Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

QUOTE(Raimutia @ 2009 07 11, 19:41)
na va,gal ir negimdau dar,nes kuo toliau tuo geriau jauciuos smile.gif tik pilvas vis po truputi sutraukineja ir sukieteja blink.gif bet nereguliariai ax.gif

tai bent jau kazkas vyksta, nors iki termino dar visa galybe laiko. o mano terminas vienas buvo vakar...taciau tyla ramybe... doh.gif
Atsakyti
tai terminas dar toli,bet kad daktarai sako,kad belekada dabar gimdyt galiu pradet,nes kaip supratau tai gimda mano pasiruosus jau... g.gif sutrumpejus suplonejus ir prasivere kazkiek... g.gif butu geriausia,kad nubegtu vandenys,nes tada nereiktu sukt galvos jei kas suskausta'jau vaziuot,ar dar cia nieko nereiskia...?' g.gif ax.gif netgi kamstis isejes,tik nezinau ar visas jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2009 07 11, 20:15)
tai terminas dar toli,bet kad daktarai sako,kad belekada dabar gimdyt galiu pradet,nes kaip supratau tai gimda mano pasiruosus jau... g.gif sutrumpejus suplonejus ir prasivere kazkiek... g.gif butu geriausia,kad nubegtu vandenys,nes tada nereiktu sukt galvos jei kas suskausta'jau vaziuot,ar dar cia nieko nereiskia...?' g.gif  ax.gif  netgi kamstis isejes,tik nezinau ar visas jau smile.gif

baltai pvydziu, nes mano vaikas toks vaizdas nesiruosia niekur kraustytis, nes pokyciu jokiu...o mes su vyru taaaip laukiam....nes liepos 1d gydytoja man irgi sake, kad galiu belekada gimdyti. tas belekada tesiasi iki siol, nusoksim nuo proto doh.gif
Atsakyti
mums su vyru nuojauta sako,kad irgi sulauksiu termino,o gal ir pernesiosim biggrin.gif nepakomanduosi vaikeliui gaila.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Artėjančio gimdymo ženklai tai pagimdžiusios nors viena vaikėlį mamos dalinasi patirtimi , kad dar negimdžiusios busimos mamytės galėtu užeit ir rast tinkama informaciją , o pavertėt ir šią temą plepalais, man ten sudūrė ten suskaudo , gimdau negimdau? juk yra spec nėštukių plepalams skirtos temos kodėl nenorit plepėt ten?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 11, 18:47)
Artėjančio gimdymo ženklai tai pagimdžiusios nors viena vaikėlį mamos dalinasi patirtimi , kad dar negimdžiusios busimos mamytės galėtu užeit ir rast tinkama informaciją , o pavertėt ir šią temą plepalais, man ten sudūrė ten suskaudo , gimdau negimdau? juk yra spec nėštukių plepalams skirtos temos kodėl nenorit plepėt ten?

siandiena kazkas nenuotaikoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 11, 22:16)
siandiena kazkas nenuotaikoj lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o ga kažkas skaityt nemoka taisyklių ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 11, 21:49)
o ga kažkas skaityt nemoka taisyklių ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

puikiausiai moku, nepergyvenk thumbup.gif atrodo tau nei karto taip nebuvo, kad pradedi apie kazka tokio kalbet ir tema pasisuka arba vel gryzti prie tos pacios temos, tai va cia panasei, ar tik galima cia parasyt kai gimdzius esi jau?ateini parasai ir vsio? doh.gif taip tik gnygose raso, o cia zmones bendrauja, beto tuoj, visai neuzilgo, busimos mamytes, jei ir pati laukiesi, turetum suprasti bigsmile.gif
Atsakyti
net nzn kaip paklaust blush2.gif man jau visa diena ir nakty skauda gaktikauli, lyg po gero smileysex.gif buciau, apsiprasant i kaula atitrankyta, ar kam taip buvo ar cia tik man? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 12, 04:47)
net nzn kaip paklaust blush2.gif man jau visa diena ir nakty skauda gaktikauli, lyg po gero  smileysex.gif buciau, apsiprasant i kaula atitrankyta, ar kam taip buvo ar cia tik man? blush2.gif

labas rytas, ziuriu naktim nesimiega... biggrin.gif na ne, tokio dalyko dar neteko patirt, gal seip kur trinktelejai ar ka g.gif as tai vakar visa diena prasikankinau su nugaros skausmais, net paruosiamuosius skaiciavau, bet nakciai viskas praejo ir miegojau kaip kudikis g.gif idomu kokio stiprumo tas skausmas saremiu turi but, nes man jau tikrai daug stipresnis nei menesiniu, tikrai daug labaiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinuke @ 2009 07 12, 04:47)
net nzn kaip paklaust blush2.gif man jau visa diena ir nakty skauda gaktikauli, lyg po gero  smileysex.gif buciau, apsiprasant i kaula atitrankyta, ar kam taip buvo ar cia tik man? blush2.gif

man taip irgi buna,bet praeina greit:) sakytum pleciasi kauliukai man visi ar kazkas pan biggrin.gif kazi ar cia galima priskirt prie artejancio gimdymo zenklu g.gif
o del saremiu stiprumo man irgi neaisku... jau antra diena tie pamaudenimai vis nedigsta ,jau irgi tai paskaiciuoju,tai vel nebeskaiciuoju... doh.gif visi gydytojai kaip uzvesti kartoja,kad kai jau bus tikrieji saremiai tai TIKRAI atpazinsi... kazko nesinori tiket man jais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2009 07 11, 16:38)
kiek mano zinio sako, tai jei pilvas nenusileides, tai cezari daro, nes vaikas tada reiskia neisistato i gimdymo takus. bent jau man taip gydytoja sake. bet mano pilvas tai tokiam pat aukstyje kaip visada, bet as jauciu kaip vaiko galvyte kartais statosi, nes atrodo, kad ten kazkas is vidaus pralysti bando...

va tame ir esme, kad as ir jauciu tuos skausmus, buna, atrodo, kazkas beldziasi lotuliukas.gif nu ziuresim kaip cia bus, nes man gydytoja nesake nieko apie cezari.. tikiuosi nereiks gultis po peiliu blink.gif as taip noriu pati gimdyt..mano pilvas irgi toj pacioj vietoj, tikiuosi iki treciadienio kokie nors pokyciai bus, nes tada tikrai nezinau ka daktarei reiks pasakyt doh.gif
Atsakyti