QUOTE(illiusion81 @ 2008 12 10, 14:41)
Ar galima biria pudra tepti tiesiai ant veido, pries tai nepasitepus skysta kremine pudra ?
Merginos, gal kam butu reikalinga Chanel biri pudra (Nr. 40)
Pirkau si pirmadieni Kristianoje (yra dezute, cekis, kempinele net nesutepta). Man, deja, kiek per tamsi
Mokejau 139Lt, parduociau uz 110Lt
Arba mainyciau i apynauje tokia pat, tik Nr. 30

O man asmeniskai tai si labai patiko
man patinak Make Up Store biri pudra, gerai dengiasi, kazkiek pamaskuoja bei ilgai issilaiko
QUOTE(mazute@ @ 2009 01 01, 22:35)
Pirkau si pirmadieni Kristianoje (yra dezute, cekis, kempinele net nesutepta). Man, deja, kiek per tamsi
Gal pačioj Kristėj tau pakeistų,pabandyk nunešt
QUOTE(mazute@ @ 2009 01 01, 21:35)
tai zinoma, nunesk, manau pakeis. 40 NR tikrai labai tamsus, as naudoju 30, tai super
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2008 12 08, 17:37)
Gal bandei ir gali palygint su Dior?
Bandziau ir chanel ir Dior, chanel labiau patiko - daugiau spindesio, oda sveikai atrodo, maziau matoma ant veido nei Dior ir tolygiau pasidengia nei DIOR.
QUOTE(Jorky @ 2009 01 04, 15:50)
tai zinoma, nunesk, manau pakeis. 40 NR tikrai labai tamsus, as naudoju 30, tai super 
Ka tik is Kristianos, kategoriskai pasake, kad nekeicia ir viskas, nors pudra atrodo net neatidaryta
sveikos mergaites,
siandien kristianoje nusipirkau Chanel pudryte POUDRE DOUCE, 70 ALMOND. Nelabai tinka man ji - norejau matiskumo, o ji suteikia spindesi.
Turiu cekuti, dezute. Mokejau 145 Lt, parduociau uz 110 Lt.
Taip pat apsipirkau su Clinique "Superbalanced compact makeup SPF20. - Balansuojamasis makiazo pagrindas kontroliuojantis riebalu keiki ir drekinantis tas odos vietas, kurias reikia, iki 8 val. Saugo nuo UVA ir UVB. Be riebalu, suteikiantis odai matini atspalvi. Atspalvis - 12 VANILLA (G). Man ji per tamsi.
Naudota irgi viena karta. Mokejau 55 Lt (pirkau su nuolaida), parduociau uz 35 Lt.
Jei ka domina, rasykit i asmenine, arba skambinkite 868039026 ,Kaunas.
siandien kristianoje nusipirkau Chanel pudryte POUDRE DOUCE, 70 ALMOND. Nelabai tinka man ji - norejau matiskumo, o ji suteikia spindesi.
Taip pat apsipirkau su Clinique "Superbalanced compact makeup SPF20. - Balansuojamasis makiazo pagrindas kontroliuojantis riebalu keiki ir drekinantis tas odos vietas, kurias reikia, iki 8 val. Saugo nuo UVA ir UVB. Be riebalu, suteikiantis odai matini atspalvi. Atspalvis - 12 VANILLA (G). Man ji per tamsi.
Jei ka domina, rasykit i asmenine, arba skambinkite 868039026 ,Kaunas.
Atsiliepimai apie Manhattan pure mat birią pudrą:
Maniškis atsaplvis man labai patiko, taip sulygina veido spalvą, jei dar kas ne taip, gerai užbaigia makiažą
Kas man labiausiai patinka, kad ji taip švelniai dengiasi, nėra to miltų vaizdo ir jausmo
Kai pirmą kartą ją bandžiau, tai taip labai plonai ją tepiau, na tik vos vos dulkelėm tokiom, tai man matiškumo neišlaikė, bet šiandien kiek daugiau jos tepiau (na ne tiek, kad matytųsi iš tolo) tai matiškumą išlaikė
Parašyta ant dangtelio minerals, tai uždeda pliusą, nors jaučiu, kad ten tų mineralų tik užrašas
Maniškis atsaplvis man labai patiko, taip sulygina veido spalvą, jei dar kas ne taip, gerai užbaigia makiažą
QUOTE(Palomina @ 2008 09 17, 22:04)
turiu dr.Hauschka biria pudra

patinka, spalvos veidui jokios nesuteikia, o veida padaro matini ir ilgam
isvis neatrodo kad butu kas nors ant veido 

patinka, spalvos veidui jokios nesuteikia, o veida padaro matini ir ilgam
o ji tik vieno tono?
QUOTE(migdoline @ 2009 01 17, 13:01)
taip,tik vieno,taciau tikrai tikrai nepalieka miltuoto veido,net jei teptum nemazai,kas man likdavo su kitom. Prisitaiko prie odos kazkaip,isigeria i ja.Jos pagr. f-ja kaip supratau ir yra islaikyti matiskuma,kazkiek pamaskuoti. 10 balu sitai biriai pudrai.