Įkraunama...
Įkraunama...

Biri pudra

QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 04, 18:32)
jau senai esu bandzius, sepetelis siurkstus, geriau jo isvis nekomplektuotu prie pudros.

O pati pudra kaip?
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 08 04, 21:39)
Afrika, kas ten pas tave? Senatve, nuotraukoj neiskaitau  doh.gif

As dabar dziaugiuosi Chanel Universelle Libre (gal ta pati?), tik mano Nr. 30 - blyskiaveide esu. Veidas neblizga visa diena, super

O pati pudra blizgi ar matine? 4u.gif
Atsakyti
pudra matine, del gerumo nepamenu. kokia gali but pudra, jei pats uztepimas nemalonus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 08 04, 22:39)
Afrika, kas ten pas tave? Senatve, nuotraukoj neiskaitau  doh.gif

As dabar dziaugiuosi Chanel Universelle Libre (gal ta pati?), tik mano Nr. 30 - blyskiaveide esu. Veidas neblizga visa diena, super

Aš irgi turiu šitą pudrą, tik nr.50, kaip pas Afriką. Šiaip tikrai puikus dalykas, tik kad man retai jos prireikia, nežinau koks velnias sugundė pirkti, tiesiog užsimaniau jo lankydama makiažo pamokas, nes gražus galutinis rezultatas.... ale kad retai naudosiu tai nemąsčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 06, 13:17)
pudra matine, del gerumo nepamenu. kokia gali but pudra, jei pats uztepimas nemalonus rolleyes.gif

Na tai šepetėlį būtų galima savo naudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 08 06, 14:17)

moteriška logika biggrin.gif good.gif
aš kai naudodavau birią pudrą, visuomet tepiau savo dideliu šepetėliu.
Atsakyti
geriau jau kokia kita pudra rinktis, nes is jos dar su savo sepeteliu krapstytis man atrodo labai nepatogu. juk bonkiukas siauras. Na, ne tai tas produktas, kad aukociau patoguma
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 08 04, 17:51)
Man šiuo metu geriausia Chanel biri pudra... wub.gif veidas lygiai  pasidengia, švyti, gaivus. Toks išlieka visą darbo dieną (nebereikia papildomai pudruot). Štai maniškė, nr. 50 : user posted image

g.gif perskaiciau visa tema, tai dabar pasakyk man kiek tas daiktas kainuoja g.gif nes jau nusibodo pirktis pudras, kurios nepaslepia veido blizgejimo
bash.gif
ir kaip su spalvomis, nes nesu sviesiaveide nail.gif

jau radau kainyte bigsmile.gif eisiu pirkti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 08 rugpjūčio 2007 - 21:11
ech, prisiskaiciau forumu, nusipirkau biria manheten pudra. sepeteli turiu, dar ne taip ir tragiskai pavyko is pirmo karto uztept ta daikta ant veiduko doh.gif
tik vat klausimas tos iskilo, tikiuos kas nors patars rolleyes.gif pudra biri, ant jos tos kaip ir dangtelis yra su skylutem. na suprantu, kad pudros nebutu per daug.. o dezute su ta pudra krestelt lengvai ar koks kitas man nezinomas budas yra?
Atsakyti
Aš tiesiog atsargiai pirštu padaužau į dežutės šoną.

Atsakyti
laba, gal kas nors bandet bourjois biria pudra tokioj apvalioj didelej bonkutej ? kainuoja apie 32lt. droge smile.gif
Pabandziau paberti jos ant rieso tai man labai patiko. Tokia lengvute ir nepastebima ant odos.. smile.gif Susigundziau ja beveik blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 08 12, 11:18)
laba, gal kas nors bandet bourjois biria pudra tokioj apvalioj didelej bonkutej ? kainuoja apie 32lt. droge smile.gif
Pabandziau paberti jos ant rieso tai man labai patiko. Tokia lengvute ir nepastebima ant odos.. smile.gif Susigundziau  ja beveik blush2.gif

as esu turejus sepetelyje Bourjois pudra.. tai pati pudra faina buvo, uzsitepus nesimatydavo ant odos, tokia lengva buvo, bet man sepetelis nepatiko, geriau turet atskiroj dezutej pudra ir atskira sepeteli smile.gif
Atsakyti