Įkraunama...
Įkraunama...

PAdekit.- as, verge Izaura

Mano patarimas būtų skirtis ir ieškoti normalaus vyro, nes šitas jau nepasikeis, o geresnio gyvenimo juk norisi?
Papildyta:
QUOTE(Viktute @ 2009 05 17, 17:05)
Gal prisiteise alimentus ir toliau gyvena su vyru

blink.gif Tokia situacija išvis nesuprantama. Jeigu jau teko teistis alimentus, tai šeimos ir nebėra, gyventi kartu - kažkokia parodija.
Atsakyti
Dristu siek tiek papriestarauti del naujo vyro paiesku,nes nuo vilko gali ant meskos uzsokti. Pati po skyrybu vos neilindau i dar didesni sh..,bet laiku pastebejau ir su dabartiniu dar kaip ir tvarkoj viskas.
Iskart po skyrybu esi labai pazeidziama,net kartais apninka mintys,kad gal dar pakenteti galejai (vienu zodziu,psichika buna pavaziavusi) ir gali nepastebeti svarbiu dalyku (juk visi is pradziu buna auksiukai sidabriniai mirksiukas.gif ).

Bus tu vyru!!! Galvok taip. Aisku,i pasimatymus gali vaikscioti,ji sutiksi mulki,naudokis mirksiukas.gif . O veliau tik laikas parodys
Atsakyti
As patarciau skirtis, nes jei dabar nera gyvenimo, tai ir veliau jo nebus. Jei taip elgiasi vadinasi nemyli nei Taves, nei sunaus. Normalus vyras rupintisi seima, duotu pinigu ant buto, maistui. O jam rupi tik draugai. Tu jam kaip tarnaite, nepyk kad taip sakau, ber susidaro tokia nuomone. Viskas padaryta, namai sutvarkyti, valgyt pagaminta, vaiku pasirupinta, uz komunalinius sumoketa, bet jam vistiek negerai. Tai koks cia gyvenimas, Tu jauna moteris turi mylet ir but mylima. O ne skaudinama. Koks cia gyvenimas, jei nera jokios laimes. Skirkis ir kuo greiciau, nes kuo ilgiau delsi, tuo daugiau skaudinsi save verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 05 23, 11:19)
Mano patarimas būtų skirtis ir ieškoti normalaus vyro, nes šitas jau nepasikeis, o geresnio gyvenimo juk norisi?
Papildyta:
blink.gif Tokia situacija išvis nesuprantama. Jeigu jau teko teistis alimentus, tai šeimos ir nebėra, gyventi kartu - kažkokia parodija.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu as ir matau tik viena iseity - skirtis.
Atsakyti
Puikiai zinau,kad jis manes nemyli,tiesiog jauciu,mano sirdis neklysta. O ir man jau jausmai atsale,sakiau,kad nemyliu jo,tai kam gyvent kartu,kiek kartu sakiau skiriames,bet jis mato dar kitas iseitis,kad galim nesiskirt ir gyvent atskirai..tai koks cia tada gyvenimas? Gyvent atskirai,bet priristai schmoll.gif jam paprasciausiai yra patogu,viskas namuose padaryta,viskuo aprupinta,jei kraustyciaus tai nei vieno baldo neliktu,net sakutes su lekstemis,tik tuscios sienos,ir tai dar sienas apipaisyciau.Bet as pati nesuprantu ko as laukiu,laukiu kada is nervu jis man uzvos viena diena turbut,kad galeciau padeti viskam taska,vaikelio gaila,nezinau,brangiosios ir tevai mano lb pergyvena del to,vis gal gal bus gerai.o ir pas juos as grizti nelb noriu,matyt,del to ir delsiu,negaunu tinkamo palaikymo is artimuju.
Rasau cia ir pati suprantu,kad esu zeminama,nemylima,nesitikiu,kad pasikeis,nes tikrai taip nebus,jis buvo priprates prie viengungio gyvenimo ir niekaip negali atsikratyt to seselio.
Suprantu,kad as moteris,o moteriai reikia graziai atrodyti,bet mano sirdis graudziai verkia,kai pagalvoju,kad isleidus dali pajamu,mes neturesime manesio gale ka valgyti,nes jis taip pat jau ju nebetures,del to man labai pikta unsure.gif
Atsakyti
Gerai diedas įsitaisė, ką ir besakyt g.gif

Mano bendradarbė daugiau kaip 15 metų išlaiko savo nedirbantį vyrą, jis jai dar ir vožteli retkarčiais iš nuobodumo... Bet ji nenori skirtis: jis, žinote, jos pirmoji meilė (nesvarbu, kad laisvu laiku kaimynes apeina ir to net neslepia), jai, žinote, vaikų gaila sad.gif

Šimtadiene, atsipeikėk, a? Žinai, kaip sakoma: kai nori ką nors daryti, randi būdą, o kai nenori - randi pretekstą, tipo palaikymo iš artimųjų negauni mirksiukas.gif Arba keisk viską iš pagrindų, arba prisipažink sau, kad tau geriau žvirblis rankoj (nors ir apsišikęs, atsiprašant cool.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hermion@: 30 gegužės 2009 - 08:18
QUOTE(Hermion@ @ 2009 05 30, 09:12)
Gerai diedas įsitaisė, ką ir besakyt  g.gif

Mano bendradarbė daugiau kaip 15 metų išlaiko savo nedirbantį vyrą, jis jai dar ir vožteli retkarčiais iš nuobodumo... Bet ji nenori skirtis: jis, žinote, jos pirmoji meilė (nesvarbu, kad laisvu laiku kaimynes apeina ir to net neslepia), jai, žinote, vaikų gaila sad.gif

Šimtadiene, atsipeikėk, a? Žinai, kaip sakoma: kai nori ką nors daryti, randi būdą, o kai nenori - randi pretekstą, tipo palaikymo iš artimųjų negauni  mirksiukas.gif  Arba keisk viską iš pagrindų, arba prisipažink sau, kad tau geriau žvirblis rankoj (nors ir apsišikęs, atsiprašant  cool.gif  ).

Na žinai,kaip pirštu į akį drinks_cheers.gif neturiu nei ką nuo savęs parašyt thumbup.gif
Atsakyti
Aisku,kad jis nenori skirtis,nes tada vaikui reikes alimentus moketi lotuliukas.gif
Kaip gerai sugalvojo. Pagyventi atskirai. Kvaila esi,kad nenori grizti pas tevus,nes niekas pasaulyje labiau uz juos taves nemyles ir nepalaikys,nes tu esi ju kunas ir kraujas. Beje,protingi tevai tikrai tave supras ir neleis kazkokiam mulkiui tyciotis.
O jis gudrus mirksiukas.gif Nesugalvok is namu iseiti "pagyvenimui atskirai,nes grizusi nieko nerasi ir gal net jau nebeieisi,.

Mano daruge pries nemazai metu panasiai pasielge. Norejo pamokyti savo sutuoktini ir ismove su vaiku pas savo tevus. Po kazkiek laiko grizusi rado tuscias sienas buto,kuris uosvienes vardu buvo uzrasytas pries ju santuoka,o baldai ir visa kita(jos tevu pirkti)isgaravo kaip dumas ir teisme jis aiskino,kad nieko jie neturejo,gyveno prie pliku sienu lotuliukas.gif Tiesa,is pasiutimo ji visus remontus isdauze ir visaip kitaip isgadino,nes jie jos tevu buvo finansuoti,bet ir to nebutu irodziusi doh.gif

Elkis,mazute,kaip tik tau tinka. Man tai nervai nelaiko nuo tavo naivumo(sorry,kvailumo). Durniu ir baznycioj musa. Kad tik nebutu tokio atvejo,kad plika basa su vaiku gatveje neatsidurtum. Tada galesi ir toliau postringauti kokia esi nelaiminga. doh.gif
Papildyta:
Beje,SPYGLE- SAUNUOLE thumbup.gif drinks_cheers.gif

Nuo durnumo vaistu nera
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 05 31, 13:01)
Tiesa,is pasiutimo ji visus remontus isdauze ir visaip kitaip isgadino

Pasakyk kas tavo draugai ir daugiau nieko gali nebesakyti.
Atsakyti
Tiesa,kokio "tinkamo palaikymo" is savo tevu nori?!!! Kad isakytu jam tave myleti,kad (atsiprasant) ant taves ji uzkeltu?!!!! Pikta darosi tavo rasliava skaitant.

Nustok ji teisinusi,nes visalaik tik ta ir tedarai!!!! Matai,jis vargsas senbernis,priprates vienas gyventi lotuliukas.gif
Mano antras vyras-taip pat senbernis,bet nera toks siuksle,kad reiktu ji islaikyti. Visus pinigus atiduoda man,nes as maistu,vaikais ir namais rupinuosi. Jauciuosi mylima ir su savo isuniu graziai bendrauja,rupinasi jo poreikiais. Jei tik kas pasikeistu i blogaja puse,tai kaip mat kaip dumas isgaruotu,nes jau pakankamai su vienu durnium prisikentejau(na,bet dar nei vieno neteko islaikyti). Jei jau kada ir mokesiu vyrui pinigus,tai tik kai busiu virs 60-ies ir ne vyresniam kaip 25 mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Oho kas pasirode! lotuliukas.gif

Niekada nepasitikek vilku eriuko kailyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simtadiene @ 2009 05 17, 15:31)
sveikos mamytes,
Ir namai svarus ir valgyt visuomet pagaminta.Ir tai dar ne viskas. ir visi finansiniai rupesciai yra ant mano peciu.Uz komunalines paslaugas taip pat moku as,vyras man nei ct neduoda,nei ant buto (nors jis jo) nei ant maisto,vaikuti taip pat islaikau as.zodziu jokios finansines paramos,meiles jokios,svelnumo jokio,mylimes isvis retai,nes pastoviai konfliktai del finansu,as tik pradedu kalbet, jis uz raktu ir pro duris,nebenoriu taip gyventi,pavargau,noriu buti laiminga,kad mane myletu,bet tokio zodziu kaip aciu as nesulaukiu.Man pajamu neuztenka viskuo apsirupint,apie save jau seniai pamirsau,ka reiskia koks rubas naujas.Sako as negaliu i tave ziuret,tai kur nores,kai visi mano finansai yra skiriami seimai.O tikrai nesu baisi,ir tiek demesio turejau.

Tai nemokekite uz komunalines paslaugas ir liks pinigu naujiems rubams. Maisto pirkite tiek kiek reikia jums ir jusu vaikui. Ir dvi problemos jau issprestos. Vis vien jus seima tik ant popieriaus. Tai kam jums rupintis vyru, jei nera tam jokio reikalo. Arba jums patinka vaidinti auka.
Atsakyti