O as gavau dovanu drabuzeliu ivairiu, su dydziais visai gerai, tai dziaugiuosi, kai atnese didele Pampers pakuote irgi faina buvo, is tiesu, ypac pradzioje jie labai gerai, kai gimes leliukas gerokai aptustina pinigine, dar gavau kokius keturis kramtukus ir pora vienodu zaisliuku. Tie kramtukai tai mane erzina, vaikas ju negrauzia, nes beprotiskai neidomus - nespalvoti, nebarska... Tik viena kramtuka sunus i burna ima - tokia ale morka plasmasine besisypsancia su kramtomom rankytem ir kojytem. Tai ta faina, nes jis tas kojytes ir rankytes visas gali i burna susikisti

Taip pat nemegstu ir pliusiniu zaislu, tik dulkes traukia ir vieta uzima.

Dar gavom dovanu knygute, kur surasyti vaiko pirmuju metu svarbiausi dalykai, kur galima foto klijuoti panasiai. Tai idomu visai. Dar gavom bent pora melanininiu indu, sauksteliu vaikams pora pakuociu... Vieni tai labai faini, su karscio indikatoriumi - pasidaro roziniai, kai per karsta kose.

O dovana labai pravercianti dabar yra ta didele plasmasine masina, kur sedi, spiriesi ir vaziuoji

Liuks daiktas, birbia jau mano vyras ant jos, tik kad stumdyti nepatogu, o va sunenas jau triju metu irdar randa kaip pavaziuoti ta masina
Zodziu, man patiko drabuziukai (geriau pirkti didesnius ir ziureti naturaliu medziagu)
knygele su vaiko svarbiausiais ivykiais
didele sauskelniu pakuote (butina, paklausti, kiek sveria leliukas)
Nepigus idomesnis kramtukas, pvz., chicco.
sauksteliai su karscio indikatoriumi
Plasmasine masina su pypsiuku
O siaip manau, visada pravercia patalynes komplektelis, koks bragesnis lavinamasis zaisliukas velesniam laikui (is pradziu leliukas ji paciupines, o veliau zais kaip pridera) ir panasiai. Geriau jau dovanotojai kazka per didelio atnes, nei per mazo, geriau velesniam laikui, negu tik tik dabar.