Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

QUOTE(Liinnuutte @ 2009 07 03, 13:04)
man ir pilvukas sukietejes jau, o po gydytojos apziuros tai isvis kaip ant adatu sedziu, kadangi ji pasake, kad lelius jau istates galvute i gimdos kakleli, tereikia sulaukt gimdos spazmu... o terminas gimdyt liepos 12 blink.gif, kadangi esu tikra aktyviste tai sake galiu ir iki termino neisnesiot..  doh.gif uzvakar pradejo skaudet nugara, ar ilgai teks kentet juos?  doh.gif

Man jau menesis laiko kaip galvute isistacius ir nieko. O ir kaklelis 2,5cm atsiveres:) leliukas tikrai pats pasirenka kada ateiti:) as jau beveik visaip paspartint ji bandziau ir nieko, dbr langus valau:)
Atsakyti
QUOTE(pauksteee @ 2009 07 03, 12:21)
Man jau menesis laiko kaip galvute isistacius ir nieko. O ir kaklelis 2,5cm atsiveres:) leliukas tikrai pats pasirenka kada ateiti:) as jau beveik visaip paspartint ji bandziau ir nieko, dbr langus valau:)

As irgi pabaigoj visus namu ukio darbus dariau kaip pamisus, tai paskui kai akuserei papasakojau kaip skatinausi - gavau smarkiai barti, nes sake taip paspartinti galima nebent gimdos atsidalinima (kas aisku nebutu labai gerai...)
Atsakyti
QUOTE(Liinnuutte @ 2009 07 03, 11:04)
man ir pilvukas sukietejes jau, o po gydytojos apziuros tai isvis kaip ant adatu sedziu, kadangi ji pasake, kad lelius jau istates galvute i gimdos kakleli, tereikia sulaukt gimdos spazmu... o terminas gimdyt liepos 12 blink.gif, kadangi esu tikra aktyviste tai sake galiu ir iki termino neisnesiot..  doh.gif uzvakar pradejo skaudet nugara, ar ilgai teks kentet juos?  doh.gif

man siandien pradejo skaudet nugara...tai uzeina,praeina...vel uzeina.....
kazkaip jau norisi kuo greiciau susitikti su 2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 07 03, 14:55)
man siandien pradejo skaudet nugara...tai uzeina,praeina...vel uzeina.....
kazkaip jau norisi kuo greiciau susitikti su  2.gif  blush2.gif

tame ir esme, kad man niekada neskaudedavo tos nugaros, o va pradejo, kazi kiek laiko man dar reikes kentet ji g.gif skausmas tai nezmoniskas, vaikstau kaip suluzusi taburete biggrin.gif jau nekalbu apie miegojima.. doh.gif daktare sake, kad galiu neisnesiot iki termino, tai va todel ir susimasciau.. unsure.gif o su savo 2.gif ir as jau noriu susitikt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Liinnuutte @ 2009 07 03, 15:28)
tame ir esme, kad man niekada neskaudedavo tos nugaros, o va pradejo, kazi kiek laiko man dar reikes kentet ji g.gif  skausmas tai nezmoniskas, vaikstau kaip suluzusi taburete biggrin.gif  jau nekalbu apie miegojima..  doh.gif daktare sake, kad galiu neisnesiot iki termino, tai va todel ir susimasciau..  unsure.gif o su savo 2.gif  ir as jau noriu susitikt  wub.gif

tau jau visai ir mazai beliko laukti biggrin.gif
lengvo tau gimdymo 4u.gif
Atsakyti
aciu, labai malonu is tavo puses 4u.gif o kada tau gimdyt?
Atsakyti
man pries gera savaite pradejo lyg susitraukineti pilvas ir raizyti pilvo apacia,veliaupasirode kraujingos isskyros. atsidare 4cm ir galvyte man jau anksciau pasmuko,o dabar isistacius. na popusantros paros kankyniu viskas aprimo ir aciu dievui,nes tada buvo nepilnai 37 savaites. daktarai sako kad nieko tokio jei ir buciau pagimdzius,na bet jei viskassustojo vadinas mazte mano dar nenori lyst. na bet galiu pasakyti,kad dabar nelabai galiu vaiksciot ir ilgai sedet nes skauda.
dabar bijau kad gimdymas man jau kaip ir ipusejas ir beguledama per dienas prisigalvoju,kad jei vel prasides galiu nespeti iki ligonines.
aplomai be galo bijau gimdymo,pradejau gerti valerijonus,bet vistiek negaliu uzmigti. laukiu kada pamatysiu savo vaika,bet be proto bijau pacio gimdymo.
Atsakyti

vargsiuke.. verysad.gif na tikekimes geriausio ir pagimdysi lengvai, nereikes ilgai kankintis.. as tai pacio gimdymo nebijau, man kazkokia savitaiga isijungus, kad viskas bus gerai ir as greit pagimdysiu. kas liecia pilvo pasmukima, tai man sese sake, kad mano pilvas ganetinai aukstai dar ir maziausiai sav vaiksciosiu, nors man kiekv ryta atrodo, kad jis vis zemiau ir zemiau.. doh.gif sako pajausi kada nusileis, nes lengviau kvepuot bus, tai kad man ir taip nesunku, nes labai nedaug priaugau kg, ir isvis atrodau vos ne kaip 7men nestumo.tik pilvas kyso daugiau nieko. hihihi.gif
Atsakyti
4u.gif as jau beprotiskai laukiu gimdymo. Ir vyras kas ryta atsibudes juokais vis paklausia na kada gimdysi lotuliukas.gif o as vis sakau rytoj tongue.gif jokiu iskyru nera joks kamstis nesisalina, jokiu skausmu ir maudimu nejauciu na gal pries dvi savaites labai maude viena nakti pilva tai galvojau kad jau viskas prasidejo bet po keliu val. praejo verysad.gif Pilvas kaip buvo aukstai taip ir yra. Kazkaip mano maziukas nelabai skuba ateiti schmoll.gif o man jau atrodo tuoj pilvas plys toks didelis ir toks sunkus o kai isdykaut pradeda tai isvis nezinau kur detis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liinnuutte @ 2009 07 04, 23:26)
aciu, labai malonu is tavo puses  4u.gif o kada tau gimdyt?

Man dar dvi savaiteles smile.gif taip norisi kuo greiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luttuke @ 2009 06 04, 13:42)
Na ka, tonai pas mano lialiuka liux. Gydytoja dave laiko iki 7-adienio. O tada jau su daiktais i ligonine... Vakar po apziuros dar po miesta pavazinejom, po to vakare su vyru  wub.gif  blush2.gif ir naktele buvo su atsibudinejimais kas 10 arba 20 min... bet paskui ryte viskas praejo ir galejau issimiegoti smile.gif  Parengiamieji saremiai kaip suprantu ... o jau galvojau, kad gal teks i ligonine gabentis...

cituoju ir pratesiu smile.gif

Diena (06 04) labai retai uzeidavo skausmeliai kazkokie, vaka su vyru vel uzsiemem skatinimais, bet naktis buvo rami (buvo reti paskaudejimai). Ryte apie 6 prasidejo saremiai iki 9 ryto kas 8 min mazdaug, po to vel pas pusvalandi, nu zodziu, niekaip nejo suprasti kas darosi. Nors skaudejo stiprokai... Vyras isvare i darba, dar priplanaves buvo mane veztis i kaima i pirti, nors man jau ne iki to buvo... Apie 12 susiskambinau su savo gydytoja, nes labai jau man viskas itartina buvo... Skausmai uzeidavo stiproki, o galiausiai dar ir persikrauste i nugara... (tiesa pries tai, man rodos, ir nusileido maziukas zemyn, nes pradejo dar ir toks spaudimas apacioje jaustis). Apie 14 buvau pas savo gine ir paaiskejo, kad vietoj kaimo reikia i gimdymo namus vaziuoti, nes kalelis atidares 4 cm. (o saremiai buvo visai ne reguliarus: ir kas 8 min ir kas pusvalandi). Gine ten kazkokius dangalus atidalino, po to skaumas dar pastiprejo, bet vandenys nenubego. Nuvaziavom namo daiktu. Ruosiantis tekdavo sustoti ir isikibti i kanors vis kas kazkiek laiko, nes deginantis skausmas nugaroje daresi labai stiprus.
Gimdymo namuose buvom apie 15:30, ten ir vandenis nuleido, o siek tiek po 19 lialiukas jau buvo gimes smile.gif

Realiai pilvas zemyn is anksto tikrai nenusileido, vandenys nenubego, netgi saremiai ir tie nebuvo reguliarus... Bet kazkas viduje sake, kad si karta viskas vyksta is tikruju smile.gif

Sekmes visms laukiancioms mazu stebukleliu atejimo. Mes siandien svenciam menesiuko jubilieju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 05 liepos 2009 - 15:00
QUOTE(Luttuke @ 2009 07 05, 16:54)
cituoju ir pratesiu smile.gif

Sekmes visms laukiancioms mazu stebukleliu atejimo. Mes siandien svenciam menesiuko jubilieju smile.gif

ax.gif Kaip smagu.Sveikinu sulaukus menesiuko! 4u.gif
Atsakyti