QUOTE(Luttuke @ 2009 06 04, 13:42)
Na ka, tonai pas mano lialiuka liux. Gydytoja dave laiko iki 7-adienio. O tada jau su daiktais i ligonine... Vakar po apziuros dar po miesta pavazinejom, po to vakare su vyru

ir naktele buvo su atsibudinejimais kas 10 arba 20 min... bet paskui ryte viskas praejo ir galejau issimiegoti

Parengiamieji saremiai kaip suprantu ... o jau galvojau, kad gal teks i ligonine gabentis...
cituoju ir pratesiu
Diena (06 04) labai retai uzeidavo skausmeliai kazkokie, vaka su vyru vel uzsiemem skatinimais, bet naktis buvo rami (buvo reti paskaudejimai). Ryte apie 6 prasidejo saremiai iki 9 ryto kas 8 min mazdaug, po to vel pas pusvalandi, nu zodziu, niekaip nejo suprasti kas darosi. Nors skaudejo stiprokai... Vyras isvare i darba, dar priplanaves buvo mane veztis i kaima i pirti, nors man jau ne iki to buvo... Apie 12 susiskambinau su savo gydytoja, nes labai jau man viskas itartina buvo... Skausmai uzeidavo stiproki, o galiausiai dar ir persikrauste i nugara... (tiesa pries tai, man rodos, ir nusileido maziukas zemyn, nes pradejo dar ir toks spaudimas apacioje jaustis). Apie 14 buvau pas savo gine ir paaiskejo, kad vietoj kaimo reikia i gimdymo namus vaziuoti, nes kalelis atidares 4 cm. (o saremiai buvo visai ne reguliarus: ir kas 8 min ir kas pusvalandi). Gine ten kazkokius dangalus atidalino, po to skaumas dar pastiprejo, bet vandenys nenubego. Nuvaziavom namo daiktu. Ruosiantis tekdavo sustoti ir isikibti i kanors vis kas kazkiek laiko, nes deginantis skausmas nugaroje daresi labai stiprus.
Gimdymo namuose buvom apie 15:30, ten ir vandenis nuleido, o siek tiek po 19 lialiukas jau buvo gimes
Realiai pilvas zemyn is anksto tikrai nenusileido, vandenys nenubego, netgi saremiai ir tie nebuvo reguliarus... Bet kazkas viduje sake, kad si karta viskas vyksta is tikruju
Sekmes visms laukiancioms mazu stebukleliu atejimo. Mes siandien svenciam menesiuko jubilieju