QUOTE(dasta @ 2009 11 09, 21:09)
O tai gal ir suaugusios dalyvavo?

QUOTE(wichy @ 2009 11 09, 20:35)
Velnias ,o tai kodel tas lmssc... nieko neraso?

Sveikinimai klaipėdietėms
, tikrai puikūs rezultatai. Panašu, kad Klaipėda turi stiprias treneres.
Dasta tavo kostiumėliai nuostabūs
. Ypač patiko tas tituliniame lape ir raudonas pirmasis meninės gimnastikos skyrelyje. Labai norėčiau saviškiai tokio grožio

Dasta tavo kostiumėliai nuostabūs

Gal žinote, kada penktadienį prasideda varžybos?
Sveikinu klaipedietes,puikus rezultatai!
Grupiniu pratimu is Vilniaus net nebuvo,6 komandos ir visos is Klaipedos.Tai gausia delegacija surinko
As gimnastikoj dar nelabai gaudausi,visu atliktu pratimu rezultatai yra sumuojami?
Jeigu gimnaste nedaro kurio nors irankio(is tu,kur priklauso srautui pagal programa) ?kaip vyksta vertinimas?
Dasta,tavo kostiumeliai nuostabus!!!!

As gimnastikoj dar nelabai gaudausi,visu atliktu pratimu rezultatai yra sumuojami?
Jeigu gimnaste nedaro kurio nors irankio(is tu,kur priklauso srautui pagal programa) ?kaip vyksta vertinimas?

QUOTE(Egliukė @ 2009 11 10, 10:29)
Gal žinote, kada penktadienį prasideda varžybos?
Sakė, kad pasakys vos ne iš vakaro, matyt dar tiksliai nežinoma.
Siaip tai as ''apakus'' kaip klaipedietes atvaziavo ,taip sakant ,medalius susirinko ir isvaziavo.Vilnius ,ziuriu,jau visai gimnastikos provincija tampa.Tai dar kaunieciu nebuvo,o ten merginu stipriu daug.
Itampa jau auga forume,Kaunas sunrimes,varzybos ant nosies,medaliu norisi!!!!!Oi smagu turetu buti forume artimiausiomis dienomis!O Kaunas sveciu visgi tures ar varzysites tarp savu?
dziaugiuosi ,kad mano svetaine jums patinka! aciu jums!
Itampa jau auga forume,Kaunas sunrimes,varzybos ant nosies,medaliu norisi!!!!!Oi smagu turetu buti forume artimiausiomis dienomis!O Kaunas sveciu visgi tures ar varzysites tarp savu?

QUOTE(dasta @ 2009 11 10, 11:46)
Siaip tai as ''apakus'' kaip klaipedietes atvaziavo ,taip sakant ,medalius susirinko ir isvaziavo.Vilnius ,ziuriu,jau visai gimnastikos provincija tampa.Tai dar kaunieciu nebuvo,o ten merginu stipriu daug.

Aš irgi atkreipiau dėmesį į tai, kad varžybų favoritės klaipėdietės. Grupiniuose pratimuose visos 6 komandos iš Klaipėdos. Tai ar vertėjo važiuoti į Vilnių, galima buvo Klaipėdoje medalius išsidalinti. Juk varžėsi tarpusavyje

Kaune bus ir svečių. Tai kaip ir tarptautinės varžybos būtų.
QUOTE(dasta @ 2009 11 10, 11:46)
O Kaunas sveciu visgi tures ar varzysites tarp savu?
Penktadienį vyks tik Kauno m. varžybos, o jau šeštadienį varžybos vadinsis "Kaunas Open 2009" dalyvaus kiek man žinoma bent 3 latvių klubai, o gal ir daugiau svečių atvažiuos. Prašom ir Vilnių su Klaipėda užsukt

QUOTE(Glacier @ 2009 11 10, 14:41)
Penktadienį vyks tik Kauno m. varžybos, o jau šeštadienį varžybos vadinsis "Kaunas Open 2009" dalyvaus kiek man žinoma bent 3 latvių klubai, o gal ir daugiau svečių atvažiuos. Prašom ir Vilnių su Klaipėda užsukt 

Glacier, čia tau tiek informacijos trenerė pateikė? Sakyčiau, daug žinai. Maniškė iš viso nieko nežino: nei kada prasideda, nei kas kur kaip. Tai abi dienas Sporto mokykloje, ar penktadienį Eiguliuose? Man aktualu ir laikas ir vieta, nes penktadienį turim dar ir renginių mokykloje, tai norėčiau žinoti, kad suderinčiau visapusišką dalyvavimą visose mokyklose.

Papildyta:
QUOTE(dinarad @ 2009 11 10, 10:34)
Sveikinu klaipedietes,puikus rezultatai!
Grupiniu pratimu is Vilniaus net nebuvo,6 komandos ir visos is Klaipedos.Tai gausia delegacija surinko

Rezultatai sumuojasi, o jei kurio nors pratimo nedarė, o pagal varžybų programą turėjo daryti, tai surinko mažiau taškų - atitinkamai ir vieta žemesnė.
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 10, 15:22)
Glacier, čia tau tiek informacijos trenerė pateikė? Sakyčiau, daug žinai. Maniškė iš viso nieko nežino: nei kada prasideda, nei kas kur kaip. Tai abi dienas Sporto mokykloje, ar penktadienį Eiguliuose? Man aktualu ir laikas ir vieta, nes penktadienį turim dar ir renginių mokykloje, tai norėčiau žinoti, kad suderinčiau visapusišką dalyvavimą visose mokyklose. 

Taip, Egliuke, trenerė. Matai, aš važiuoju kiekvieną vakarą savosios parsivežt po darbo iš treniruotės, tai visiems tėvams tokią info pasako. Maniškė irgi nieko nežinotų

Abi dienas vyks sporto mokykloje, tik valandų nežinau.