QUOTE(sena pažįstama @ 2009 05 27, 11:56)
Kadangi irodziau, kad yra jau ir vijokliniu braskiu, tai noreciau, kad nebeziuretumet i mane kaip i priesa

, bet leistumet pasidalinti pastebejimais, nes juk tema apie braskes
Taigi, buvo klausimas, kaip tos vijoklines lipa-siandien laisciau jas ir gerai usus ziurinejau. Be to, kad butu dukterys su kojelem, pastebejau, kad usai pasidenge tokiu siurksciu pukeliu, jis jauciasi, kai su delno isorine dalimi per usa perbrauki(agurku buna toks labai jau siurkstus ir jauciamas, cia silpnesnis). Kadangi kitos mano braskes dar be usu, tai negaliu palyginti ne su kuom. Man idomu, tos, kurios sakot, kad jau usai pradeda augti-kaip tie usai, iprastiniu braskiu, siurkstus pukelis yra ant ju ar ne?
pūkelis yra

Pasikartosiu, man tikrai vienodai kaip bus braškės vadinamos. Net ir ant seneliuko kaimyno nepykstu, kai jis vis su savo tomis vijoklinėmis braškėmis į akis lenda, nuo pernai rudens tris daigus paskyręs ir neduoda iki šiol tik todėl, nes kopetėlių spec. joms nesusivirinau
Beje, duotoj nuorodoj Mount Everest'ą taip pat siūlo pakabinamuose vazonėliuose auginti. Ir jau minėtas seneliukas-kaimynas
raišiojo savąsias braškes prie kopetėlių
QUOTE(dzūkė @ 2009 05 27, 12:09)
Tokių uogų nenorėčiau valgyt
dilgėlių raugu galima laistyt. Visai netręšiant, dažnai laistant išsiplauna visos maistinės medžiagos