Įkraunama...
Įkraunama...

Gimnastika: sportinė, meninė

O tai gal ir suaugusios dalyvavo?
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(dasta @ 2009 11 09, 21:09)
O tai gal ir suaugusios dalyvavo?

smile.gif dalyvavo;1-Giedre Abramaviciute;2-Laura Urbonaite ir 3-Ugne Martkeviciute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wichy @ 2009 11 09, 20:35)
smile.gif
smile.gif dalyvavo;1-Giedre Abramaviciute;2-Laura Urbonaite ir 3-Ugne Martkeviciute 4u.gif

Velnias ,o tai kodel tas lmssc... nieko neraso? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 09 lapkričio 2009 - 19:45
Sveikinimai klaipėdietėms 4u.gif , tikrai puikūs rezultatai. Panašu, kad Klaipėda turi stiprias treneres.

Dasta tavo kostiumėliai nuostabūs thumbup.gif . Ypač patiko tas tituliniame lape ir raudonas pirmasis meninės gimnastikos skyrelyje. Labai norėčiau saviškiai tokio grožio blush2.gif
Atsakyti
Gal žinote, kada penktadienį prasideda varžybos?
Atsakyti
Sveikinu klaipedietes,puikus rezultatai! clap.gif Grupiniu pratimu is Vilniaus net nebuvo,6 komandos ir visos is Klaipedos.Tai gausia delegacija surinko thumbup.gif
As gimnastikoj dar nelabai gaudausi,visu atliktu pratimu rezultatai yra sumuojami?
Jeigu gimnaste nedaro kurio nors irankio(is tu,kur priklauso srautui pagal programa) ?kaip vyksta vertinimas?

Dasta,tavo kostiumeliai nuostabus!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 10, 10:29)
Gal žinote, kada penktadienį prasideda varžybos?

Sakė, kad pasakys vos ne iš vakaro, matyt dar tiksliai nežinoma.
Atsakyti
Siaip tai as ''apakus'' kaip klaipedietes atvaziavo ,taip sakant ,medalius susirinko ir isvaziavo.Vilnius ,ziuriu,jau visai gimnastikos provincija tampa.Tai dar kaunieciu nebuvo,o ten merginu stipriu daug.
Itampa jau auga forume,Kaunas sunrimes,varzybos ant nosies,medaliu norisi!!!!!Oi smagu turetu buti forume artimiausiomis dienomis!O Kaunas sveciu visgi tures ar varzysites tarp savu?

dziaugiuosi ,kad mano svetaine jums patinka! aciu jums! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dasta: 10 lapkričio 2009 - 10:46
QUOTE(dasta @ 2009 11 10, 11:46)
Siaip tai as ''apakus'' kaip klaipedietes atvaziavo ,taip sakant ,medalius susirinko ir isvaziavo.Vilnius ,ziuriu,jau visai gimnastikos provincija tampa.Tai dar kaunieciu nebuvo,o ten merginu stipriu daug.
    Itampa jau auga forume,Kaunas sunrimes,varzybos ant nosies,medaliu norisi!!!!!Oi smagu turetu buti forume artimiausiomis dienomis!O Kaunas sveciu visgi tures ar varzysites tarp savu?
dziaugiuosi ,kad mano svetaine jums patinka! aciu jums! biggrin.gif

Aš irgi atkreipiau dėmesį į tai, kad varžybų favoritės klaipėdietės. Grupiniuose pratimuose visos 6 komandos iš Klaipėdos. Tai ar vertėjo važiuoti į Vilnių, galima buvo Klaipėdoje medalius išsidalinti. Juk varžėsi tarpusavyje biggrin.gif

Kaune bus ir svečių. Tai kaip ir tarptautinės varžybos būtų.
Atsakyti
QUOTE(dasta @ 2009 11 10, 11:46)
O Kaunas sveciu visgi tures ar varzysites tarp savu?

Penktadienį vyks tik Kauno m. varžybos, o jau šeštadienį varžybos vadinsis "Kaunas Open 2009" dalyvaus kiek man žinoma bent 3 latvių klubai, o gal ir daugiau svečių atvažiuos. Prašom ir Vilnių su Klaipėda užsukt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2009 11 10, 14:41)
Penktadienį vyks tik Kauno m. varžybos, o jau šeštadienį varžybos vadinsis "Kaunas Open 2009" dalyvaus kiek man žinoma bent 3 latvių klubai, o gal ir daugiau svečių atvažiuos. Prašom ir Vilnių su Klaipėda užsukt mirksiukas.gif

Glacier, čia tau tiek informacijos trenerė pateikė? Sakyčiau, daug žinai. Maniškė iš viso nieko nežino: nei kada prasideda, nei kas kur kaip. Tai abi dienas Sporto mokykloje, ar penktadienį Eiguliuose? Man aktualu ir laikas ir vieta, nes penktadienį turim dar ir renginių mokykloje, tai norėčiau žinoti, kad suderinčiau visapusišką dalyvavimą visose mokyklose. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dinarad @ 2009 11 10, 10:34)
Sveikinu klaipedietes,puikus rezultatai!  clap.gif  Grupiniu pratimu is Vilniaus net nebuvo,6 komandos ir visos is Klaipedos.Tai gausia delegacija surinko  thumbup.gif
As gimnastikoj dar nelabai gaudausi,visu atliktu pratimu rezultatai yra sumuojami?
Jeigu gimnaste nedaro kurio nors irankio(is tu,kur priklauso srautui pagal programa) ?kaip vyksta vertinimas?

Dasta,tavo kostiumeliai nuostabus!!!!  4u.gif

Rezultatai sumuojasi, o jei kurio nors pratimo nedarė, o pagal varžybų programą turėjo daryti, tai surinko mažiau taškų - atitinkamai ir vieta žemesnė.
Atsakyti
QUOTE(Egliukė @ 2009 11 10, 15:22)
Glacier, čia tau tiek informacijos trenerė pateikė? Sakyčiau, daug žinai. Maniškė iš viso nieko nežino: nei kada prasideda, nei kas kur kaip. Tai abi dienas Sporto mokykloje, ar penktadienį Eiguliuose? Man aktualu ir laikas ir vieta, nes penktadienį turim dar ir renginių mokykloje, tai norėčiau žinoti, kad suderinčiau visapusišką dalyvavimą visose mokyklose. biggrin.gif

Taip, Egliuke, trenerė. Matai, aš važiuoju kiekvieną vakarą savosios parsivežt po darbo iš treniruotės, tai visiems tėvams tokią info pasako. Maniškė irgi nieko nežinotų doh.gif jai dar ir vienodai rodytų biggrin.gif
Abi dienas vyks sporto mokykloje, tik valandų nežinau.
Atsakyti