Įkraunama...
Įkraunama...

Artėjančio gimdymo ženklai

QUOTE(labukas @ 2009 05 26, 09:59)
O kelios dienos prieš gimdymą ar nebuvo kokių požymių, gal strėnas pamausdavo, vidurius paleisdavo ir t.t.

taip tokie būna irgi pirmi požymiai , organizmas pats be klizmos valosi , būna net moterys visa diena pilvą suka viduriuoja , ir nesupranta kad tuoj pagimdyt gali , todėl užsitęsus reikėtu pasiskambint gydytojai. man strenas tik ir mausdavo , tik pora valand prieš gimdymą pilvo apačia raižyt pradėjo.
Atsakyti
Jokių požymių nejaučiau, tiesiog vakare nubėgo vandenys, tai ir pamaniau kad jau laikas važiuoti į ligoninę smile.gif
Atsakyti
Na menamuosius saremius- gimdos apsitraukimus jauciu jau menesi, gleiviu kamstis nebutinai turi pasisalint, gali saremiai stipresni atsirast, gali vandenys nubegt, va to ir laukiu,..
o beda tokia kad vos paeinu, tragedija, nors priaugus nedaug, bet tragiskai skauda dubeni, atrodo kad kaulai skiriasi ten viduje, kodel,...nzn... sako daktaras tipo ruosasi kaklelis doh.gif
Atsakyti
Šią nakt užėjo skausmas, atsibudau nuo pilvo skausmo, kuris pereidavo nuo vieno šono į kitą ir po to į apačią. Pilvas buvo kietas kaip akmuo. Praėjo tik atsigulus ant nugaros. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata K @ 2009 05 27, 08:21)
Na menamuosius saremius- gimdos apsitraukimus jauciu jau menesi, gleiviu kamstis nebutinai turi pasisalint, gali saremiai stipresni atsirast, gali vandenys nubegt, va to ir laukiu,..
o beda tokia kad vos paeinu, tragedija, nors priaugus nedaug, bet tragiskai skauda dubeni, atrodo kad kaulai skiriasi ten viduje, kodel,...nzn... sako daktaras tipo ruosasi kaklelis  doh.gif

vaikas spaudžia dubens sriti , aš kai pasededavau ypač ant ko kietesnio tai paskui prasiskietus vaikščiojau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(labukas @ 2009 05 27, 08:57)
Šią nakt užėjo skausmas, atsibudau nuo pilvo skausmo, kuris pereidavo nuo vieno šono į kitą ir po to į apačią. Pilvas buvo kietas kaip akmuo. Praėjo tik atsigulus ant nugaros. nestuke.gif

tai reikėjo nesugult ant nugaros , tau jau laikas mažu kas būtu prasidėję biggrin.gif
Atsakyti
Kaip dabar permastau, tai parą prieš labai skaudėjo nugarą, per naktį užmigt negalėjau, bet nesupratau, kad artėja gimdymas doh.gif Po tos nakties tą dieną vidurius vis suko, nuėjus į toletą nieko... tai kai pradėjo sukti kas porą minučių supratau, kad gal čia sarėmiai mirksiukas.gif
Atsakyti
tai reikėjo nesugult ant nugaros , tau jau laikas mažu kas būtu prasidėję biggrin.gif
[/quote]

Per kursus mum sakė, jei užėjus sąrėmiui pakeičiate kūno padėtį ir skausmas praeina tai parengiamieji sąrėmiai. O jei pakeitus padėtį skausmas nepraeina, o gal net dar sustiprėja ir tęsiasi daugiau kaip valandą tada reikia važiuot į ligoninę.
Atsakyti
na man kamstis jau irgi valosi,bet negimdau dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutele9 @ 2009 05 27, 15:04)
na man kamstis jau irgi valosi,bet negimdau dar  4u.gif

O dar ką nors jauti, ar nekietėja pilvas, nemaudžia strėnų ir t.t.
Atsakyti
na man isejo gleiviu kamstis bet daugiau nieko nei skauda nei ka, jokiu saremiu, jokiu vandenu nutekejimu...net kazkaip nerimauju kad nieko neatsitiktu vaikuciui.
Atsakyti
QUOTE(Laurutee @ 2009 05 27, 21:46)
na man isejo gleiviu kamstis bet daugiau nieko nei skauda nei ka, jokiu saremiu, jokiu vandenu nutekejimu...net kazkaip nerimauju kad nieko neatsitiktu vaikuciui.

jam dėl šito tikrai nieko neatsitiks buk rami. nebent kad greit jau gims smile.gif
Atsakyti
man va jau antra diena gleives eina net "gabalais" tokiais ax.gif bet balksvos, be kraujo jokio g.gif vakar vakare buvo skausmeliai uzeja, tai turbut tie parengiamieji, tik kad anksciau neskaudedavo taip, tik sukieteja pilvas tempia, maudzia ir viskas. o vakar jau jautesi skausmas panasus kaip per menesines tik dar toks astresnis... taip baisu pasidare blink.gif ... galvoju- kaip faina butu kad jau gimdyciau, bet tuo paciu ir baisu pasidaro, atrodo gal dar panesiosiu ir palauksiu 4u.gif
na seip ar taip visos kazkada pajausim kad jau gimdom ir pagimdysim, tai ko cia gilintis kas kaip, vistiek visom skirtingai wink.gif nestuke.gif
Atsakyti