Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų priežiūros tema

Tina, kaip vanda laikosi, kuri substrate tupi? ax.gif
jolla42, kaip vanda jusu gyvuoja ir kaip musu dendrobium stardust vaikas bendrai pirktas? Maniskis keistokas, neapsisprendzia ar jam gerai ar blogai g.gif o vandute mano gyvena bigsmile.gif
dar klausimas toks man kilo: jeigu mano phal vienas kaip isprotejas keikius vienu metu isleido ir dar viena vaika, tai cia jai nuo blogo gyvenimo, ar nuo gero? g.gif pagal amziu tai senute ji, gal del to taip elgiasi?
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 30, 18:11)
Tina, kaip vanda laikosi, kuri substrate tupi?  ax.gif
jolla42, kaip vanda jusu gyvuoja ir kaip musu dendrobium stardust vaikas bendrai pirktas? Maniskis keistokas, neapsisprendzia ar jam gerai ar blogai  g.gif o vandute mano gyvena  bigsmile.gif
dar klausimas toks man kilo: jeigu mano phal vienas kaip isprotejas keikius vienu metu isleido ir dar viena vaika, tai cia jai nuo blogo gyvenimo, ar nuo gero?  g.gif pagal amziu tai senute ji, gal del to taip elgiasi?

laba 4u.gif gal einam į plepesių temelę paplepėti??? mirksiukas.gif
o tas phal. gal labai šiltai stovi,kad tiek vaikų???na ar gali būti blogas gyvenimas kai šeimyna didėja??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 05 30, 16:18)
laba  4u.gif gal einam į plepesių temelę paplepėti??? mirksiukas.gif
o tas phal. gal labai šiltai stovi,kad tiek vaikų???na ar gali būti blogas gyvenimas kai šeimyna didėja??? lotuliukas.gif

stovi taip, kaip ir kiti nevaikuoti. o ta plepesiu tai pagyru tema? blush2.gif
Atsakyti
raiboji peleda, as tai "actara" purskiau balkone - pradariau langus ir palikau ten jas (nes purskiau visas), o vakare susirinkau i kambari ax.gif

As tai kazkaip issigandau tu lipniu lasiuku - ir pardavejai "zalioje stoteleje" kai pasakiau "diagnoze" ji is karto pasake - "amarai" ph34r.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kilo man klausimas, ar galima ka nors padaryti, kad orchideja isleistu ziedstiebi, nes dabar visa savo energija orchidejos meta i lapu ir saknu auginima, o ziedais nedziugina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 05 30, 18:20)
stovi taip, kaip ir kiti nevaikuoti. o ta plepesiu tai pagyru tema?  blush2.gif

mirksiukas.gif aga 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti tu, kurios isaugino dendrobiumo keiki pilnai - ar jis zydi pirmus metus? g.gif Nes manasis vaikelis tuoj pasivys "mama" savo ugiu - sakau, reikia mazinti laistyma, reguliuoti temperatuta - gal apsipumpuruos g.gif Bet "rojaus soduose" aptikau, kad pirmameciai nezydi unsure.gif

Kokia jusu patirtis siuo klausimu? ax.gif
Atsakyti
i musu dovanota anytos orche skruzdeles isisuko blink.gif bet taip as girdejus nesu, kad atsitiktu blink.gif praita savaite pamirke, o siandien paziurejom kad zemiu pribarstyta, pajudinom ir kai pradejo lystuser posted imagebandem mirkyt kibire, bet paskui padariau isvada, kad reik traukt lauk ir viska nuplaut, nes neisivaizduojat koks vaizdas buvo kai istraukiau ir nukrapsciau virsutini substratauser posted imagezieves gabaliukai ir skruzdeliu kiausiniaiuser posted image
prisirinkom pusies zieves, pasmulkino maniskis, ikisom, bet kelios vistiek lakste, cia kaip blusu is kailiuko visu neisplausi...
ar fungicilas padetu jei vel isisuktu taip(buvo skruzdelynas pa polnoj programe)? nes anyta pakraupus buvo, bijo kad gele jau numirs nuo tu skruzdeliu ir plovimo...
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 30, 19:49)
i musu dovanota anytos orche skruzdeles isisuko blink.gif

blink.gif o čia tai bent doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 22:04)
blink.gif  o čia tai bent  doh.gif

nu tikrai sokas buvo blink.gif tos skruzdeles juodos, nekanda, bet kai pradejo lakstyt su tais kiausiniais tai tikrai baisiai atrode verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 05 30, 21:13)
nu tikrai sokas buvo blink.gif tos skruzdeles juodos, nekanda, bet kai pradejo lakstyt su tais kiausiniais tai tikrai baisiai atrode verysad.gif

Na be chemijos čia jau neapsieisi, kad ir persodintumei, kiaušinių juk visų neišrinksi.
Kadangi purkšt negali, kad žiedų nesugadinti, teks tau perlieti su kuo nors.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 05 30, 22:28)
Na be chemijos čia jau neapsieisi, kad ir persodintumei, kiaušinių juk visų neišrinksi.
Kadangi purkšt negali, kad žiedų nesugadinti, teks tau perlieti su kuo nors.

o ka rekomenduotumet? as ten viska gerai vandeniu perploviau, bet galejo ir likti keletas, akys raibo nuo vaizdu doh.gif jau nei prisimint nenoriu unsure.gif dabar stebes situacija, nes labai jos norejo, o sit kaip gavos doh.gif
Atsakyti