Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(de emilia @ 2011 02 15, 18:12)
Bandau kukliai prie Jusu prisijungti....  ax.gif  biggrin.gif

kudokas 4u.gif butu graziau jei i apacia labiau isplatetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 15, 19:47)
kudokas  4u.gif butu graziau jei i apacia labiau isplatetu  smile.gif

Visiskai sutinku.... tongue.gif nezinau kaip Jus tuos medelius sukate, bet man kaip neigudusiai, tai labai pirstukai nuskaudo lotuliukas.gif jau kankinaus pabaigoj doh.gif Teciau noriu dar daryti ir tobuleti ax.gif
Atsakyti
pirstus ir man paskausta ir nuo to sukimo jau doh.gif bet jei plonesne viela, tai ji ne kieta tai dar nieko..
o kai darote tas sakeles tai sukit ne tik po 3. ir po 5 sakeles ant to vienos sakos. jei supratot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 16, 10:47)
pirstus ir man paskausta ir nuo to sukimo jau  doh.gif  bet jei plonesne viela, tai ji ne kieta tai dar nieko..
o kai darote tas sakeles tai sukit ne tik po 3. ir po 5 sakeles ant to vienos sakos. jei supratot  biggrin.gif

Supratau supratau biggrin.gif bet jeigu sukant su mano vielyte ant vienos sakeles apie 5 sakeles, tai tuomet viskas nusvyra doh.gif matyt mano vielute per plona! Gal tuomet galima imti dvigubai rolleyes.gif
Atsakyti
bandyk imti mazesnius karoliukus apie 4mm.. turetu tada tik viela.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2011 02 15, 17:54)
taip ziedlapiai daryti pagal kita schema,pabandysiu paieskoti internete

as pastebejau, kad kita schema, o pagal kuria as dariau vielute baigiama ant vieno karoliuko, tai suprantu kodel svyra, tik nesuprantu kaip padaryti, kad jie tvirtai stovetu smile.gif net ir rozytes nelabai eina susukti, nes tie lapeliai nusvyra smile.gif

beje, kokio dydzio vielute naudojat? As pirkau is floristikos reikmenu parduotuveje, tai net nezinau kokio dydzio ji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 16, 11:42)
bandyk imti mazesnius karoliukus apie 4mm.. turetu tada tik viela..  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Tik tokiu zydru teturejau tuos didesnius ir tai dar atrinkau... ax.gif Ir visai cia isardyti kazkokie seni karoliai lotuliukas.gif Na cia pradziai mokintis manau ne viena darete is bet ko..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(de emilia @ 2011 02 16, 13:25)
drinks_cheers.gif  Tik tokiu zydru teturejau tuos didesnius ir tai dar atrinkau...  ax.gif  Ir visai cia isardyti kazkokie seni karoliai  lotuliukas.gif  Na cia pradziai mokintis manau ne viena darete is bet ko.....  ax.gif

as viena dariau is gintariniu karoliu biggrin.gif irgi toki suknoki ir didoki buvo bet po viena veriau ir laiko.. ax.gif
Atsakyti
Labas darbštuolėms smile.gif
Pagaliau ir aš pasirodysiu su savuoju pirmoku blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bangelia.. @ 2011 02 16, 17:29)
as viena dariau is gintariniu karoliu biggrin.gif irgi toki suknoki ir didoki buvo bet po viena veriau ir laiko..  ax.gif

As taip pat turiu tikro gintaro thumbup.gif jau vynioju mintyse , kad Jis bus panaudotas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(taniuta @ 2011 02 16, 19:10)
Labas darbštuolėms smile.gif
Pagaliau ir aš pasirodysiu su savuoju pirmoku  blush2.gif
user posted image

ou wow drinks_cheers.gif tai ka as cia su savo pirmoku lotuliukas.gif Saunuole labai sveikinu 4u.gif man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(de emilia @ 2011 02 16, 20:13)
ou wow  drinks_cheers.gif  tai ka as cia su savo pirmoku  lotuliukas.gif  Saunuole labai sveikinu  4u.gif  man labai grazu  wub.gif

Ačiū, nuotraukoj visai kitaip atrodo, nei gyvai. Matau nemažai broko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taniuta @ 2011 02 16, 19:17)
Ačiū, nuotraukoj visai kitaip atrodo, nei gyvai. Matau nemažai broko  blush2.gif

As tai nematau jokiu broku lotuliukas.gif man labai grazu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti