Įkraunama...
Įkraunama...

Tado B. patarimai lieknėjantiems

QUOTE(čikuraku @ 2009 11 11, 16:32)
siaip tai priklausomai, kokios kruopos, kaip pagamintos ir su kuo valgomos bei aisku kas svarbiausia kokiais kiekiais taip kad...vienareiksmisko atsakymo siuo klausimu manau nebus...

kazkodel taip ir pagalvojau 4u.gif

o pavyzdziui grikiai?virti be nieko,tik vandenyje.
ryziai?
perlines kruospos?

nes vienos dietos norejau laikytis,ten sako kad galima kruopas valgyti kiek nori,nes ju kalorijos neina i kuna g.gif bet kazkaip ir taip,ir taip mastau,tai sakau pasiteirausiu ir cia pas jus,ka jus manot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2009 11 12, 12:04)
kazkodel taip ir pagalvojau 4u.gif

o pavyzdziui grikiai?virti be nieko,tik vandenyje.
ryziai?
perlines kruospos?

nes vienos dietos norejau laikytis,ten sako kad galima kruopas valgyti kiek nori,nes ju kalorijos neina i kuna g.gif bet kazkaip ir taip,ir taip mastau,tai sakau pasiteirausiu ir cia pas jus,ka jus manot? 4u.gif

Na atleiskite man, bet ką veikėt mokykloj per biologijos ir chemijos pamokas? g.gif
"Į kūna eina" bet koks maistas, turintis energijos, t. y. kalorijų. Tunkama tada, kai su maistu gaunamos energijos kiekis viršija sunaudojamos energijos kiekį, ir nesvarbu, iš kur tos kalorijos. Jei per dieną suvalgysit penkis kg obuolių (apie 2500 kcal, priklauso nuo obuolių rūšies), o energijos sunaudosit tik 2000 kcal, tai ir tuksit (jau nekalbant apie tai, kad visų reikalingų organizmui medžiagų negausit). Taip pat ir su kruopom, jei suvalgysit daugiau, nei išeikvosit energijos, tuksit. Valgyt galim viską, svarbu kiekis tongue.gif Ir kad tas maistas būtų sveikas ir pilnavertis.
Atsakyti
Sutinku su jolie. Tik dar norėčiau patikslinti, Mijos mama, šita frazė kruopos neina į kūną dažnai sakoma turint omeny, kad tu elementariai kruopų nepajėgsi suvalgyt tiek, kad nuo jų tuktum biggrin.gif Kruopos gana lengvai skaidomos, tačiau jei užsipilsi spirgučių - grietinės padažų, tai labai sveika nebus biggrin.gif O dėl tavo norimos laikytis tų dietų - neatkalbinėsiu, nes moteris toks padaras, kuris nepatikės, kol pats neišbandys. Kažkada aš išbandžiau visų kruopų dietas, poveikis buvo tik savaitei mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš noriu išgirsti nuomones ar maitinant kūdikį įmanoma sulieknėti? g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Turiu klausimeli,kaip jus skaiciuojate alkoholi? Labai megstu alu geriu nestirpu,buna 3-4 skardines buna ir daugiau,vienoje yra 440 kaloriju.Prie alaus neuzkandziauju niekad,jei jau atsidarau 5 val alu vadinasi nevalgau iki ryto.Bet tai iseina ,kad as suvartoju paros kaloriju norma vien alum g.gif Ar sitos kalorijos nesiskaiciuoja?

Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2009 11 13, 19:32)
Laba 4u.gif

Turiu klausimeli,kaip jus skaiciuojate alkoholi? Labai megstu alu geriu nestirpu,buna 3-4 skardines buna ir daugiau,vienoje yra 440 kaloriju.Prie alaus neuzkandziauju niekad,jei jau atsidarau 5 val alu vadinasi nevalgau iki ryto.Bet tai  iseina ,kad as suvartoju paros kaloriju norma vien alum g.gif  Ar sitos kalorijos nesiskaiciuoja?

na taip iseina 4u.gif
seip alus turi 100ml apie 65 kcal g.gif 4 skarbonkes atitinka 2 litrus alaus....tad gaunas daug 4u.gif
Atsakyti
Trumpas klausimelis: ar cukru pakeisti medumi geriau, ar neverta?
Atsakyti
QUOTE(ca_ca @ 2009 11 16, 18:49)

Arba galima cukraus atsisakyti ir pasimegauti retkarciais medumi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ca_ca @ 2009 11 16, 19:49)

zinoma kad geriau medus nei cukrus,bet medaus per diena kaip 2 valgomus auskstus tegalima mirksiukas.gif ir nevartok liepu,nes skatina prakaitavima-geriausia is ivairiu augaleliu rinktas-misrus 4u.gif t.y. pavasarinis 4u.gif o dabar tokio sunkiai jau kur rasi,enebnt pas bitininkus....
ir medaus negalima deti i karstesni nei 50 laipsniu kasrty,nes tada gaunasi kad cukru vartoji,o ne medu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki :}
Turiu tokią problemytę. Porą mėnesių vartojau po 1200 kcal į dieną, į savaitę 3 kartus sportavau treniruoklių salėje. Rezultatas - 7 kg netekau smile.gif dabar sveriu 45 kg ir esu tuo patenkita, tačiau bent kartą į savaitę man būna tokios apsivalgymo dienos,kai ryju viską kas pakliūna unsure.gif Valgau nors nenoriu, valgau ir jaučiu pasišlykštėjimą. Privalgiusi jaučiuosinegerai tiek psichologiškai, tiek fiziškai .Anksčiau taip nebūdavo.Kitą dieną jaučiuos negerai dėl to ir dažniausiai darau iškrovą 2 dienų. Žinau,kad toks valgymas yra negeras. Tačiau nežinau ką daryt, nes jei savaitę prisisžiūriu, valgau po ne daug ir dažnai, nevalgau išvis saldumynų tai ta apsivalgymo diena neišvengiamai vėl "ateina " doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2009 11 25, 23:47)
Sveiki :}
Turiu tokią problemytę. Porą mėnesių vartojau po 1200 kcal į dieną, į savaitę 3 kartus sportavau treniruoklių salėje. Rezultatas - 7 kg netekau smile.gif dabar sveriu 45 kg ir esu tuo patenkita, tačiau  bent kartą į savaitę  man būna tokios apsivalgymo dienos,kai ryju viską kas pakliūna unsure.gif  Valgau nors nenoriu, valgau ir jaučiu pasišlykštėjimą. Privalgiusi jaučiuosinegerai tiek psichologiškai, tiek fiziškai .Anksčiau taip nebūdavo.Kitą dieną jaučiuos negerai dėl to ir  dažniausiai darau iškrovą 2 dienų. Žinau,kad toks valgymas yra negeras. Tačiau nežinau ką daryt, nes jei savaitę prisisžiūriu, valgau po ne daug ir dažnai, nevalgau išvis saldumynų  tai ta apsivalgymo diena  neišvengiamai vėl "ateina " doh.gif

pagrindinis klausimas - koks tavo ugis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Antelope @ 2009 11 26, 01:00)
pagrindinis klausimas - koks tavo ugis? blink.gif

o kodel tai pagrindinis klausimas? nori nustatyti diagnoze - per kuda ar ne?ne to gi zmogus klausia. ax.gif ax.gif

as tai manau kad siuo atveju nelabai kas ir pades reikia valios ir laiko, o kai ateina prisivalgymo priepoliai eik sportuok, susitik su draugais ir pan, svarbiausia nebuk arti maisto, susirask gerima kuris mazai kaloringas ir tau skanus, as pvz i vandeni pilu obuoliu sulciu truputi man patinka skonis ir kvapas.

siaip manau kad jei zmogus yra linkes storeti - savo valgymo iprociu kontrole yra nuolatinis procesas..
Atsakyti