vaikų namų buvo?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2009 05 15, 15:15)
O tai gal, jis iš vaikų namų buvo?

ne, jis turi motina, tai sesele ir pasake ten tokia motina.......
Atsakyti
Mano sirdis neatlaikytu jei reiketu dirbti toki darba,jau skaitant sirdi skauda,kad tokie vaikiukai,paliekami kai jiems labiausiai reikia paramos ir silumos....man taip pat teko guleti ligonineje su 7m.sunumi,ir tai mano verke graudziom asarom kad nepalikciau vieno.Buvau su juo,bileteni pasiemiau.O budama ten taip pat prisiziurejau:kaip naujagimiai verkdavo palikti,kai trys vaikai gulejo vieni,bet jie jau neverke buvo priprate kad motina daznai ligonineje palieka .... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Man atrodo jos visai sirdies neturi,ten saltas akmuo...
Atsakyti
Ziauru... Tikrai negaleciau savo vaiko palikti vieno. Teko palikti anytai savaitei del mokslu, tai sirdis neislaike ir nusprendziau mokslus geriau palikti.
Atsakyti

yra gyvenimo situacijų įvairiausių, ir pulti smerktivisur ir viską tiesiog vaikiška. Pvz. viena, o kad ir ne viena mama augina tris vaikus du, abu serga vienam iš jų reikalingas stacionaras, nieko ypatinga, bet reikia, tėvai gyvena iš kuklių pajamų, toli nuo Vilniaus, logiška kadnjis vienas na liūdna. Bet ligoninė ir nėra atrakcijų vieta. Toks gyvenimas, penkerių metų vaikas pakankamai didelis, kad pabūtų tas kelias dienas ten. Niekas dabar mėnesių mėnesiais ligoninėse nelaiko tų vaikų. Ką sako seselės, tai jos elementariausia tingi dirbt ir dalį savo pareigų sukrauna mamoms. Labai , matai, čia buvo tie laikai kai vaikai gulėjo be mamų? Didžioji dalis forumo taip išaugot, ir ką? Jie aplinkybės būtų tokios, kad vaikui reikalinga stacionari pagalba, o aš dėl susiklosčiusių aplinkybių negaliu jo nei slaugyti nei lankyti, tai irgi būtų taip pat. Galų gale, dar būna variantų- vaikai palikti auklėms, tėvai užsienyje, arba seneliams. Smerkt viską iš eilės yra tiesiog vaikškumas.
Atsakyti