Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias sauskelnes perkate savo mažyliams?

QUOTE(Lineta* @ 2011 11 21, 12:07)
nuaipirkom b. bleier ir mums labai sunta uzpakaliukas doh.gif
nebezinau kokias deti sauskelnes, dar huggies nebandem.

pabandykit su vystiklais. mano dukters sikna irgi jautri tom visom chemijom ir plastikui. tai auginu su daugkartiniais ir jokio vargo nematau. tai sikna kaip is reklamos. pradziai pabandykit pamainyt - pampersas, poto vystiklas. vaikui gi taip ir atopini dermatita galima ivaryt.
Atsakyti
mamukai, o kaip jums pampers baby dry, kokie jie viduje? ar jie isoreje su kazkokiais zveriukais?

o ka manote toujours sauskelnes?
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2011 11 27, 11:37)
mamukai, o kaip jums pampers baby dry, kokie jie viduje? ar jie isoreje su kazkokiais zveriukais?

o ka manote toujours sauskelnes?

* as saviskei "Baby dry" naudoju ir man jie super,nes jos odyte visad zinau,kad bus sausa. Tik ju yra dvieju tipu,na bent jau Danijoje (cia mes gyvenam),vieni turi dar toki zalia plota viduje,o kiti neturi,tie su zaliu dar labiau sugeria,bet kad maniskei nakciai bereikia sauskelniu,tai puikiai tinka ir be to zalio biggrin.gif Siaip,kai panai reikejo jau 3nr. tik jas ir teperku rolleyes.gif O issoreje yra zveriuku,bet ne daug,avytes ten kazkokios biggrin.gif va tos su zaliu vidumi,tai jos dar ir taskuotos issoreje,o kur baltas vidus,tai jos be taskiuku biggrin.gif
**apie jas nieko nezinau.
Atsakyti
QUOTE(spanieliuke @ 2011 11 29, 00:47)
* as saviskei "Baby dry" naudoju ir man jie super,nes jos odyte visad zinau,kad bus sausa. Tik ju yra dvieju tipu,na bent jau Danijoje (cia mes gyvenam),vieni turi dar toki zalia plota viduje,o kiti neturi,tie su zaliu dar labiau sugeria,bet kad maniskei nakciai bereikia sauskelniu,tai puikiai tinka ir be to zalio biggrin.gif Siaip,kai panai reikejo jau 3nr. tik jas ir teperku rolleyes.gif O issoreje yra zveriuku,bet ne daug,avytes ten kazkokios biggrin.gif va tos su zaliu vidumi,tai jos dar ir taskuotos issoreje,o kur baltas vidus,tai jos be taskiuku biggrin.gif
**apie jas nieko nezinau.

labai aciu 4u.gif , tas zalias manau yra alijosiaus kazkoks losjonas smile.gif
Atsakyti
As taip pat svarstau apie daugkartinus smile.gif kazkaip norisi ku maziau chemijos ir sintetikos vaikeliui.. smile.gif
Atsakyti
Man Bambo kol kas patys geriausi. Nuo pat pirmų dienų su jomis - patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(vilmoske @ 2011 12 08, 17:04)
As taip pat svarstau apie daugkartinus smile.gif kazkaip norisi ku maziau chemijos ir sintetikos vaikeliui.. smile.gif

as labai gerbiu mamas, kurios tiek aukojasi ir vaikams deda daugkartines sauskelnes. pati netureciau kantrybes tiek. ir kaina labai ju didele zinant kad ju bent 10 reikia turet doh.gif mes naudodavom pampers. dazniausia baby dry. esu bandziusi huges. bet labai nepatiko, stori, kieti. dar kazkokius ekologiskus bandem, bambo lygtai. irgi kietos sauskelnes. dabar kai jau sunus daznai pats atsiseda ant puodelio tai naudoju sauskelnes kelnaites is norfos. mazylis lygtai. pakankamai neblogos, aisku ne pampers, bet kaina labai thumbup.gif
Atsakyti
Mes pradedam jau naudoti daugkartines 4u.gif naujaginmiui naudojom Pampers vokiskas (1nr) po to DADA (2nr) o dabar pereinam prie daugkartiniu, nors nesakau, kad visiskai blush2.gif kelionems ir "tingejimo laikotarpiui" pasiliksiu prie DADA. Man jos labai patiko thumbup.gif pigesnes ir ne tokios sintetines kaip kitos smile.gif nes man pvz Pampers turi kazkoki sintetini kvapa, ko Dada neturi g.gif na zodziu jei nebutu daugkartiniu naudociau DADA thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
mes Pampers naudojam, bet kazkada nusipirkom aktive fit, bet kazkodel nepatiko, baby dry geresnes.

o is triusikeliu geriausios buvo Libero thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltesmamyte @ 2011 12 09, 12:25)
Man Bambo kol kas patys geriausi. Nuo pat pirmų dienų su jomis - patenkinti.

Bambo thumbup.gif jokiu raudonu uzpakaliu biggrin.gif
Atsakyti
Mes tik uz LIBERO thumbup.gif
Atsakyti
Mes naudojam Bleer ir Coop, perkam internetu, mums super kaina ir kokybė smile.gif
Atsakyti