| QUOTE | 
| Aisku praktiska imti ir paklausti ko reikia jaunai mamytei, bet  dingsta staigmena, o juk labai malonu jausti, kad va zmogus pats galvojo, ieskojo, rupinosi tuom, kokia gi dovana isrinkti. | 
Na, jeigu tai daiktas, kurio labai norisi, bet negali nusipirkti arba neprisiruosi - kodel ne? Esu tokia gavusi ir iki siol dziaugiuosi.
O del sidabriniu sauksteliu... Na, brangu, simboliska, jei dar ant jo isgraviruoja vaiko varda, gimimo datai, laika... Nu ir stovi tas saukstelis pas mus stalciuje - nei mes su juo valgeme, nei ka...
Zinai, dar gali pasidometi ar jie turi "karusele" virs lovytes pakabinama

Arba buna tokie ranksluosciai su kepurelemis - labai patogu vaikeli ismaudzius i ji susukti, nes galvyte uzdengia.

Gal kas ir labai gerai gyvena, kad sauskelnės yra per prasta dovana, bet aš pati visada džiaugdavausi gavusi tokią. Vis apie 20 Lt sutaupai. Ir tarp mūsų draugių visoms tikdavo tokia dovana, jau geriau nei rūbeliai (ypač megzti kostiumėliai iš turgaus) ar pliušiniai žaisliukai, kurių palėpėje stovi 3 dėžės, nes su jais niekada nebuvo žaidžiama.
 Gal kas ir labai gerai gyvena, kad sauskelnės yra per prasta dovana, bet aš pati visada džiaugdavausi gavusi tokią. Vis apie 20 Lt sutaupai. Ir tarp mūsų draugių visoms tikdavo tokia dovana, jau geriau nei rūbeliai (ypač megzti kostiumėliai iš turgaus) ar pliušiniai žaisliukai, kurių palėpėje stovi 3 dėžės, nes su jais niekada nebuvo žaidžiama.