QUOTE(zhydelka @ 2009 07 09, 08:15)
as tai jau netgi pykti pradedu. man nei joks kamstis iseina, nei ka nors skauda, nei pilvas nusileido. zodziu, toks vaizdas, kad niekas artimiausiu metu nesiruosia vykti. o as taip laukiu, sienom tiesiog lipu

. o tas kamstis butinai turi iseiti?ar gali ir be to viskas prasideti?
man zinok ir tas pats..

atrodo kad niekada jau nebepagimdysiu..na gal truputi pilvo apacia pamaudzia, bet tai jau tiesiog iprasta darosi..

ir is viso, po vakarykscio vizito pas daktare as puse nakties neuzmigau, nes daktare nepagalvojus sunerimo kodel mano maziaus sirdies tonai silpnai girdisi ir jis beveik nejuda

dar juokaudama pasakiau, kad miega turbut, bet ji lyg butu negirdejus.. man sirdis i kulnus, vyras grizo po darbo as liudna vaikstau..pasakiau jam, tai jis net nezinojo ka pasakyt.. tiesiog pasidariau labai jautri viskam, visokios mintys makaulen lenda..nieko negaliu sau padaryt.jam ir sakau, greiciau pagimdyciau, nereiktu nervuotis del bet kokio menkniekio..
Papildyta:
as ir praeita savaite nuejus daktarei pasakiau, kad skestu, visos kelnaites slapios net nemalonu vaiksciot, tai ji mane apziurejusi pasake, kad gimda ruosiasi po truputi tai yra normalu, po apziuros grizusi namo pastebejau, kad kelnaitese atsirado mazas kraujo laselis, galvoju nu cia daba kas per naujiena..

tai ka man sujudino gimdos kakleli ir eit kamstis prades daba

nu bet nieko, po to karto viskas stojo i savas vezes. vakar pasakiau apie tai kas ivyko, tai ji tik paziurejo i mane, sako viskas, brangioji, yra normalu, juk visas kaklelis paburkes.. ji tik susirupino kodel mano pilvas nenusileidzia ir tiek.. zodziu, mistika kazkokia darosi. tyla pries audra matyt, nu ok, as kantrybes turiu siek tiek, dar palauksiu iki kito trec ziuresim ka daktare sakys, aisku, jei nepagimdysiu iki tol
Papildyta:

+2009 07 09, 13:09-->
QUOTE(seimynele

@ 2009 07 09, 13:09)

o ma nieko nevyksta na pastebejau lyg ir pilvukas gal nusileido nes anksciau negaledavau ilgai sedeti nes sona gelt pradedavo o dabar galiu ilgai sedet ir nieko neskauda. kartais mausteli pora sekundziu pilvukas ir viskas.Jau nebeturiu kantrybes laukt

taip noriu maziuka ant ranku turet
mano sese sake, kad kai nusileidzia pilvas is karto pastebi, nes lengviau kvepuot pasidaro, nu ka zinau, ziuresim kaip ten bus, nes maniskis dar aukstai(daktare sake,nors man atrodo kitaip), ir matyt dar nesiruosia leistis zemyn.