Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Rania @ 2009 08 14, 14:13)
Sveikos merginos,

Perziurejau daug geliu puoksciu ir isimylejau herberas...  ax.gif
Gal kuri zinot, kaip jos laikosi?  ax.gif

man atrodo, kad jos labai nepatvarios ir greitai leipsta. Esu kelis kartus gavus dovanu, tai ne kas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 08 14, 13:20)
man atrodo, kad jos labai nepatvarios ir greitai leipsta. Esu kelis kartus gavus dovanu, tai ne kas schmoll.gif

Su herberom tai yra taip: jos sakyciau kad visai kaip tik patvarios, o didziausia beda yra tokia, kad i vaza mes jas merkiame pripylelabai daug vandens ir supuva kotas, vadens reikia tik dugne ax.gif

Bet zinoma juk geriausi specai - floristai, su jais reik pasikonsultuoti smile.gif
Atsakyti
Aciu merginos!
Tikrai reiks su floristemis pasikonsultuoti, taciau ta galesiu padaryti tik uz savaites doh.gif o laikas bega....

As kiek esu gavusi, tai jos man ilgai laikesi, bet vazoje smile.gif tad idomu, kaip jos be vandens laikosi... ar istvers ar ne...

Beje, gal kuri zino, kiek kainuotu baltu gerberu, roziu ir freziju nuotakos puokste? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drauge1 @ 2009 08 11, 21:48)
Pagaliau ir as galiu parodyti savo puokste...

o man nelabai tokios puokstes g.gif bet aisku cia skonio reikalas
Atsakyti
as svajojau apie aguonu puokste per vestuves..ieskojau dekoratyviniu aguonu, arba kazkokiu panasiu geliu..taciau pasirodo vestuviu data buvo nepalanki aguonoms, viskas jau perzydejo..pasirinkau kuklia, nedidele nebalintu geliu puokstele su raudonais akcentais ir nebalintu kaspinu..

http://picasaweb.goo...129513377143042

http://picasaweb.goo...129485708440130
Atsakyti
QUOTE(vesta-nevesta @ 2009 08 14, 22:57)
as svajojau apie aguonu puokste per vestuves..ieskojau dekoratyviniu aguonu, arba kazkokiu panasiu geliu..taciau pasirodo vestuviu data buvo nepalanki aguonoms, viskas jau perzydejo..pasirinkau kuklia, nedidele nebalintu geliu puokstele su raudonais akcentais ir nebalintu kaspinu..

/vesta.jarasiute...129485708440130[/url]

Labai simpatiska ir tokia originali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 08 14, 22:04)
Labai simpatiska ir tokia originali  wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
O gal kas nors galėtų pasidalinti patirtimi, kaip laikosi hortenzijos puokštėje? Jas geriau maišyti ar vienas?.. Labai noriu, bet truputį bijau, kad nuleips dar iki bažnyčios...
Atsakyti
Aš bandysiu kur nors prašyt, kad padarytų ką nors panašaus į

user posted image

arba šitą

Atsakyti
QUOTE(VelDan @ 2009 08 15, 22:16)
Aš bandysiu kur nors prašyt, kad padarytų ką nors panašaus į

user posted image

primink, kaip šitas grožis vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(*sirse* @ 2009 08 15, 16:20)
O gal kas nors galėtų pasidalinti patirtimi, kaip laikosi hortenzijos puokštėje? Jas geriau maišyti ar vienas?.. Labai noriu, bet truputį bijau, kad nuleips dar iki bažnyčios...

Man sakė, kad puokštėje neblogai, o vat jau pavieniai žiedeliai (pvz. butonierėse) visai nesilaiko.
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 08 16, 10:16)
primink, kaip šitas grožis vadinasi?

Ar ne vėdrynai? g.gif
Atsakyti