Įkraunama...
Įkraunama...

Hipoterapija

neeee, tikrai ne to skausmo pojuciai t.b.

(nors niezulys- irgi skausmas; biggrin.gif)
Atsakyti
pasiduodu,nesiginčysiu,matyt ,labai mažai ką išmanau apie skausmą,nes niežulio prie skausmo skalės tikrai nesumąsčiau priskirti....deja....
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2011 07 20, 18:21)
pasiduodu,nesiginčysiu,matyt ,labai mažai ką išmanau apie skausmą,nes niežulio prie skausmo skalės tikrai nesumąsčiau priskirti....deja....

tikrai nenorejau nieko izeisti, uzejo noras tema palaikyti blush2.gif o del niezuli skausmui priskyre medicina: tai silpniausias skausmo pozymis, o toliau seka visi kiti pavadinimai... taip buvo, kai as mokiausi... biggrin.gif
Atsakyti
aišku....dabar ir aš žinosiu....gyveni žmogau ir mokaisi .....o numiršti vis vien būdamas kvailas...
Atsakyti
QUOTE(Mikax @ 2011 07 22, 08:52)
aišku....dabar ir aš žinosiu....gyveni žmogau ir mokaisi .....o numiršti vis vien būdamas kvailas...

doh.gif doh.gif u u8tu8 i8687 schmoll.gif 4u.gif i8789070
. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif yjugi y7i9
Atsakyti
QUOTE(est @ 2011 08 05, 19:28)
doh.gif  doh.gif u u8tu8 i8687 schmoll.gif  4u.gif i8789070
. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  yjugi y7i9

atsiprasau,cia mano mazylis pasidarbavo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šis "pasidarbavimas" prajuokino....ačiū už linksmą akimirką,o tai jau maniau,kad teks eiti miegoti su liūdnom nuotaikom...
Atsakyti
norejau paklausti gal kas zino ka daugiau apie hipoterapija marijampoles raj. patasines km. pamirsau tikslu zirgyno pavadinima
Atsakyti
---
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hipoterapija: 11 kovo 2012 - 18:49
Sveikos mamytes,

Gal kas is kaunieciu vazineja i patasyne pas Mereckiene?Galima butu susidraugauti ir vazineti kartu.Butu smagiau ir kelione pigiau kainuotu mirksiukas.gif Rasykit i az.
Atsakyti
Sveiki,gal kuri turite kontaktus su ponia Saule Mereckiene? Gal kartais galėtumėt duoti jos telefono nr.,labai prašau.Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(dudi @ 2012 03 14, 23:43)
Sveikos mamytes,

Gal kas is kaunieciu vazineja i patasyne pas Mereckiene?Galima butu susidraugauti ir vazineti kartu.Butu smagiau ir kelione pigiau kainuotu  mirksiukas.gif Rasykit i az.

Sveiki,
mes norėtume pabandyti pas Mereckienę nuvežti savo mergytę. Gal galėtumėte duoti jos kontaktus? 4u.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti