na ir mes laukiam nesulaukiam savo lialkino
Siryt pamaciau rusvas isskyras, tai gal jau galim kazko tiketis?
nors skausmu tai praktiskai jokiu, kartais kazkur kazka sumaudzia ir tiek. Nekantru darosi
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 09, 08:15)
as tai jau netgi pykti pradedu. man nei joks kamstis iseina, nei ka nors skauda, nei pilvas nusileido. zodziu, toks vaizdas, kad niekas artimiausiu metu nesiruosia vykti. o as taip laukiu, sienom tiesiog lipu
. o tas kamstis butinai turi iseiti?ar gali ir be to viskas prasideti?
man zinok ir tas pats..
Papildyta:
as ir praeita savaite nuejus daktarei pasakiau, kad skestu, visos kelnaites slapios net nemalonu vaiksciot, tai ji mane apziurejusi pasake, kad gimda ruosiasi po truputi tai yra normalu, po apziuros grizusi namo pastebejau, kad kelnaitese atsirado mazas kraujo laselis, galvoju nu cia daba kas per naujiena..
Papildyta:
QUOTE(seimynele
@ 2009 07 09, 13:09)
mano sese sake, kad kai nusileidzia pilvas is karto pastebi, nes lengviau kvepuot pasidaro, nu ka zinau, ziuresim kaip ten bus, nes maniskis dar aukstai(daktare sake,nors man atrodo kitaip), ir matyt dar nesiruosia leistis zemyn.
QUOTE(Liinnuutte @ 2009 07 09, 13:35)
mano sese sake, kad kai nusileidzia pilvas is karto pastebi, nes lengviau kvepuot pasidaro, nu ka zinau, ziuresim kaip ten bus, nes maniskis dar aukstai(daktare sake,nors man atrodo kitaip), ir matyt dar nesiruosia leistis zemyn.
Tai kad man visad kvepuot lengva buvo. bet sprendziu kad nusileido nes sededama normaliai jau pavalgyt galiu sono nebeskauda ir SM ilgiau patupiu
Pastebejau kad pagal liniuotes musu vienodos gimdymo datos
Pagal gydytojus turejau gimdyti vakar
QUOTE(seimynele
@ 2009 07 09, 16:43)
Tai kad man visad kvepuot lengva buvo. bet sprendziu kad nusileido nes sededama normaliai jau pavalgyt galiu sono nebeskauda ir SM ilgiau patupiu
tik tas vis klausimas kamkina kada? siandien? rytoj? poryt?

as visa laika neturejau problemu su sedejimu, nes mano pilvas nera labai didelis, tik tiek, kad kai labiau pasedejus pilvo virsu skaudet pradeda, na cia ta vieta kur skrandis mazdaug yra, kitaip tariant "tarp papu"
tas klausimas na kada gi pagaliau jau ir mane kankina, noriu jau turet leliuka ant ranku...
pagal liniuote tai rimtai sutampa musu datos, tik kad teoriskai man terminas gimdyti yra 12-17dienomis, tai va ir laukiam
Papildyta:
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 09, 16:56)
as tai pagal ginekologe tureciau gimdyti rytoj, bet itariu, kad nei rytoj, nei siaip artimiausiu metu tas nesisviecia 
kaip galvoji, kada gimdysi?nu mazdaug.. mano sese tai atspejo,
kaip galvoji, kada gimdysi?nu mazdaug.. mano sese tai atspejo,
o mano nuojauta man nieko nesako, tyli kaip zeme..
[/quote]
as tai galvojau liepos 5, bet ne velnio neatspejau. dabar kazkodel galvoj kirba mintis apie 12 diena, bet dar ir kita mintis kirba, kad gerokai nusites man ir uz gydytojos termino, kuris yra 16 diena....kazkaip labai smarkiai laukiau si sventini savaitgali visa, tai dabar tokia nuliudusi esu, tai ir lenda mintis, kad busiu pirma pasaulyje, kuri liks nescia
.
o dar mama pajuokavo, sako dziaukis, pagimdysi kokiu 3 menesiu leliuka, nereikes nuo pat mazumes augint, lengviau bus
[/quote]
as tai galvojau liepos 5, bet ne velnio neatspejau. dabar kazkodel galvoj kirba mintis apie 12 diena, bet dar ir kita mintis kirba, kad gerokai nusites man ir uz gydytojos termino, kuris yra 16 diena....kazkaip labai smarkiai laukiau si sventini savaitgali visa, tai dabar tokia nuliudusi esu, tai ir lenda mintis, kad busiu pirma pasaulyje, kuri liks nescia
o dar mama pajuokavo, sako dziaukis, pagimdysi kokiu 3 menesiu leliuka, nereikes nuo pat mazumes augint, lengviau bus
.
[/quote]
o man visi sake gimdyt si savaitgali irgi, bet as sakiau, kad ner cia ko
nei as gimdysiu nei ka, tai va tikiuosi si savaitgali ir negimdysiu, nes geriausios drauges gimtadienis, ji tik juokiasi, sako, balius persikels i gimdymo namus
tikiuosi jos zodziai neissipildys
[/quote]
QUOTE(Liinnuutte @ 2009 07 09, 18:28)
nei as gimdysiu nei ka, tai va tikiuosi si savaitgali ir negimdysiu, nes geriausios drauges gimtadienis, ji tik juokiasi, sako, balius persikels i gimdymo namus
tikiuosi jos zodziai neissipildys 
tai tu tik dziaukis, jei gimdysi, kuo greiciau, tuo geriau:)(aisku, mano nuomone). pagaliau grizti i normalius rubus ir jokiu nugaros skausmu
et as taip tikejausi kad jau siandien susitiksim su lialka. Data grazi - 09-07-09
bet kazkaip ramu kaip Belgijoj
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 09, 17:21)
bet gimdyt tokį žymiai sunkiau
mano požymiai buvo tokie, kad pradėjau dažnai vaikščiot į WC ir pastebėjau, kad iš manęs išllaša šio to daugiau nei mažas reikalas
Man vyras pranasavo kad per Mindaugo karunavimo diena gimdysiu,o as sakiau kad liepos 3d. nei jis nei as neatspejom.gydytoja nustate termina liepos 8 o siandien jau 9d
pamasciau ir nusprendziau kad gimdysiu liepos 12d
Mano pilvukas didelis ir vaikiuka zadejo nemaza
isdykelis visa pilva jau baigia istampyti beisdykaudamas
Mano pilvukas didelis ir vaikiuka zadejo nemaza