Junda, na reiškia jie gali sau leisti užsisakyti labai didelį kiekį
Geros sudėties yra šitos, jas mačiau ir Rasakiloje. O dėl Tušes nežinau 
O gal jau viskas pasikeitė arba aš kažką blogai supratau
QUOTE(bim-bam @ 2009 07 26, 08:06)
Jo, nuo spalio didelėse Rimi yra visa Sonnet produkcija IŠSKYRUS indaplovių liniją...
QUOTE(Junda @ 2009 07 26, 18:02)
Jo, nuo spalio didelėse Rimi yra visa Sonnet produkcija IŠSKYRUS indaplovių liniją...
Dėkui, šiandien jau nusipirkau Rimi kai ką
QUOTE(bim-bam @ 2009 07 26, 20:35)
o jums patinka Sonett? As nusipirkau ta bekvapi drabuziu skalbikli, tai dabar mielai mainyciau i Almawin'o universalu..
Gal kokiai draugei atiduosiu, jei kam patiks... Kazkaip ne viena Soneto neperka. O be to, ar nepasirode jums, kad jo labai daug pagal instrukcija reikia pilti?
Ne visada ekologiska ivaizdi turinti preke yra be priekaistu...
Nusipirkau Surcare Sensitive indu ploviklio ir net negalejau plauti, nes rankas isgrauze, o atsei Surcare milteliai skirti alergiskiems..
Ekologiskiausias turbut yra vietinis ukinis muilas..pritarkuoji jo ir skalbi...
Bent jau mano mazes kaksiaus demeliu jokie milteliai neima lauka, o su ukiniu patrini gerai ir super.
Nusipirkau Surcare Sensitive indu ploviklio ir net negalejau plauti, nes rankas isgrauze, o atsei Surcare milteliai skirti alergiskiems..
Bent jau mano mazes kaksiaus demeliu jokie milteliai neima lauka, o su ukiniu patrini gerai ir super.
QUOTE(vedmocka @ 2009 07 27, 15:56)
Ne visada ekologiska ivaizdi turinti preke yra be priekaistu...
Tai kad surcare neekologiškas
Surcare tikrai neeko.
Del ukinio - gal ir nieko plauna, tik su ekologija kaip - nezinau, bent jau kvapu i ji tai neprideta
O siaip rekomenduoju visoms skalbti ekorutuliais. mes jau pusmeti naudojames ir labai dziaugiuosi. Nes tie skalbimo milteliai visi tai tiesiog baisu dabar pro juos net praeiti... O tie rutuliai dar ir pigiai gaunasi, jei paskaiciuoji, kad ju uztenka 3-5 metams (cia kas kaip skalbia aisku). na, bet neagituoju daugiau, nes dar reklama apkaltinsit
Del ukinio - gal ir nieko plauna, tik su ekologija kaip - nezinau, bent jau kvapu i ji tai neprideta
O siaip rekomenduoju visoms skalbti ekorutuliais. mes jau pusmeti naudojames ir labai dziaugiuosi. Nes tie skalbimo milteliai visi tai tiesiog baisu dabar pro juos net praeiti... O tie rutuliai dar ir pigiai gaunasi, jei paskaiciuoji, kad ju uztenka 3-5 metams (cia kas kaip skalbia aisku). na, bet neagituoju daugiau, nes dar reklama apkaltinsit
aaa oftopas 
QUOTE(Natuke @ 2009 07 27, 22:08)
aha
QUOTE(RitaRazi @ 2009 06 10, 17:10)
3 m. vaikucio dantukams fluoro paprastai nereikia, nebent odontologas nurodytu kitaip.. Be to, dantu pastos su fluoru negalima nuryti, tad tada jau tektu labai ziuret, kad vaikas nerytu pastos. Musiske tai ryja..
Mes, deja, savo trimetei jau viena dantuka "remontavom", nors valom reguliariai ir su, anot gydytojos, gerom pastom. Ale genai, matyt, jau tokie..
Del Neutral - gal ir geresni jie uz Ariel savo "draugiska" alergikams ir astmatikams sudetimi, bet as asmeniskai, budama astmatike, perejau tiesiai prie ekologisku. Be to, ekologiski man lyg ir pigiau iseina negu Neutral
Mes, deja, savo trimetei jau viena dantuka "remontavom", nors valom reguliariai ir su, anot gydytojos, gerom pastom. Ale genai, matyt, jau tokie..
Del Neutral - gal ir geresni jie uz Ariel savo "draugiska" alergikams ir astmatikams sudetimi, bet as asmeniskai, budama astmatike, perejau tiesiai prie ekologisku. Be to, ekologiski man lyg ir pigiau iseina negu Neutral
RitaRazi, ekologiški pigiau negu Neutral ? Tai kokias ekologiškas skalbimo priemones naudoji ? Taip kaip čia aš nerandu eko skalbiklių Neutral kainomis ??
QUOTE(Zavioji @ 2009 08 22, 14:45)
RitaRazi, ekologiški pigiau negu Neutral ? Tai kokias ekologiškas skalbimo priemones naudoji ? Taip kaip čia aš nerandu eko skalbiklių Neutral kainomis ?? 
Tiesiog ekologiškų priemonių man rodos mažiau reikia