Įkraunama...
Įkraunama...

Biri pudra

QUOTE(Lelinka @ 2007 11 07, 19:02)
gal galit placiau? Kuom patiko ir koks Jusu odos tipas?  4u.gif

oj atsiprasau, tik dabar pamaciau tavo zinute doh.gif
Man patiko tuo, kad ji beveik nepastebima, lengva, pagyvina veida. Mano veido oda misri smile.gif
Atsakyti
user posted image

siandien nusipirkau sita pudra ir tikrai nesitikejau kad ji taip naturaliai ir graziai atrodys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 01 21, 16:50)
user posted image

siandien nusipirkau sita pudra ir tikrai nesitikejau kad ji taip naturaliai ir graziai atrodys thumbup.gif

O ji labai sviesi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(witchcraft @ 2008 01 21, 17:26)
O ji labai sviesi?  blush2.gif

sitas atspalvis tikrai sviesus todel tamsesnes odos merginoms nemanau kad tiktu,bet man kaip tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 01 21, 17:50)
user posted image

as irgi tokia is givenchy turiu tik sweet caramel spalvyte... smile.gif tik man labai nepatogi ta kempinele vis baiminuosi kad ta medziagine rankenele jos nenuplystu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 23: 21 sausio 2008 - 18:57
QUOTE(pepė @ 2008 01 21, 20:30)
sitas atspalvis tikrai sviesus todel tamsesnes odos merginoms nemanau kad tiktu,bet man kaip tik ax.gif

O kuo efektas skiriasi ant veido? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 21, 19:15)
O kuo efektas skiriasi ant veido?  4u.gif

nu man tiesiog labai aiskiai dingo rausvumas,ir tikrai pasviesino,nes krempudra nusipirkau tokia gal vos vos per tamsia tai pasidazius pudra nusviesino.
nzn,koks efektas butu be krempudros,matyt ir ji kazkiek uzmaskuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 01 21, 22:06)
nu man tiesiog labai aiskiai dingo rausvumas,ir tikrai pasviesino,nes krempudra nusipirkau tokia gal vos vos per tamsia tai pasidazius pudra nusviesino.
nzn,koks efektas butu be krempudros,matyt ir ji kazkiek uzmaskuoja smile.gif

Aisku 4u.gif As dar turiu sitos pacios "Givenchy" kompaktines meginuka, tik neprisiruosiu isbandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2008 01 16, 17:41)
oj atsiprasau, tik dabar pamaciau tavo zinute doh.gif
Man patiko tuo, kad ji beveik nepastebima, lengva, pagyvina veida. Mano veido oda misri  smile.gif

nieko tokio smile.gif nusipirkau as ja, bet man atrodo, kad man ji truputi sausina oda, toks kazkoks nelabai malonus pojutis ant veido g.gif nors mano oda riebi, dabar gal jau misri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelinka: 21 sausio 2008 - 20:50
QUOTE(Lelinka @ 2008 01 21, 21:50)
nieko tokio smile.gif  nusipirkau as ja, bet man atrodo, kad man ji truputi sausina oda, toks kazkoks nelabai malonus pojutis ant veido g.gif  nors mano oda riebi, dabar gal jau misri.

reiskai ne man vienai tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 01 21, 20:15)
Aisku  4u.gif  As dar turiu sitos pacios "Givenchy" kompaktines meginuka, tik neprisiruosiu isbandyt  blush2.gif

kaip tau gerai smile.gif cia is kristianos?man siandien tik kvepa;u dave ir kremo unsure.gif
galvoju ar apsimoka kompaktine pirkt...gal dienos begyje ir nieko pataisyt makiaza rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 01 21, 23:55)
kaip tau gerai smile.gif cia is kristianos?man siandien tik kvepa;u dave ir kremo unsure.gif
galvoju ar apsimoka kompaktine pirkt...gal dienos begyje ir nieko pataisyt makiaza rolleyes.gif

Aha, is kristutes biggrin.gif Pati paprasiau pabandyt smile.gif Bet jei turi biria, kam Tau dar ir kompaktine? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 21 sausio 2008 - 21:57