Įkraunama...
Įkraunama...

Biri pudra

QUOTE(Spirfė @ 2011 08 24, 20:53)
ačiū, kad man kvaileliai paaiškinai  blush2.gif  nieko apie pudras nenusimanau  biggrin.gif tai yra tų maskuoklių pirkti būtent žalių? o galbūt net nebūtina tepti dar rudesnės pudros, kai pasitepi ta žalia, gal užtektų tik žaliai pasimakliot  biggrin.gif ir tą raudonumą neutralizuotų ir man to pilnai užtektų  biggrin.gif turbūt aš per daug noriu  biggrin.gif  biggrin.gif  tiesiog kažkaip gal kvailai nuskambės, bet niekdad nenaudojau pudros, tikrai džiaugiuosi savo oda, kokia turiu, žiema baltesnė pavaikščioju, vasara gražiai įdegu ir man tiesiog liux  biggrin.gif  tai vat ir kažkaip net nesinori, kad matytųsi, jog nosytė kažkokia maskuota, tiesiog norisi, kad ji neišsiskirtų ir atrodytų natūraliai  smile.gif

na jei nori maskuoti, tai reikia zinok jau visa veiduka tepti smile.gif nes skirtumas bus... jei tarkim tik nosyte maskuosi ir pudruosi, o likusio veido ne smile.gif taip butent, yra zali maskuokliai ir makiazo bazes skirtos maskuoti paraudusius plotus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2011 08 24, 22:17)
na jei nori maskuoti, tai reikia zinok jau visa veiduka tepti smile.gif nes skirtumas bus... jei tarkim tik nosyte maskuosi ir pudruosi, o likusio veido ne smile.gif taip butent, yra zali maskuokliai ir makiazo bazes skirtos maskuoti paraudusius plotus smile.gif

na o kaip manai neužtektų man nosytės tik su žaliu maskuokliu pervaryt, paziuret kad nebutu zaliu ruozu ir gal gerai butu? tiesiog, reikia kad nosis sviesesne butu, taip neparaustu ir gana smile.gif tai tiesiog nueiti i kokia nors parduotuve ir paprasyti zalio maskuoklio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spirfė @ 2011 08 26, 19:37)
na o kaip manai neužtektų man nosytės tik su žaliu maskuokliu pervaryt, paziuret kad nebutu zaliu ruozu ir gal gerai butu? tiesiog, reikia kad nosis sviesesne butu, taip neparaustu ir gana  smile.gif tai tiesiog nueiti i kokia nors parduotuve ir paprasyti zalio maskuoklio?  biggrin.gif

oj nea, juk ant maskuoklio dar pudryte reikia deti ax.gif o tada dar biria.. tai kaip cia atrodytu vien nosyte nupudruota? biggrin.gif taip, nueini, susirandi konsultante ir paprasai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2011 08 26, 21:44)
oj nea, juk ant maskuoklio dar pudryte reikia deti ax.gif o tada dar biria.. tai kaip cia atrodytu vien nosyte nupudruota? biggrin.gif taip, nueini, susirandi konsultante ir paprasai ax.gif

nu ok, eisiu pasitarsiu viską su konsultante biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ačiū
Atsakyti
Nezinau kur klaust, tad paklausiu cia smile.gif
Ieskau pudros, bet pagal imone. Atsimenu, kad pati pudra buvo juodoj dezutej ant kurios "auksinem" raidem buvo parasyta eye***** gal kuri kur matet ar pan. Neatsimenu pilno pavadinimo, o ir google nieko neduod biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras.
Turiu klausima. Zadu pirkti Organic wear™ 100% Natural Origin Loose Powder
(turejau beige organics - buvo per sviesi)
user posted image

tik niekur internete nerandu sios pudros spalvu pavyzdziu. ax.gif
Gal man kas galetu padeti, kuri spalva man labiau tiktu...
Dabar naudoju BARE ESCENTUALS BareMinerals Original SPF 15 Foundation # Medium Beige.

Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

renkuosi biria pudra, is siu galimu:
user posted image
user posted image

ir
user posted image

Kuri geriausia ? laikyt matiskumuiir sutvirtint makiazui ?
Atsakyti
pavadinimai?
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2012 11 30, 10:47)
Sveikos,

renkuosi biria pudra,  is siu galimu:
user posted image

Pirmąją turiu, man labai patinka. Dažniausiai tik ją ir naudoju, nes labai nemėgstu krempudros, ir pakanka maskavimo, puikiai laiko, niekad į raukšles nesubėga, labai natūraliai atrodo. Kitų čia parodytų nesu bandžiusi, palyginti negaliu ax.gif
Atsakyti
O gal zinote, kur dabar butu galima nusipirkti Chanel Poudre Cristalline? Nes kiek ziuriu, nelabai randu.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif patarkit kokia pudryte pirkti. Nezinau kremine ar biria. Pati oda, tai tikrai puiki, lygi, be demeliu, spuogeliu. Retai dazausi, bet jei reikdavo, naudodavau egipto zeme, bet vis paberia nuo jos... g.gif man pudros reiktu ne maskavimui, bet, kad svelnia spalva suteiktu, kad atrodyciau sveikai, o ne perbalus biggrin.gif pati tamsesnio gymio, tik saules idegis jau nusiplove. Gal kas ka bandet is body shop'o? Man dave vienos pudrytes meginuka, tepasi labai maloniai, nesausina, spalva atitinka kokios noriu, bet dvejoju, gal cia tik pirmus kartus taip buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2012 11 30, 09:47)

user posted image

man ta paskutinė DIOR wub.gif
Atsakyti