Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

Glacier, gražu smile.gif
Bet tik va, šiaip pasvarstysiu apie tas komadines rungtis - ajetau kaip jos man nepatinka schmoll.gif Meninė gimnastika man jau tokia individuali sporto šaka, kad individualiau būti negali. Ir man nesižiūri kai kelios gimnastės straksi. Absoliučiai sinchroniškų judesių vistiek ten nebūna, tai makaluojasi tie įrankiai, akyse raibuliuoja, net nesimato - gražu ten ar ne.
Tai va, man 100 kartų gražiau individualūs pasirodymai rolleyes.gif
Atsakyti
Nu jau, milabra, man tai pavyzdžiui labai gražu, kai aukšto lygio gimnastės pvz. kokios ruses ar kitos, atlieka grupinius. Aišku, nešneku apie mėgėjiškus vaikų pasimėtymus, tuo labiau, kad pasiruošt visai laiko neturėjo. Bet vaikam tie grupiniai labai patinka, juk kartu smagiau daryt, nei po vieną,o dar kartais ir medalių nukrenta smile.gif
Kaip va Vilniuj žiūrėjom Lietuvos atstoves, dabar jau 17 vietą užėmusias sad.gif , na man tai gražu buvo, kvapą net gniaužė. Va, įdomu, ką kitos mąstot apie grupinius?
Atsakyti
Tai 05 27 vėl varžybos. Kauno miesto. smile.gif Pavasario maratonas.
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 05 18, 14:07)
Sveika smile.gif
Žiūriu tavo pirmos mergaitės vardą - ar ne 1997 gruodį gimusi?  smile.gif

Ne ,gimusi sausio men.Lanke ir ji gimnastika.Tik nelanksti buvo. : ax.gif
Papildyta:
aciu glacier...stengiames bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 05 18, 15:59)
Nu jau, milabra, man tai pavyzdžiui labai gražu, kai aukšto lygio gimnastės pvz. kokios ruses ar kitos, atlieka grupinius. Aišku, nešneku apie mėgėjiškus vaikų pasimėtymus, tuo labiau, kad pasiruošt visai laiko neturėjo. Bet vaikam tie grupiniai labai patinka, juk kartu smagiau daryt, nei po vieną,o dar kartais ir medalių nukrenta smile.gif
Kaip va Vilniuj žiūrėjom Lietuvos atstoves, dabar jau 17 vietą užėmusias sad.gif ,  na man tai gražu buvo, kvapą net gniaužė. Va, įdomu, ką kitos mąstot apie grupinius?

Man grupiniai pratimai gražu tik profesionaliai atliekami (olimpiadiniai, europiniai numeriai), kur matosi sinchronas, elementų technika. Dar labai priklauso nuo įrankio, su kuriuo (kuriais) atliekamas grupinis pratimas. Gražiau, kai įrankiai vienos rūšies. Nesakau, kad mūsų mergaičių grupiniai pratimai - visiškas niekas. Gražu ir čia, todėl kad tai mūsų mergaičių pastangos, bet aš labiau mėgstu individualią programą. smile.gif
Atsakyti
As nelabai supratau ,kodel musiskes tik keturios soka,o kur penkta gimnaste?
user posted image
Atsakyti
Man ir labiau patinka individualus pasirodymai,bet kartais grazu pasiziureti ir grupinius,ypac kai atlieka vyresnes gimnastes. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonata.x: 18 gegužės 2009 - 16:27
QUOTE(dasta @ 2009 05 18, 17:13)
As nelabai supratau ,kodel musiskes tik keturios soka,o kur penkta gimnaste?
user posted image

Manau, penkta liko už kadro smile.gif

Va.
Atsakyti
Man atrodo, kad penkta stovi priešais tą gimnastę, kur stovi ir ranką iškėlusi.
Atsakyti
QUOTE(sonata.x @ 2009 05 18, 16:17)
Ne ,gimusi sausio men.Lanke ir ji gimnastika.Tik nelanksti buvo. : ax.gif
Papildyta:
aciu glacier...stengiames bigsmile.gif

Ai, tiesiog paklausiau, nes savu laiku stumdėm vežimus kartu su viena mama, jos mergaitė buvo gruodinė, Mingailė, o mano lapkritinė Miglė. Tai ir pagalvojau, kad gal ta pati ax.gif
Atsakyti
AgnĖ.** ,o gal tu kartais turi ir musu suaugusiu nuotraukeles is EČ?
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 05 18, 16:12)
Tai 05 27 vėl varžybos. Kauno miesto.  smile.gif Pavasario maratonas.

O, gerai, kad parašei, Egliuke. Mes čia visi spėliojom bus ar nebus dar kokios nors varžybos... O kaip dėl mis Vasaros, ar dar bus kokia atranka? gal per šitas Kauno spręsis?
Atsakyti