QUOTE(Dezdemona* @ 2011 02 01, 12:34)
Sakykit, man gimdyt uz keliu menesiu ir niekaip nepasirenku ka pirkti, galvoju tarp huggies ir pampers... O kas svarbiausia neapsisprendziu su dydziu, ar pirkti newborn 2-5kg ar iskart 2 dydi 3-6kg, kazkaip linkstu iskart prie 2 dydzio, o kaip jus darete?
Neskubėkite pirkti, pažiūrėkite, kokį vaikiuko svorį echo prognozuoja?Mes pradėjom nuo antro dydžio , o po poros savaičių naudojome trečią, o dar po mėnesio- ketvirtą , tuo metu Libero , dydį.Taigi, tų mažų dydžių nedaug ir sunaudojom, į priekį tikrai neapsimoka prisipirkti, negali zinoti kaip mažylis augs.
QUOTE(liumcikas @ 2011 04 12, 17:06)
Sveikos, mes atradom First Price norvegiskas tik reikia rasti ju pirkti

ir kaina ir kokybe man super gera.. ir trusikelei laiko visa nakty,
jai yra kas prekiauja jais brukstelik i az..
o jai rinktis ar huggies ar pampers, tai pampersai lieka, jie plonesni minstesni, ir daugiau sugere, bent jau man, kas liecia nuo 3nr.. mazesnius rinkciausi happy bella arba hugies

))labau prigule sitie...
kiekvienam atape vis kitaip vienu 100 proc trubut nera
bet pakokas First Price man labai patiko ... ( turbut kaina labiause

)
šitie ir mums labai patiko, visai padori kokybė už tokią kainą.Svarbiausia, kad neprikvėpinti ir nealergizuoja

taip, kietesni, gal visai mažiukui pypliukui ir nesinori tokių dėti, bet didesniam visai gerai.
Papildyta:
QUOTE(Hopeidea @ 2011 04 13, 21:28)
šitie ir mums labai patiko, visai padori kokybė už tokią kainą.Svarbiausia, kad neprikvėpinti ir nealergizuoja

taip, kietesni, gal visai mažiukui pypliukui ir nesinori tokių dėti, bet didesniam visai gerai.
Skelbiu.lt pasidairykite, tikrai yra siūlančių