dar ir skype nuorodas įdeda ir skypu prašo pabalsuot
man negaila aišku tik pagalvoji paskui sako aš taip nedarau neagituoju tai hm....
QUOTE(Lera @ 2009 05 22, 22:38)
dar ir skype nuorodas įdeda ir skypu prašo pabalsuot
man negaila aišku tik pagalvoji paskui sako aš taip nedarau neagituoju tai hm.... 
tai jie paraše galima, tai skype analogas sakyčiau
QUOTE(Rustė @ 2009 05 22, 22:34)
kam patinka, tas pabalsuos ir neprašomas, o kaip prašo tai visai balsuoti nesinori...
Butent, cia kaip turguj, kai tik pardaveja pasako 'oij jums sita labai tinka', tai gaunasi priesinga reakcija
QUOTE(Rustė @ 2009 05 22, 21:39)
o pabalsuok už mano vaikį?
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 22, 21:48)
pas mane skypėj irgi yra nuoroda, bet abejoju ar labai kas ją spaudžia ir balsuoja
tik db pastebėjau
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 22, 17:39)
nežinau.... nes puse dienos rašo, kad jūs jau balsavot, o paskui balsuot leidžia, tik balsas neprisideda
man irgi tik 2 kart paspaudus uzskaitomas balsas
Visiškai nesupratau šito reikalo, kodėl pas kas antrą supermamos narę atsirado oranžinis parašas.
Taigi ten milijonas vaikų! Savaime aišku, kad niekas ten sąžiningai visų neperžiūrės ir nerinks. Tik nemokamai reklamą paskui save tampotės.
Taigi ten milijonas vaikų! Savaime aišku, kad niekas ten sąžiningai visų neperžiūrės ir nerinks. Tik nemokamai reklamą paskui save tampotės.
QUOTE(jurgitaru @ 2009 05 22, 17:21)
cia ko gero IP kaitaliotojai atsitiktinai bus atspeje jusu kompiuteriu IP, ir dabar sistema fiksuoja jus kaip jau nubalsavusius. Nes kaip cia dar gali taip pas kai kuriuos augti balsai
Nesuprantu tik kam? Ai, bendriau suprantu - prizai juk kokie. Tai ir stengiasi žmogeliai. Ir vėl surinks ne verčiausios, o tos, kurių mamytės protingiausios.
man negaila,as visada prabalsuoju jei tikrai man patinka,visgi yra gerai,kad graziai paparaso prabalsuot,kitaip as neseku tokiu balsavimu
QUOTE(sigasss @ 2009 05 22, 23:33)
Geras, aš irgi pabandžiau, nes netikėjau, kad taip gali būti, ir vėl man priskaičiavo dar vieną balsą
Taip, paniekinamai sakot, kad pažįstamiems pranešama, kad vaikelis dalyvauja konkurse, o kaip kitaip jie turėtų sužinoti? Bet dažniausiai baigiasi tuo, kad pažįstami patys irgi prisijungia
O kas žiūrės tokią daugybę nuotraukų? Aišku, tokių yra, bet nedaug
QUOTE(Divin @ 2009 05 23, 09:10)
Geras, aš irgi pabandžiau, nes netikėjau, kad taip gali būti, ir vėl man priskaičiavo dar vieną balsą
ka reiskia ir vel? Per 24val 1 balsas
gal ne taip supratai