Įkraunama...
Įkraunama...

Jei kol kas nėra nuosavo būsto

Mes pagyvenę kartu kelis mėnesius susižadėjome ir pradėjom netikėtai planuoti vestuves, o kadangi teko keisti būstą ir dar reikėjo papildomų pinigų, tai su nedideliu noru (o kas su dideliu nenoru) persikėlėm kuriam laikui pas brangiojo tėvus. O čia - kontrolė, kas, kaip, kada, kur, kodėl, kam, iš kur... doh.gif

Dėl tam tikrų priežasčių esu kategoriška (jeigu tik yra galimybė) – geriau išleisti daugiau pinigėlių nuomai, negu gadintis nervus sau ir santykius su mylimuoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merope87: 13 kovo 2012 - 13:03
esu be proto laiminga, kad turėjome galimybę išsinešdinti nuo tėvų atskirai, nes kitaip dėl būsto `ploto` pas mano šeimą būtume netilpę, maža vietos, pas jo tėvus `vietos sočiai`, bet su tokia velnio nešta ir pamesta anyta, tai turbūt greičiau jau būčiau atsisakiusi vedybų, nei su ja gyvenus doh.gif
Atsakyti
Aš tokios nuomonės, kad geriau prastesnis gyvenimas, bet atskirai, nei pas kurio nors tėvus. Dvi šeimos po vienu stogu - anksčiau ar vėliau prasidės trintis, nepatogumai ar nesutarimai g.gif
Atsakyti
Mes nuomojamės butą ir gyvenam atskirai, aišku tėvai nemažai padeda, bet aš manau, kad jeigu jau būtų reikalaus kraustytis pas tėvus tai tikrai nebūtų pasaulio pabaiga, gal ir tam tikrų pliusų rasčiau. Tiesiog manau, kad čia labai daug priklauso nuo žmonių charakterių ir tarpusavio santykių.
Atsakyti
man irgi bus panasi situacija.. smile.gif taciau siuo atveju esu labai kategoriska: gyventi atskirai, arba TIK su mano tevais smile.gif pas mano tevus nuosavas namas, tai tiesiog planuoju gyventi antrame aukste, dalytis virtuve ir buities darbais su savo mama yra kolkas maloniau, nei su man svetimu zmogumi smile.gif o ir mano mama yra labai jaunatviska, niekada nieko nekamantineja, nenurodo ir be prasymo savo nuomoniu neissako, o tetis isvis nelenda i asmeninius santykius, tai manau gerai smile.gif
o pas maniskio tevus yra labai didelis namas ir butas, ir jis sako, kad eisime pas ji gyventi, bet to nedarysiu.. blush2.gif jo mama yra mano mamos priesingybe, ka pasakiau ta padarysi, NES TAIP REIKIA, ka zmones pagalvos doh.gif ir as zinau, kad gyvenimas tenais man taptu pragaru... doh.gif net jei duotu mums ju buta, vistiek neeiciau... kuo maziau mane sieja, tuo geriau.. smile.gif
ir tau patariu, vyrams su uosviais yra lengviau sutart ir dalytis darbais, jiems maziau net ju, o su anytomis labai sunku... smile.gif aisku, yra ir isimciu, bet dvi seimininkes viename name labai negerai smile.gif mama yra mama, su ja sutart, manau lengviau smile.gif
Atsakyti
jeigu priima ir nėra kitų galimybių, gal ir galima kurį laiką pagyventi g.gif bet aš nenorėčiau. Nors jeigu yra kam taip gerai, tai kodėl gi ne.
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 05, 15:13)
Nu jeigu buvo tokia teima - nuoširdžiai atsiprašau ir prašau ištrinti 4u.gif

Žinia, kad nemažai jaunų porų neturi savo būsto, neuždirba kol kas tiek, kad paimti paskolą ir nusipirkti butą (bent jau Vilniuje).
Ilgalaikė nujoma irgi yra prabangos dalykas.

O vat man nusibodo tempti gumą - draugajam 5 m. ir noriu kartu gyventi, vestuves planuojam kitą rudenį.

Žodžiu, nežinau pas ką mums geriau gyventi: pas savo mamą ar pas jo.

Situacija yra panaši: mūsų tėvai turi pakankamai ploto (mano mama - 3 kambarių butą), jo tėvai (namą)). Padėti reikės abiem atvejais. Bet vis tiek galėtume kažkiek pasitaupyti unsure.gif

Nu
gal padėsit apsispręsti? g.gif  cool.gif  unsure.gif
Pasidalinkit patirtimi

Aplamai gyventi su tevais ar uosviais yra tarsi vaiksciojimas plonyte linija smile.gif nesusipratimu neisvengsit schmoll.gif Geriausiai nuomotis. O jei nenorit ,tada pas savo tevus aisku kazkiek tau lengviau bus bet ne tavo busimam vyrui biggrin.gif
O siaip imkit paskola, jei tik turit galimybe mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkaip labai mažai atvejų girdėjau, kad poros gyvenimas pas kažkurio tėvus būtų buvęs sėkmingas g.gif visiems pažįstamiems baigėsi tuo, kad pagyveno tiek pas vienus tėvus, tada su dideliais barniais išsikraustė pas kito tėvus, kol galiausiai neapsikentė ir arba išsinuomavo arba paskolos pagalba nusipirko nors ir nedidelį, bet jau tik savo butą...

Aš neįsivaizduoju gyvenimo pas kažkurio iš mūsų tėvus. Mano mama ir aš esam visiškos priešingybės visais buities klausimais doh.gif , o pas būsimą anytą nesijausčiau laisvai, nes tuose namuose daug ką keisčiau iš pagrindų, o vis gi, ji ten namų šeimininkė...

Plius, dar juk ir gyvenimo būdas nesutampa... Dėkoju likimui, kad gyvenam visiškai kitam mieste, negu mūsų tėvai bigsmile.gif

O šiaip tai patarčiau kaip ir jau išsakyta buvo kitų nuomonė - bandyti nuomotis atskirą būstą arba imti paskolą... Nebus, kad susitaupys per kelis metus pinigėliai butui, o per tuos metus gali būti net ir per daug santykių išbandymų. Gabūt tėvai gali padėti kažkaip kitaip nei tik priimdami gyventi pas save blush2.gif Gal paskolint pinigų? Ar padėti su paskolos paėmimu...
Atsakyti
QUOTE(saulasare111 @ 2012 03 26, 10:58)
Aš tokios nuomonės, kad geriau prastesnis gyvenimas, bet atskirai, nei pas kurio nors tėvus. Dvi šeimos po vienu stogu - anksčiau ar vėliau prasidės trintis, nepatogumai ar nesutarimai g.gif

Pritariu.. Brolio patirtis gyvenant su žmonos tėvais parodė, kad iš to nieko gero neišėjo. Rezultatas- skyrybos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vytuliuke @ 2012 07 03, 13:24)
Pritariu.. Brolio patirtis gyvenant su žmonos tėvais parodė, kad iš to nieko gero neišėjo. Rezultatas- skyrybos  doh.gif

Jei skyrybos dėl nuolatinių barnių, susijusių su kažkurio tėvais - tai labai žiauru unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eve_ @ 2012 07 03, 23:12)
Jei skyrybos dėl nuolatinių barnių, susijusių su kažkurio tėvais - tai labai žiauru  unsure.gif

vede zmones yra suauge zmones ir savo pykciu priezastis turi spresti/salinti dar iki skyrybu. jei priezastis tevai-tai tie santykiai nieko verti buvo. sita situacija pakeist tikrai nera misija neimanoma tongue.gif
vadinasi skyrybu saknys slypi kitur g.gif
Atsakyti
jotule17 drinks_cheers.gif
jei abu galvomis mąstantys eitų gyvent atskirai. Tokia skyrybų priežastis lengvai pašalinama, aišku jei abu to nori.
Atsakyti