QUOTE(Egliukasz @ 2009 05 25, 15:40)
Visu pirma jeigu oda rausva, turi tokio rozinio atspalvio, tai tokia tamsi nemanau, kad tiktu isvis

Pagal antakius nemanau, kad galima spresti, reikia y visuma ziureti - kaip dazaisi, kokios spalvos tau tinka, ar nebuna pajuodusiu/ykritusiu paakiu, spuogeliu, nes tamsus plaukai kazkaip labai paryskina trukumus
Spuogeliu atsiranda tik pries mm atsiranda,o o ne rausva ,ne taip perskaitei,kiek rusva.Pavasari tik gauna saules iskart rudeja,labai greit idegu,ne raudonai,o iskart rudai.
Papildyta:
QUOTE(cikada7 @ 2009 05 25, 15:07)
Na nezinau, bet is tikro labai sunkiai gausis tokia spalva, kokios nori. As pati pries metus daziausi "Aidos studijoje" is sviesiu i rudus, norejau sviesiai rudu, sumokejau didziule suma, o gavausi ruda su raudonu atspalviu

Man paaiskino, kad kitaip neimtu spalva, reikia imaisyti raudono. Nes dar pries tai buvau norejusi rudai dazyti, tai daze sviesiu tonu, kuris po 4 plovimu nusiplove, tai si kart padare kitaip. Norejau vyrui staigmena padaryti, o jis vos soko negavo

Praverkiau visa nakti, kita diena ejau nuimineti spalva,kiek islaidu turejau su tais dazymais, o rezultate nusikirpau plaukus

. Kas mane mate, niekam nepatiko ta spalva, nes ji kaip bobiska ir siaip labai keista buvo, kai tiek laiko buvau blondine, tapau brunete.
Vajezau

uzjauciu..Va tada jau baisu darosi,kai ne viena tokia istorija perskaitau..