Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai

QUOTE(giedrute_82 @ 2009 05 18, 21:15)
'uz mus" tai cia uz visus 9 ?  lotuliukas.gif  nes vienos foto tai bent jau man nerodo  g.gif

tamsta irgi su dviem foto 1 vaikucio dalyvaujat ax.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 05 18, 21:16)
ot gerai, skaitykit išsigelbėjo nuotrauka...

nu neissigelbejo, rodo agituojama berniuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute_82 @ 2009 05 18, 21:15)
'uz mus" tai cia uz visus 9 ?  lotuliukas.gif  nes vienos foto tai bent jau man nerodo  g.gif

Man tai rodo berniuka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte969: 18 gegužės 2009 - 20:51
QUOTE(laukine @ 2009 05 18, 21:19)
tamsta irgi su dviem foto 1 vaikucio dalyvaujat  ax.gif  rolleyes.gif
Papildyta:
nu neissigelbejo, rodo agituojama  berniuka smile.gif

o kur parasyta, kad su dviem foto negalima? g.gif
pries tai nerode tongue.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau beveik visus - mačiau siek tiek besikartojančių, tik skirtingu laiku ikeltų. tik ar yra iš to "tolkas" koks..
Atsakyti
QUOTE(andriulis @ 2009 05 18, 22:23)
Peržiūrėjau beveik visus - mačiau siek tiek besikartojančių, tik skirtingu laiku ikeltų. tik ar yra iš to "tolkas" koks..

besikartojančius didžiąją dalį ištryniau.

jie kas pamatysite dvi vienodas, man į AŽ pršau.

Atsakyti
As siandien perziurejau beveik visas 348 nuotraukas 4u.gif
yra tokiu uz kurias jau surinkta 450 balsu g.gif ir vidurkus surinkusiu 200 balsu yra labai daug smile.gif
yra tokiu kurie neturi ir vieno balso verysad.gif
bet nuotraukos labai grazios ir verti tureti daugiau balsu net uz tuos kurios jau turi po 200 balsu smile.gif
kazkaip man atrodo ne sazininga ,kad nuotrauka ne grazi, nera uz ka duoti tiek daug balsu ,tik viena reiskia- balsoja draugai ir t.t doh.gif
yra labai daug nuotrauku ne kokibisku, visiskai ne isiziureti kas ten nufotografuota o jau turi po 80 balsu doh.gif
tai va ,nei vienas konkursas ne apsejo be gudrybiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 18 gegužės 2009 - 21:26
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 18, 22:24)

blink.gif ale ir laiko turit ax.gif man tai be sansu visus perziureti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kruopa12 @ 2009 05 18, 22:33)
blink.gif ale ir laiko turit ax.gif man tai be sansu visus perziureti blush2.gif
kaip ir ne labai turiu to laiko bigsmile.gif po 2 dienu perziurejau ir tai ne visas bigsmile.gif

o del tu vienodu dveju nuotrauku,man atrodo mamytes ne ticia stato.jie matyt nesulaukia patvirtinimo ir ikelia dar karta. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 18 gegužės 2009 - 22:02
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 18, 22:24)
yra tokiu uz kurias jau surinkta 450 balsu  g.gif ir vidurkus surinkusiu 200 balsu yra labai daug  smile.gif 
bet nuotraukos labai grazios ir verti tureti daugiau balsu net uz tuos kurios jau turi po 200 balsu smile.gif
kazkaip man atrodo ne sazininga ,kad nuotrauka ne grazi, nera uz ka duoti tiek daug balsu ,tik viena reiskia- balsoja draugai ir t.t doh.gif
yra labai daug nuotrauku ne kokibisku, visiskai ne isiziureti kas ten nufotografuota o jau turi po 80 balsu doh.gif

irnesakyk.gif 348 psl x 9 foto, bet vis tiek doh.gif
Atsakyti
Atsiprasau, jog taip drastiskai prasiau verysad.gif nepykit
Atsakyti
QUOTE(giedrute_82 @ 2009 05 18, 20:55)
o kur parasyta, kad su dviem foto negalima?  g.gif
pries tai nerode  tongue.gif

o kur jūs skaitėt, kad neradot parašyta? bigsmile.gif g.gif

Dalyvavimas konkurse:

Konkurso laikotarpis 05.11 – 06.11

Registruokitės ir talpinkite mažylio nuotrauką 15min.lt tinklalapyje „Dienos mažylio“ rubrikoje. Talpinti galite ne daugiau vienos mažylio nuotraukos. Nuotrauka atvaizduojama tinklalapyje po konkurso administratoriaus patvirtinimo.

Registracijos metu Jums pateiksime „parašą“ ir nuorodą, kuri ves į Jūsų mažylio nuotrauką. Šį parašą pasitalpinkite supermama.lt forumo aplinkoje, ir dalinkitės su kitais forumo dalyviais žinia, apie Jūsų mažylio dalyvavimą konkurse.

Mažylius sulaukusius daugiausiai simpatijų paskelbsime 06.12 15min.lt tinklalapyje, „Dienos mažylių“ rubrikoje.
Papildyta:
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 05 18, 21:24)
yra tokiu uz kurias jau surinkta 450 balsu  g.gif ir vidurkus surinkusiu 200 balsu yra labai daug  smile.gif 

o kur savitas skonio reikalas? kas gražu jums galbūt man visiškai negražu ir atvirkščiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,irmes issiunteme savo nuotraukyte,sakykit reikia gaut kazkoki patvirtinima ar ne?Nes savonuotrauukytes taip ir nematom verysad.gif
Atsakyti