Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites? 2

QUOTE(lolitax22 @ 2012 02 08, 10:05)
jeigu ziurint is sveikumo puses - tai sveikiausia mergaitems palaidais plaukais

toks neapibreztai savotiskai gincytinas faktas smile.gif visa laika palaidi plaukai labiausiai nukencia nuo isoriniu veiksniu - vejas ,saule , sausas oras, trynimas i patalus, uzkliuvimas rengiantis, zaidziant, ir t.t. plastmasiniu zailsu/baldu/daliu artimas kontaktavimas su plaukais. supinti bent jau i viena kasele- mazu maziausiai ne tik nekenkia- bet dar ir tvarkingiau vaikas atrodo, jei plaukuciai stori, nepaklusnus ir panasiai. jei ploni, tiesus ir tolygiai krintantys- gal ir nekenkia nei veideliui erzindami oda, nei akelems, ir atrodo tvarkingai. kol nenusauseja nuo nuolatinio draikymosi skirtingose oro temperaturose ir aplinkose..
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2012 01 28, 20:19)

Ačiū už nuorodą, bandysiu savo dykrytei supinti..

QUOTE(lolitax22 @ 2012 02 08, 10:05)

Tikrai netiesa. ypač negerai, kai mergaitės palinkę prie stalo piešia, o palaidi plaukai krenta ant akių, veiduko, riboja šviesą. Be to- palaidi greičiau susivelia, juos labiau veikia išorės veiksniai. Dar- supinti plaukučiai ir tvarkingiau ir gražiau.
Atsakyti
QUOTE(lolitax22 @ 2012 02 08, 08:05)

nei labas, nei sudie,- atėjo bernuko mama ir tėškė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beveik galima suprast, kad supindamos plaukus žalojam savo mergaičių sveikatą lotuliukas.gif
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 13 vasario 2012 - 11:45
QUOTE(Coccinela @ 2012 02 13, 09:44)
nei labas, nei sudie,- atėjo bernuko mama ir tėškė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
beveik galima suprast, kad supindamos plaukus žalojam savo mergaičių sveikatą  lotuliukas.gif
doh.gif

drinks_cheers.gif taigi..

as sutikciau jei kalbetume apie visokius labai varzius supynimus, kokiu tenka mergiatems pinti ir man.. paieskosiu kompe ,imesiu gal foto.. buna slenka plaukuciai po to, nes sakneles itemptos smarkiai, ir visa ka.. bet cia kaip mestelejo- apie aplamai pinamus plaukus..o ir siaip be galo retas atvejis cia sioj tmeoj ,"kenkejiskai" supinti plaukuciai.. kiek paskutiniu foto maciau- vis gan laisvai, ir labai tvarjingai sutvarkyti plaukeliai.

va cia pora, "kenkejisku" mano darbeliu, po kuriu paneles sakesi ,jog slinko.. bet po menesio kito, jos ir vel pas mane , su tuo paciu prasymu.. ir a dabar su jom daryti..

user posted image

user posted image

o siaip plauku pynimas , imant paskutiniausias foto - kaip kad tas kriokliukas- tai visiskai juk nerauna plauku..o tik grazu..
Papildyta:
labai atsiprasau uz dideles foto... unsure.gif nemokejau mazesniu ikelti.. soriukas 4u.gif
Atsakyti
Ragaina, o kaip antroje nuotraukoje tie sklastymai taip gražiai padaryti?? Man taip neišeina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 02 13, 15:41)
Ragaina, o kaip antroje nuotraukoje tie sklastymai taip gražiai padaryti?? Man taip neišeina  doh.gif

aš ne Ragaina, bet... Pirma pasidarom sklastymus, paprastai, su šukom, o tik paskui pinam mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 02 13, 13:46)
aš ne Ragaina, bet... Pirma pasidarom sklastymus, paprastai, su šukom, o tik paskui pinam mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif jei plaukai ploni- tai tiesiog su sukom subraukau, surisu, ir po viena imuosi pinti. jei plaukai stori /garbanati/ as siaip pusti, isdyke - tai sudrekinu vandeniu gan gausiai, tada velgi su sukom subraukau, suraisioju uodegeles atskirai viena nuo kitos, ir imuosi pinti po viena ruozeli 4u.gif
Atsakyti
Ar įmanoma šitaip surišti plaukus dviem rankom? g.gif
ten yra filmukas, dabar negaliu pažiūrėt, gal ten parodyta kaip riša?
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2012 02 17, 08:37)
Ar įmanoma šitaip surišti plaukus dviem rankom?  g.gif
ten yra filmukas, dabar negaliu pažiūrėt, gal ten parodyta kaip riša?

imanoma smile.gif cia nebe pynimas , o praktiskai "nerimas vaseliu ". as vis ieskau to irankio, maciau ebay ,kazka panasaus, tokia lazdele ,kaip suku plonas ilgas galiukas, kurio gale yra kilpele. susukavus plaukus lygiai tiesiai (turbut sukuociau net ir slapiai) - "nardom" su ta lazdele is galvytes galo i prieki, paciame priekyje pagal plauku linija paimam sruogele- ir ja istraukiam i pati gala. . sekancia linija nardom jau kas antra priesinga sruogele.. nebemoku paaiskinti toliau.. kaip vaikysteje is spalvotu popieriuku juosteliu sunerdavom kilimelius..
video gal aiskiau parodys. negaliu patijo paziureti irgi ( del limituoto interneto) .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2012 02 17, 11:24)
imanoma smile.gif cia nebe pynimas , o praktiskai "nerimas vaseliu ". as vis ieskau to irankio, maciau ebay ,kazka panasaus, tokia lazdele ,kaip suku plonas ilgas galiukas, kurio gale yra kilpele. u:

Aš tokią turiu liezuvis.gif. Net dvi biggrin.gif. Amazon per tarpininkes pirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 17 vasario 2012 - 19:50
QUOTE(Dilma @ 2012 02 17, 17:50)
Aš tokią turiu liezuvis.gif. Net dvi biggrin.gif. Amazon per tarpininkes pirkau smile.gif

brangiai kainavo?..
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2012 02 18, 00:27)
brangiai kainavo?..

Apie 10 lt biggrin.gif
Atsakyti