Įkraunama...
Įkraunama...

Biri pudra

QUOTE(Tiffany @ 2009 10 13, 21:59)
jau metai laiko naudoju Make Up Store biria pudra - graziai dengia, padeda islaikyt matiskuma, patinka kainos ir kokybes santykis  drinks_cheers.gif nekemsa poru  rolleyes.gif

As irgi galvojau apie MUS, bet po FA postu, labai rimtai galvoju apie clinique g.gif
O MUS yra kosmadoj pirkt ar as klystu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 13, 21:15)
As irgi galvojau apie MUS, bet po FA postu, labai rimtai galvoju apie clinique g.gif
O MUS yra kosmadoj pirkt ar as klystu? ax.gif

kiek zinau yra Vilniuje vokieciu g ir Klaipedos akropolyje 4u.gif
as ja naudoju kartu su MUS kreminem pudrom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 10 13, 22:24)
kiek zinau yra Vilniuje vokieciu g ir Klaipedos akropolyje  4u.gif
as ja naudoju kartu su MUS kreminem pudrom  drinks_cheers.gif

g.gif o as galvoju ja viena naudoti. Stengsiuos gydytis nuo priklausomybes kreminei pudrai blush2.gif
O kaip ji maskuoja? kokia spalvyte turi? kokio atspalvio ir tipo tavo odele? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2009 10 13, 15:40)
Turbut bus sita:
user posted image
Tik man reik namie pasitikslinti, nes maniske kitokioj dezuteje, geletoj kartoninej rolleyes.gif

Kas zino, kiek Clinique biriu pudru turi? g.gif Itariu si ir yra vienintele, ar klystu?

Pati si savaitgali pirkau Clinique biria pudra. Bent jau Douglase jų buvo 2 rūšys. Viena tinkanti visiems odos tipams ir ji yra tik vieno atspalvo. Tokia į zalsvuma. Ir kitos jau pasirenkant pagal atspalvį. Aš pati pasiėmiau tą į žalsvumą (ant odos to žalsvumo tikrai nesimato, miltuoto veido taip pat nėra). Kadangi mano labai riebiai odai vienintelė Clinique kremine pudra visa diena islaiko matiskuma ir neiskenda joks blizgesys, tai ant virsau papudravus Clinique zalsva pudra, matiskuma oda islaiko nuo pat ankstyvo ryto iki velaus vakaro.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 13, 21:28)
g.gif  o as galvoju ja viena naudoti. Stengsiuos gydytis nuo priklausomybes kreminei pudrai blush2.gif
O kaip ji maskuoja? kokia spalvyte turi? kokio atspalvio ir tipo tavo odele? ax.gif

mano oda misri, poros didesnes, nosyte rausta, tai as naudoju pudra, kad islyginti odos spalvai ax.gif turiu drekinancia Milk, o matine Vanilla, biria - Milk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2009 10 14, 10:08)
Pati si savaitgali pirkau Clinique biria pudra. Bent jau Douglase jų buvo 2 rūšys. Viena tinkanti visiems odos tipams ir ji yra tik vieno atspalvo. Tokia į zalsvuma. Ir kitos jau pasirenkant pagal atspalvį. Aš pati pasiėmiau tą į žalsvumą (ant odos to žalsvumo tikrai nesimato, miltuoto veido taip pat nėra). Kadangi mano labai riebiai odai vienintelė Clinique kremine pudra visa diena islaiko matiskuma ir neiskenda joks blizgesys, tai ant virsau papudravus Clinique zalsva pudra, matiskuma oda islaiko nuo pat ankstyvo ryto iki velaus vakaro.

Gal atsimenat kokia kainyte tos ne zalios? ax.gif
Atsakyti
Paziurejau namie, maniske yra Clinique blended face powder, Nr. 20 Invisible blend. Kiek isivaizduoju, ji tinkama visiems odos atspalviams rolleyes.gif

Lightweight powder. Suitable for all types of skin. Makes pores seem to disappear.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 10 14, 10:58)
Gal atsimenat kokia kainyte tos ne zalios? ax.gif

As uz savo mokejau 81 lt, tai tu kitu irgi mazdaug apie 80-90 lt.
Atsakyti
as naudoju biria pudra clinic labai gera tikrai uztvirtina pudra.
Atsakyti
Labai laukiu atsiliepimu 4u.gif
user posted image
http://www.sephora.c.....=prisme libre
Atsakyti
O jus man paaiskinkit: ar si pudra naudojama su kempinele? Turbut patogiau nei su sepeteliu rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Noreciau paklausti, kuri pudra - biri ar kompaktine labiau tiktu neproblemiskai, normaliai veido odai? mirksiukas.gif Tiesiog noreciau, kad ji nepraleistu veido raudonumo 4u.gif
Atsakyti