Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės valymas

QUOTE(Ritusikas @ 2009 05 24, 18:37)
gal pas Tave visai kita medziaga...gal nieko nenutiks....gal cia man nepasiseke... g.gif

man absoliučiai idiotiška situacija - matavausi ir paskui nusivilkus žiūriu, ogi lūpdažio žymė doh.gif labai labai nedidukė, bet kad pamačiau, tai suvilgiau vandeniu vatos tamponėlį ir švelniai patryniau - puikiai išsivalė, nei žymės. pakabinau išdžiūti, kitą dieną paimu patikrinti ir savo akimis netikiu - toj vietoj kur buvo sušlapinta - taip ir stovi toks išdžiūvęs pošviesis plėmas blink.gif nėra ryšku, nežinodamas nelabai ir pamatysi, bet vistiek plėmas doh.gif aišku, idiotė, tik tada susigriebiau apžiūrėti etiketę - pasirodo, tinka tik sausas valymas blink.gif tai jau gal neminėsiu, kokiais žodžiais save iškeikiau ir kiek vyno taurių stresą malšindama išgėriau biggrin.gif valykloj tiesiai pasakiau - duodu tik tuo atveju, jei blogiau nesugebėsit padaryti. sakė - blogiau nebus lotuliukas.gif dėl visa ko prieš atiduodama peržegnojau savo suknutę, bet iki antradienio ramiai, matyt, nemiegosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2009 05 24, 18:59)
man absoliučiai idiotiška situacija - matavausi ir paskui nusivilkus žiūriu, ogi lūpdažio žymė doh.gif labai labai nedidukė, bet kad pamačiau, tai suvilgiau vandeniu vatos tamponėlį ir švelniai patryniau - puikiai išsivalė, nei žymės. pakabinau išdžiūti, kitą dieną paimu patikrinti ir savo akimis netikiu - toj vietoj kur buvo sušlapinta - taip ir stovi toks išdžiūvęs pošviesis plėmas blink.gif nėra ryšku, nežinodamas nelabai ir pamatysi, bet vistiek plėmas doh.gif aišku, idiotė, tik tada susigriebiau apžiūrėti etiketę - pasirodo, tinka tik sausas valymas blink.gif tai jau gal neminėsiu, kokiais žodžiais save iškeikiau ir kiek vyno taurių stresą malšindama išgėriau  biggrin.gif valykloj tiesiai pasakiau - duodu tik tuo atveju, jei blogiau nesugebėsit padaryti. sakė - blogiau nebus  lotuliukas.gif dėl visa ko prieš atiduodama peržegnojau savo suknutę, bet iki antradienio ramiai, matyt, nemiegosiu  doh.gif




niu tikekimes, kad viskas bus chiki...jau antradieni..parashyk, bo jau ir as stresinsiu, kad strioko Tau ivariau...


Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2009 05 24, 19:18)
parashyk, bo jau ir as stresinsiu, kad strioko Tau ivariau...

tai jau tikrai kad įvarei biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai puikiai suknyte po vestuviu isvale salone Pronuptia, pabandyk ten pasiteiraut g.gif

QUOTE(nepuke @ 2009 05 19, 07:52)
[COLOR=red]Sos!susitepe vestuvine suknele!!!!! verysad.gif

  ne kazkokiom super demem, bet gal kas bande valyti pacios!!? Pirkau suknele nuo manikeno, bet nepastebejau kad visa apacia nuo grindu purvina, dar vienas sonas su dulkiu purvo deme...valymui duoti nenoriu, nes neezinia ar sveika grazins tada g.gif

Atsakyti
niu ir kaip su ta suknele? gerai isvale?? bo vis dar galva suku, kad streso privariau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

niekur neradau temos apie vestuviniu sukneliu valyma.
Ar valete savo vestuvines sukneles cheminese valyklose?
Ar nenusivylete? ar nesugadino? kiek kainavo?

mano suknele silkine, todel labai baisu ir iesau geru rekomendaciju 4u.gif
Atsakyti
as savo tiuline suknele pabijojau nesti valyti, bet pries vestuves nunesiau Kaune i Evos salona, tai jo savininke nuveze suknele kazkur kur ji visas sukneles valo ir isvale man uz 150 lt..
bet po vestuviu pagailejau pinigu ir siaip nedrisau pati nest, tai issiploviau su ukisku muilu pati.. buvo vargelio, uztrukau pora valandu, bet dabar suknele vel baltut baltutele:)
Atsakyti
QUOTE(Ramutuke @ 2009 05 20, 20:57)
Kadangi teko padirbeti proginiu drabuziu salone tai turiu siewk tiek patyrimo plaunant vestuvines sukneles. Labai puiki priemone paprasta geriamoji soda, prileidi vonia silto vandens iberi nemazai sodos ir pamerki suknele, dulkiu demes issiplauna ir medziagos needa kaip visokie milteliai.


O kiek yra nemažai? Visa dėžutė, daugiau, mažiau?
Norėčiau dukrai išplauti suknelę po vestuvių. Į valyklą nešti bijau, nes visko esu prisiskaičiusi, kad sugadino, spalvą pakeitė, nubyrėjo karoliukai, suplyšo ir t.t., beto jie už galutinį rezultatą neatsako, iškart perspėja. O dukros suknelė kaip tik siuvinėta karoliukais, daug akučių.
Bandysiu užmerkti į vonią su soda, be skalbiklių.
Taigi, gal kas bandėt plauti su soda, kokios proporcijos? O gal plovėte kokiom kitom priemonėm? Būtų puiku jei pasidalintumėt patarimais 4u.gif
Atsakyti
Man taippat labai aktualu, ar kas valete savo silkine vestuvine suknele? Labai reikia rekomendaciju Vilniuje.
Atsakyti
Man irgi reikia mastau apie Jogle bet brangu apie 200 lt ir jie neatsako uz jokius pazeidimus.
Bet aišku tikiu kad gerai išvalo
Atsakyti
Siandien nesiau i valykla savo silkine suknele - ir nepalikau... Realiai jie apsiima, bet is karto perspeja, kad gali sugadinti ir atseit tada uz nieka neatsako... Tai geriau as ja pati sugadinsiu tada, bent nebus ko kaltinti verysad.gif Ir nezinau vienu zodziu kaip valyt. Dabar ziuriu kad niekas nezino. Tai kurgi visos isvalo tas silkines sukneles ir paskui pardavineja atrodancias 'kaip nauja'??? Auuuu?
Atsakyti
Sveikos,

su suknelių valymu tai tikrai ne kas žinokit.. vestuvės buvo gegužės 31 d., suknelę atidaviau į valyklą liepos pradžioje. Valykla vadinasi „PAULINI“. Pridaviau aš ją Vilniuje. Suknėlė buvo šilkinė ir man ją sugadino - ji visiškai pakeitė spalvą ir iš baltos pasidarė blankiai geltona.
Su valyklos direktoriumi vyko diskusija ką daryti. Manęs niekas neinformavimo apie galimus sugadinimus ir aš jokio sutikimo nepasirašinėjau, tad prašiau, kad atlygintų man nuostolius, nes kas pikčiausią, kad buvo jau pirkėja suknelei. Kol vyko diskusija viskas vyko maloniai ir valykla prisiėmė kaltę, o dabar, kaip parašiau prentenciją, gavau labai juokingą atsakymą.
Tad labai atsargiai su valyklomis, o ypač su proginių drabužių.
Atsakyti