Įkraunama...
Įkraunama...

PAdekit.- as, verge Izaura

sveikos mamytes,
tikiuosi ,kad nepatingesit ir perskaitysit mano istorija ir patarsit man kaip elgtis.
Esu jauna moteris turinti vyra ir savo suneli.Su vyru esame susituoke virs metu.Atrodo visos bedos prasidejo kai pagimdziau vaikeli.Zodziu prasidejo viskas kai tik susituokem ir as atsikrausciau gyventi i kita miesta pas ji gyventi neturedama nei draugiu,nieko, i svetima miesta.
Net nebezinau ka ir daryti,bet mano vyrui po darbo nera smagu vaziuoti pas seima i namus,veluoja val,ir taip vis ilgiau ir ilgiau,sako dirba,bet visi normalus zmones nu max iki 6 dirba,o jo darbas yra bendrauti su zmonemis,tai juk jie nesedi taip pat darbe kaip ir jis.kiekviena sav po 2 kartus zaidzia krepsini,grizta velai net ir 2 val nakties,jam tik draugai draugai ir draugai,negali nebut nesusitikes,o juolab kad jie visi metuose vyrai(maniskis taip pat) ir nera nei vienas vedes.Seima paskutinej vietoj. Mes trise niekur nevaziuojam nei pas jo draugus,nei pas mus atvaziuoja,niekur visiskai.jei karta per dvi savaites nuvaziuojam i miska su vaiku pasivaiksciot tai cia buna sensacija.Visur jis vaziuoja vienas.tikraI nesu ragana,man negaila kad jis vaziuoja pas draugus,bet kas per daug tas nesveika.Ir namai svarus ir valgyt visuomet pagaminta.Ir tai dar ne viskas. ir visi finansiniai rupesciai yra ant mano peciu.Uz komunalines paslaugas taip pat moku as,vyras man nei ct neduoda,nei ant buto (nors jis jo) nei ant maisto,vaikuti taip pat islaikau as.zodziu jokios finansines paramos,meiles jokios,svelnumo jokio,mylimes isvis retai,nes pastoviai konfliktai del finansu,as tik pradedu kalbet, jis uz raktu ir pro duris,nebenoriu taip gyventi,pavargau,noriu buti laiminga,kad mane myletu,bet tokio zodziu kaip aciu as nesulaukiu.Man pajamu neuztenka viskuo apsirupint,apie save jau seniai pamirsau,ka reiskia koks rubas naujas.Sako as negaliu i tave ziuret,tai kur nores,kai visi mano finansai yra skiriami seimai.O tikrai nesu baisi,ir tiek demesio turejau.Namuose as zodzio neturiu jokio,kazkoks chaosas,galvoju apie skyrybas,nes nematau prasmes taip gyventi.
Tikiuosi Jusu patarimo!
P.S. atsiprasau uz visas gramatines klaidas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simtadiene: 17 gegužės 2009 - 14:34
O kur jis savo alga deda, kyla retorinis klausimas? Nes dirba, dirba, o rezultatas 0?
Atsakyti
QUOTE(Griuk negyvas @ 2009 05 17, 15:41)
O kur jis savo alga deda, kyla retorinis klausimas? Nes dirba, dirba, o rezultatas 0?

kazkokia savo algos dali moka uz paskola,moksla,o kur kiti pinigai as nezinau,bet tikrai ne seimai,net nezinau kiek jis isvis uzdirba kiekviena men.
Atsakyti
Tai argi cia gyvenimas? schmoll.gif manyciau, kad jis turi kita moteri, na juk ir draugai nevede g.gif o pinigus jam geriau pramogom isleist sau, nei skirt seimai. jei turi kur gyvent ir pinigu pragyvenimui, tai kam taip kankintis.. susirasi vyra, kuriam tu rupesi, kuris visa savo laisva laika skirs tau ir vaikui. bet tik tu pati gali nusprest ka daryt 4u.gif sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu kodel tokias temas neperkelia i "Kertele sielai"? Prie ko cia "Vaika auginu viena"?
Manau, kad temos autorei reiketu isgirsti patarimu ne tik is vienisu mamu, bet ir pilnoje seimoje auginanciu vaikus. Gal kas buvo susidures su tokiu atveju ir tai issprende, ir seima issaugojo...o gal neissaugojo, bet problema isprende.. Gal prisiteise alimentus ir toliau gyvena su vyru, o gal dar ka sugalvojo...
As asmeniskai nieko cia negaliu patarti, nes tokioje situacijoje nebuvau... Bet galiu pasakyti tik, kad problemas reikia spresti savarankiskai, o ne ieskoti patarimo. Patarimo galima klausti del maisto gaminimo ypatumu, del paskolu imimo, masinu pirkimo, del pinigu leidimo, del vaiku auklejimo, del ligu gydymo ir pan., bet tik ne tokioje subtilioje temoje kaip santykiai seimoje.
Sekmes temos autorei 4u.gif

p.s.: dar norejau pasakyti, kad verge Izaura nesate, nes ji neturejo pasirinkimo, ji jau gime verge, o Jus pasirinkima turejote, kai rinkotes uz ko teketi, juk per prievarta niekas prie altoriaus nevede, ir iki siol toki pasirinkima turite mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 17 gegužės 2009 - 16:14
Akivaizdu kad esate skirtingi žmonės - tau rūpi šeima, nori būti kartu su juo ir vaikeliu, o jis įsivaizduoja kad šeima savaime suprantamas dalykas, kad jos nereikia puoselėti ir pirmiausia savo dėmesį skiria kitiems dalykams, kaip draugams ir pan, jis daro kas jam malonu, tada sumąsto gryžti namo kur valgyt padaryta, sutvarkyta, kur laukia mylinti žmona.Labai blogai, kad esi viena kitam mieste ir neturi su kuo pasišnekėti.Linkiu tau daug stiprybės, juk dabar esi atsakinga už mažą žmogutį, kuriam mama yra viskas, ką jis be tavęs darytų?O nervai greitai sugraužia žmogų..Tavo vaikutis nusipelnė geresnio tėčio, tu geresnio vyro.Pagalvok kas yra lengviau, ar išėjus atskirai gyventi kentėti dėl vienatvės, kol prie to priprasi ir turėti galimybę sutikti kitą žmogų, kuris tave dievins, ar diena iš dienos laukti gryžtančio vyro ir stovėti vietoje, leisti savo dienas liūdnai, juk akivaizdu kad visą dieną su vaikučiu būnat vieni..Skausmas nėra amžinas, tu gali rinktis geresnį gyvenimą, tik padėjusi tašką senąjame.Yra galimybė kad jums su vaikeliu išėjus jis supras ką prarado, prašys gryžti, gal pasimokys, gal pasikeis, bet nepatarčiau išeiti vien su viltim kad jis ant kelių ateis prašyti atleidimo.Norėk šviesesnio gyvenimo, tikėk tuo.Niekas tau nepadės, tik tu pati sau..
Atsakyti
Trumpa situacijos santrauka:
Vyras parsivežė žmona į savo namus, gimė vaikelis.
Vyras dirba ir mokosi. Dirba daug, kad galėtų išsimokėti paskolą, susimokėti už mokslus.
Neaišku kiek amžiaus vaikui, bet žmona taip pat dirba ir uždirba pakankamai, kad užtektų maistui visiems.
Problemos: žmonai neužtenka laiko, kurį vyras praleidžia namie ir neužtenka pinigų, nors ji nežino ar vyras jų turi.

Prielaidos - neaišku kaip ir kodėl jie sukūrė šeimą, nes dėl elementarių klausimų jie pykstasi ir kaltina vienas kitą.

Temos esmė - užjausti temos autorę ir patvirtinti, kad jai reikia skirtis.
Atsakyti
Aš kažkaip galvočiau, kad turi dar vieną šeimą ...
Žinoma, Tau nematau kito kelio, kaip tik skirtis. Koks skirtumas, jei ir taip gyveni viena su vaiku. Ramiau bus gyventi, niekas nervų nebegadins, o juk su viskuo puikiai pripratai viena susitvarkyti. Tegul gyvena kaip nori. Tau iš jo juk jokios naudos, o mielė kažin ar neišblėso ...
Atsakyti
Skyrelyje ''Tarp musu, mergaiciu....'' gausu tokiu ir panasiu temu. Siulyciau pirmiausia ziureti ten, jei jau nusprendete, kad internete rasite tinkamu patarimu. I si skyreli uzeisite, jei jau pakankamai geru patarimu gausite ten.
Atsakyti
prie ko cia verge Izaura? vergas yra visiskai priklausomas nuo seimininko ir negali jo palikti. jusu atveju kaip ir ryskaus seimininko vaidmens nera. be to, kaip jau minejote, finansai gula ant jusu peciu, tai reiskia, kad tam tikra finansine nepriklausomybe, apsisprendusi palikti vyra, vistik turetumete. kitas dalykas, gal verta paklausti jo nuomones apie jusu seimos ateiti. kaip jis ja isivaizduoja? rasete, kad konfliktai kyla del finansu. jei vyras jauciasi finansiskai nestabilus ir del to nepilnavertiskas, gal todel ir nesileidzia i pokalbius. gal vertetu bandyti pakalbeti su juo, kaip jus jauciates seimoje, bandant isvengti finansu temos.
Atsakyti
g.gif g.gif

Manau abu paskubejot kurti seima.Aiskiai matyti kad vyras dar nesubrendes buti seimoje ,auginti vaikai nors... juk jo pozicijos tai nezinom mirksiukas.gif Verge??? nepanasu i vergavima , Tiesiog nelaiminga moteris kuri tikejo puikia grazia ateitim.Skirtis??? g.gif jei jau apie tai galvoji vos po metu vadinas to ir reikia 4u.gif

Stiprybes, isminties ir tinkamo sprendimo 4u.gif 4u.gif

ps... kalbekites dazniau abu ,isssakykite kas negerai ir ko noretumet.ir be abejo ,jei yra didele paskola ir mokslai tai zinoma kad vieno zmogaus atlygio neuzteks pragyvenimui,reikia abieju,bet gali buti kad vaikinukas dar ir save palepina smile.gif Na zodziu siulyciau pirmiau pasikalbeti 4u.gif
Atsakyti
siulyciau savo pageidavimus ir klausimus surasyti popieriaus lape ir paduoti vyrui.tik pageidavimai turi buti tikslus.pirmiausia susivienodinkite finansus,pateikite jam cekius pvz.uz maista ir pasiulykite,kad jis apmoketu savo dali. 4u.gif
Atsakyti