Įkraunama...
Įkraunama...

Logo klubas

user posted image
Atsakyti
Turbūt visos gathering.gif drinks_cheers.gif , kad tokia tyla nuo pat ryto...
Atsakyti
Pas mus "ant to kanto" sausa, jokių gathering.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 09 01, 16:58)
Pas mus "ant to kanto" sausa, jokių  gathering.gif  schmoll.gif  verysad.gif

o mes jau pirtelėje atbuvome smile.gif penktadienį.
o šiandien tik draugių ratelyje pas mane. kur čia baliavosi - ryt darbas ......
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2009 09 01, 15:58)
Pas mus "ant to kanto" sausa, jokių  gathering.gif  schmoll.gif  verysad.gif

schmoll.gif
atbuvusi šventėje, po miestą šliaužiojau ir tiek, kad neiti namo...
šiemet liūdna kaip niekada...
visi pikti, niūrūs...
anksčiau važiuodavo kur nors su kolėgom pasėdėt, dabar nieko, po ceremonijos kas sau išsiskirstė ir viskas tuom baigės unsure.gif
Atsakyti
O mes šeimos rate. smile.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausi sveikinimai visoms rugsėjo 1 proga 4u.gif Tūriningų, kantrių, gražių naujų mokslo metų 4u.gif

QUOTE(ruzava @ 2009 08 31, 22:12)
gal gali į mūsų paštuką mestelt pavyzduką individualios programos?
šiemet gausiu ir aš porą sunkesnių, tai reiktų pasidaryt, o niekada nedariau  doh.gif  tai neįsivaizduoju, su kuo ta individuali valgoma  blush2.gif

Š ranka viską` rašausi verysad.gif tik formą naudoju, kurią nusiunčiaų į mūsų gmail. ax.gif

QUOTE(Wija @ 2009 08 31, 23:54)

O manęs šiandien į darbą nepriėmė verysad.gif  Sakė, dar paskaičiuos, ar turės lėšų antrai pusei spec. pedagogo etato ir jei reiks, kitą savaitę paskambins. Bet kažkodėl nesitikiu skambučio schmoll.gif
Nebūtų man taip aktualu tas antras darbelis, jei LABAI nenorėčiau po vaiko auginima atostogų grįžti tik į spec. pedagogo vietą ax.gif

imk 4u.gif ir labai neliūdėk, atsiras, manau darbo, kai grįši po vaikiuko auginimo atostogų ax.gif o gal dar ir čia paskambins thumbup.gif

Gal galite kas nors parašyti kiek kontaktinių ir ne kontaktinių valandų priklauso logopedams ir spec. pedagogams? Kur jas rasti? blush2.gif niekur nerandu blush2.gif randu tik darželyje : 22 kontaktas ir 5 ne kontaktas logopedui.
Papildyta:
Aš tai pirmą kartą buvau naujame kolektyve, tai visi labai nuoširdžiai priėmė ax.gif oficiali dalis, o po to "suneštinis" pasisėdėjimas ax.gif
Atsakyti
man jūsų popieriai nesuvokiami biggrin.gif individualios programos - nėra, logo planai - Jakimavičienė juos padarė, mes tik segtuvuose pagal klases susikaišiojom. VISKAS. Man plaukai šiaušias, kad tarifikacijas ir kitką reik tvarkyti, o mano vaikas pirma diena darželinukas. Tai širdis ir siela tikrai ne darbe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sanmara @ 2009 09 01, 16:22)
Gal galite kas nors parašyti kiek kontaktinių ir ne kontaktinių valandų priklauso logopedams ir spec. pedagogams? Kur jas rasti? blush2.gif niekur nerandu blush2.gif randu tik darželyje : 22 kontaktas ir 5 ne kontaktas logopedui.
Papildyta:

Labas, 18 kontaktinių ir 5 nekontaktinės, viso 23 etatui. Kur rasti taip greit nesurasiu; O ten kur radai darželiui - nėra?

Light blue, tu tik nestresuok ir neperduok savo gražuolei to nerimo ir viskas bus GERAI! Pradžia sunki, bet vaikai tarp vaikų greičiau įpranta nei mums suaugusiems atrodo; bus ir paverks, ir apsirgs, bet tau negalima "praskysti";
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andromedav: 01 rugsėjo 2009 - 16:14
QUOTE(light blue @ 2009 09 01, 17:58)
man jūsų popieriai nesuvokiami biggrin.gif individualios programos - nėra, logo planai - Jakimavičienė juos padarė, mes tik segtuvuose pagal klases susikaišiojom. VISKAS. Man plaukai šiaušias, kad tarifikacijas ir kitką reik tvarkyti, o mano vaikas pirma diena darželinukas. Tai širdis ir siela tikrai ne darbe doh.gif

Kokia ta Jakimavičienės knygutė? gal nuotraukytę kas turit? blush2.gif
Viskas bus gerai tavo vaikiukui 4u.gif tik mamytei reikėtų mažiau stresuoti 4u.gif

QUOTE(andromedav @ 2009 09 01, 18:08)
Labas, 18 kontaktinių ir 5 nekontaktinės, viso 23 etatui. Kur rasti taip greit nesurasiu; O ten kur radai darželiui - nėra?

Ačiū 4u.gif ten nėra mokyklos, tik darželio kur radau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2009 09 01, 16:58)
mano vaikas pirma diena darželinukas. Tai širdis ir siela tikrai ne darbe doh.gif
console.gif

Visoms taip būna console.gif .

Bet gi dirbai kažkada daržely, prisimeni, kad ne taip jau ir blogai vaikams ten būna mirksiukas.gif . Retas kuris nesiadaptuoja mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Nežinau ar čia sveikint su darbų pradžia ar ne jus visas? g.gif Aš jau pasiilgau atostogų doh.gif Gal pasveikinsiu su tuo, kad turime kur eiti ir ta vieta - ne darbo birža 4u.gif

Light blue, viskas bus gerai, iš pradžių tik baisiai atrodo. Aš dabar tik ir laukiu kada prades eit blush2.gif o kažkada lygiai taip kaip ir tu, neradau sau vietos ir skaičiavau sekundes kol pasiimt reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo &joy: 01 rugsėjo 2009 - 17:10