Įkraunama...
Įkraunama...

Iš blondinės i brunetę

Sveika, na o aš drąstiškai iš blondiniškos beveik baltos spalvytės perėjau į šokoladinę su truputėliu raudono atspalvio. Šiuo savo žingsniu tikrai džiaugiuosi, spalvytė labai graži ir ji gal net labiau man tinka, plaukai atsigavo, nes buvo visai nutriušę nuo peroksido, o dabar žvilga tarsi sutepti aliejuku thumbup.gif Esu tikrai labai patenkinta thumbup.gif
Be to pagaliau susiruošiau nusipirkti rudos spalvos kontaktinius lęšius tai bendras vaizdelis tikrai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo faustute: 26 gegužės 2009 - 16:02
as irgi nuo rudens - sokoladine smile.gif ilgai kankinausi, kol pasiryzau, bet labai dziaugiuosi thumbup.gif plaukai atsigavineja nuo balinimu mirksiukas.gif
Atsakyti
mano istorija panasi i jau pasakota: tapau ruda- niekam nepatikau, balinau sruogomis ir visus teko nukirpti, nes nutriuso sad.gif dabar noreciau buti tik sviesi, bet negaliu sau to leisti, nes labai pazeisti plaukai
Atsakyti
QUOTE(giedre.v @ 2009 05 26, 18:45)
as irgi nuo rudens - sokoladine  smile.gif  ilgai kankinausi, kol pasiryzau, bet labai dziaugiuosi  thumbup.gif  plaukai atsigavineja nuo balinimu  mirksiukas.gif

Pavydziu, kam tinka tamsus plaukai wub.gif As kadangi labai labai baltaode, net soliariume besipleskindama daznai ne kazin ka ydegu, tai man tik blond ir tinka, tikrai graziai atrodo, tik vat kad lepinti juos labai daug tenka ax.gif
Atsakyti
As va vien del to,kad plaukai atsigautu noriu pakeisti spalva...
Atsakyti
Geriausias būdas nieko nekeičiant su plaukučiais, bet save pamatyti kitokią - tai yra nuvykti į perukų saloną ir pasimatuoti tamsios spalvos plaukus smile.gif pamatysi bent kažkokį vaizdą tinka ta spalvytė ar ne, bus tikrai aiškiau smile.gif aš taip buvau dariusi, nes vistiek viduje kribėjo drebuliukas, o kas jeigu netiks... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(faustute @ 2009 05 26, 21:48)
Geriausias būdas nieko nekeičiant su plaukučiais, bet save pamatyti kitokią - tai yra nuvykti į perukų saloną ir pasimatuoti tamsios spalvos plaukus smile.gif pamatysi bent kažkokį vaizdą tinka ta spalvytė ar ne, bus tikrai aiškiau smile.gif aš taip buvau dariusi, nes vistiek viduje kribėjo drebuliukas, o kas jeigu netiks...  biggrin.gif

Manes tai paprase sumoket uz pasimatavima 2lt uz viena peruka! hihihi.gif O siaip gal internete yra koks puslapis,kad ant savo foto butu galima uzdet plaukus ir paziuret? smile.gif
Atsakyti
as irgi is blondes perejau i rudaplaukes. jau ir rudus atspalvius spejau pakeist ax.gif ax.gif
kazkaip pirma kart kai daze tamsiai nekilo jokiu problemu, kad iskart nesigaus tokia spalva kokios noriu smile.gif
beto, ir sveikesni kazkaip dabar atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2009 05 26, 22:07)
Manes tai paprase sumoket uz pasimatavima 2lt uz viena peruka! hihihi.gif O siaip gal internete yra koks puslapis,kad ant savo foto butu galima uzdet plaukus ir paziuret? smile.gif

Aš visur ieškojau tokių puslapių, bet kiek radau - visi buvo mokami, tad nesiryžau leisti tam pinigėlių, todėl pasitikėjau labiau tuo, ką matau veidrodyje - pasimatavau peruką paaukojusi ledų porcijos pinigėlius už tai smile.gif
Atsakyti

Merginos gal aš ne visai į temą,bet...dažų nuėmimas daromas visuose kirpykluose? Ar kenkia plaukams?

Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2009 05 26, 22:07)

Yra toks puslapis www.dailymakeover.com. Ten galima reikia prisiregistruoti, galima ikelti savo foto (tik viena berods), geriausia tokia, kur plaukai suristi, nepalaidi ir veidas yra tiesiai. Na ir kai ikeli foto, galima deti ant save ivairias sukuosenas, makiaza, ivairiu spalvu plaukus. thumbup.gif
Bent jau kai as registravausi buvo nemokamai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhaltvyksle: 27 gegužės 2009 - 14:42
QUOTE(Gilberta @ 2009 05 27, 15:39)
Merginos gal aš ne visai į temą,bet...dažų nuėmimas daromas visuose kirpykluose? Ar kenkia plaukams?

Ziurint su kuo nuema. Siaip yra spec. nuemejas, bet su juo dirba ne visos kirpejos, nes jis pakankamai brangus ir nelabai apsimoka. Jis nera labai kenkiantis. O jeigu spalva nuemineja su didesnio % oksidantu ir dazais ar milteliais, be abejo, kad gadina plaukus tik aisku ziurint, kaip dazoma ir is ko y ka norima nuimti ta spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 27 gegužės 2009 - 19:22