Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

O as tai dabar emiau mastyti, ar noriu ja mesti, ar geriau pasilikti, namo parsivezti, gal sudziovinti paskui, jei iseis. Vis dar pora dienu pasidziaugsiu. O puokstes metimas mane, kai sveciu budavau, visada nervindavo. Stengdavausi dingti tuo momentu kur nors biggrin.gif
Atsakyti
Aš esu nusprendusi, kad puokštės nemesiu schmoll.gif man jos gaila ax.gif mane taip pat visada erzindavo puokščių gaudymas ir nors nukrisdavo po kojom net neprisiliesdavau prie jos mega_shok.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2009 07 29, 07:56)
O as tai dabar emiau mastyti, ar noriu ja mesti, ar geriau pasilikti, namo parsivezti, gal sudziovinti paskui, jei iseis. Vis dar pora dienu pasidziaugsiu. O puokstes metimas mane, kai sveciu budavau, visada nervindavo. Stengdavausi dingti tuo momentu kur nors  biggrin.gif

Matai kaip bigsmile.gif Per mano vestuves merginų tarpe užvirė tikra kova, kuri pagaus puokštę thumbup.gif Buvo labai smagi atrakcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2009 07 27, 16:12)
Pas ką buvo puokštės iš kalijų, gal galit paskyti kokios jų kainos maždaug? Man viena floristė kaip primetė, kad puokštė iš 11 žiedų virš 100 Lt kainuotų  blink.gif  Aš kažkaip galvojau, kad jos pigesnės.

mano puokste buvo ir kaliju ir kainavo 200 lt
Papildyta:
QUOTE(The_Dieter @ 2009 07 27, 18:59)
Puokštė graži, patys žiedai ar žiedlapiai gražiai atrodo. Bet jau ta apačia puokįtės palikta  doh.gif Vaizdo nėra, galėjo tuos parudusius galus nukirpti, sulyginti ir palikti žalią.

man irgi ta apacia tai padek Dieve doh.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites kaip jums puokstes vien is orchideju? Gal kas turi pavyzdziu? As manau i plaukus segti orche, tai tada ir puokste turiu derint....
Atsakyti
QUOTE(Loreta_geles @ 2009 07 27, 17:45)
žiūrint iš kokių kalijų smile.gif
jų kaina svyruoja nuo 2Lt iki 7Lt, tai padaugini iš žiedų skaičiaus ir gauni kainą smile.gif)

Nu taip aišku tada. Jei žiedukai dideli tai ir 3 gražiai atrodys, o jei mažiukai, tai ir 10 bus mažai smile.gif
Atsakyti
Aš tai pasirinkau puokšte iš 7 kalijų, manau, kad užteks. o pamergėms parinkau po 1 kaliją, nes pas mane jų daug bus.

Atsakyti
sveikos, mano svente jau praejo, turejau puoste is amariliu, labai tokios norejau, tik siek tiek nusivyliau rezultatu... aisku, buvo grazi, tik floristei nepavyko prazydinti taip, kaip jinai norejo. beje, amariliai ziauriai nepatvarios geles, tiek mano, tik pulko puokstes leipo, o vyruku gelytes i atlapa tai is viso... idesiu veliau nuotraukele 4u.gif
Atsakyti
Mano svente taip pat jau baigesi. puokstyte turejau is apie 20 orchideju. kolkas neturiu nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 08 03, 19:47)
Mano svente taip pat jau baigesi. puokstyte turejau is apie 20 orchideju. kolkas neturiu nuotraukyciu smile.gif

Ar gerai issilaike orchidejos? Kiek kainavo? Labai laukiu nuotraukytes 4u.gif
Atsakyti
Na išsilaike, tai vidutiniskai, i vakara buvo biski "palepusios", o mokejau 120lt 4u.gif
Atsakyti
mano puokstyte buvo is freziju. buvo tam mikrofone, bet kadangi pasitaike labai karsta diena tai jau buvo pradeje vysti... vakare plaukuose esancios frezijos taip pat atrode pavytusios. mergaitems buvo padarytas apyrankes ir tokiu ale ramuneliu ir vienos rozeles, tai rozes greit nuleipo o tos ramuneles gerai laikes. is tu paciu ramuneliu buvo padarytas papuosimas ant masinos ir ant torto tai dar kelias dienas graziai namie stovejo...
Atsakyti