Įkraunama...
Įkraunama...

Biri pudra

QUOTE(Estela_ @ 2010 12 08, 21:36)
kokia jos kaina iš kur pirkot? ir kokia šita pudra ar jinai tik vienos spalvos kaip HD ar yra atspalviai, jei taip, kokį jūs ėmėt?  4u.gif

as pirkau is braskiu yra full size ir siek tiek mazesnis,imiau mazesni,nes norejau isbandyt(labai domina laura mercier produktai,nieko pries tai nebuvau bandzius,bet tikrai bandysiu toliau dabar drasiai).kainos dabar nepasakysiu bet gavosi kazkas iki60lt uz maza induka smile.gif ji vienos spalvos,bet nera balta kaip HD,o tokia kuno spalvos sakyciau bet ant veido jokios spalvos nesimato ax.gif o HD man matydavosi balti miltukai nors realiai tepdavau lb lb maza kieki ax.gif
Atsakyti
Na ateinu su atsiliepimais apie Laura Mercier setting powder ir galiu sakyt kad drasiai rekomenduoju visoms kurios turi problemu su blizgesiu nes man veidas isliko matinis visa diena blink.gif biggrin.gif kas yra siaip nerealu biggrin.gif tikrai tikrai rekomenduoju visosm isigyti thumbup.gif o tepiau ja ant YSL teint resist kremines ir ant Guerlain Lingerie de peau tai veidelis nepakeite vaizdo iki pat vakaro thumbup.gif
Atsakyti
http://www.strawberr...ineId=5182#5182 sita?
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 06, 13:45)

tai taip,rasiau juk pavadinima auksciau .
Atsakyti
Ar yra kokia biri pudra makiazo uztvirtinimui sausai odai? bigsmile.gif buna, kad noriu pudra uztvirtint, sumazint svytejima ir t.t bet visos birios pudros (tiksliau bandzius tik dvi) isryskina odos sausuma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 21, 19:36)
Ar yra kokia biri pudra makiazo uztvirtinimui sausai odai?  bigsmile.gif buna, kad noriu pudra uztvirtint, sumazint svytejima ir t.t bet visos birios pudros (tiksliau bandzius tik dvi) isryskina odos sausuma doh.gif

Aš dabar tokiam tikslui naudoju Clinique Gentle light powder, tai ji būtent tai ir daro thumbup.gif Chanel netinka( jie apgavikai, nes rašo, kad pudroje yra šviesą atspindinčių dalelių ir jos nesimato, o jokių dalelių aš ten neradau ir ji labai matėsi), Dior netinka, kitos Clinique irgi netinka , vienu žodžiu labai mažai pudrų tam tinka biggrin.gif Šiaip man problema yra ne tiek sausinimas, o tai, kad man reikia pudros, kuri neatrodytų matinė, nes tada ji matosi ant veido, bet ir nedarytų tokio efekto kaip kokie meteoritai, o pasirodo, kad tokiam paprastam reikalui - tiesiog užtvirtinti makiažą, pudrą atitaikyti ir yra sunkiausia doh.gif Man iš aprašymų neblogos dar atrodo Givenshy ir aišku La prairie, bet jų nesu bandžiusi.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 21, 20:55)
Aš dabar tokiam tikslui naudoju Clinique Gentle light powder, tai ji būtent tai ir daro  thumbup.gif Chanel netinka

o pas jus sausa oda? nes pas mane super sausa.. turejau loreal biria, tai kaip rauksleta visa atrodziau.. kakta kaip sutrukinejus su ja doh.gif nors seip oda skaisti, lygi.. 4u.gif nes pvz buna, kad uzsitepu vitalumiere ir per duag man to svytejimo..bet to ilgai uztrunka kol apzdziuna, negaliu det bronziko ir t.t greit doh.gif o ryte skubu
Atsakyti
neseniai pabaigiau biria Givenchy Prisme Libre pudra. PASAKA! nei kiek nedirgino odos, labai tiko, nei karto nepastebejau kad nuo jos bertu. Kaina tikrai atsiperka 99,99% nes naudojau apie vienerius metus. Ilgam tikrai uzteko, nors naudojau kasdien.
Gerai ir pakonturuoti su ja ir pabronzuoti ir siaip suteikti atspalvi visai veido odai. neapsunkina odos, malonus pujutis, lengvai pasiskirsto.
Maziau milteliu paemus gaunasi lengvesnis atspalvis kuo daugiau imi milteliu tuo intensiveja. Tikrai buvo puikus pirkinys greiciausiai kad pirksiu vel. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Givenchy: 22 vasario 2011 - 18:39
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 01 06, 14:36)
Na ateinu su atsiliepimais apie Laura Mercier setting powder ir galiu sakyt kad drasiai rekomenduoju visoms kurios turi problemu su blizgesiu nes man veidas isliko matinis visa diena blink.gif  biggrin.gif kas yra siaip nerealu biggrin.gif tikrai tikrai rekomenduoju visosm isigyti thumbup.gif o tepiau ja ant YSL teint resist kremines ir ant Guerlain Lingerie de peau tai veidelis nepakeite vaizdo iki pat vakaro thumbup.gif

kuria cia pudryte naudojot: translucent ar beige? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2011 02 22, 22:01)
kuria cia pudryte naudojot: translucent ar beige?  smile.gif

as turejau traslucent wink.gif
mergaites,o gal kuri pasakyti kokia kaina pas mus Chanel birios pudros?kokiam Douglase ar Kristianoj?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 03 06, 16:51)
as turejau traslucent wink.gif

o kaip ilgiau panaudojus ar nekimso poru? nes skaiciau atsiliepimuose kad linkusiai i berimus odai nerekomenduotu, pabandziau parduotuveje as ja tai nezinau ar nuo jos isbere ar del to kad pms buvo..
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2011 03 06, 18:07)
o kaip ilgiau panaudojus ar nekimso poru? nes skaiciau atsiliepimuose kad linkusiai i berimus odai nerekomenduotu, pabandziau parduotuveje as ja tai nezinau ar nuo jos isbere ar del to kad pms buvo..

kimso nerealiai poras biggrin.gif del to ir pardaviau nors siaip butu idealiai biri pudra.As is pradziu nesupratau kas darosi nes uztepus ryte vakare nusipraususu veida jis budavo toks inkstiruotas kad nemoku apsakyt smile.gif tiesiog atrodo akyse dideli juodi inkstirai darydavosi,nemeluoju tikrai biggrin.gif ir tik nustojau naudot iskart viskas praejo smile.gif
Atsakyti