Įkraunama...
Įkraunama...

Ką padovanoti lankant kūdikį?

Man pati blogiausia dovana-drabuziai vaikui 4-5 m. sad.gif Kur juos laikyt 4-5 metus, tik vieta uzima. O po tiek laiko bus pasene moraliskai, nenoresiu vaiko rengt. Dabar vis mastau, kur juos det? g.gif
Atsakyti
Blogiausios dovanos:
- dideli pliusiniai zaislai, kurie sedi ant spintu ir kaupia dulke
- per mazi rubai
- per dideli rubai
- labai iseiginiai rubai, kuriuos gaila uzdeti
- lenkiski kampuoti barskaliukai

Neutralios/praktiskos dovanos:
- sauskelnes
- vitaminai mamai:)

Geros dovanos:
- paklauskit pas vaikucio mamyte, ko jai labiausiai reikia!

Beje, kai lankai 2-ta ar 3-cia vaikeli seimoje, tai situacija sudetingesne, nes paprastai tevai jau viska turi wink.gif
Atsakyti
Blogiausia dovana ka gavau tai ciulptukai.Jie maniskiam buvo per mazi ir apskritai tu istrizu neeme.O labiausiai patiko kai didesniam padovanojo naktini puoduka. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar didesnio geriausias daiktas naudojamas pagal paskirti.
Atsakyti
Geriausia, labiausiai istrigusi dovana is mano abieju vaiku lankymu, kuria dabar dovanoju visiems lankomiems leliukams - vaiskisku indeliu rinkinys Bebe Jou (ar panasiai) is Kotrynos. Tai dubenelis ir lekstute su guminiu apvadeliu apacioje; labai patogu, kai vaikas pats pradeda valgyt - jie nenukrenta, nenusistumia nuo stalo. Mano dukte taip juos megsta, kad iki siol tik is ju ir valgo (jai jau 3,5 m.). Jie kainuoja 37 Lt. Ir kaina prieinama ir daiktai kokybiski.
Atsakyti
Taip, tie indeliai fantastiški thumbup.gif
O mes, žinokit, rimtai, nesam turbūt niekad gavę nereikalingų dovanų smile.gif Visos visos dovanėlės buvo panaudotos ir dar yra naudojamos kaikurios smile.gif
Dažniausiai gaunam rūbelius, žaislus, arba pinigais smile.gif Tik viena mano tetų kiekvieną kartą mus lankydama atneša sauskelnių (ne kaip dovaną, o šiaip).. Jau turim 4 pokus, bet jų nenaudojam, nes beria vaiką nuo jų. Vieną kartą uždėjau, tai jau po poros valandų išraudo užpakaliukas kaip burokas.. Nenoriu tetos ižeist, tai nieko nesakau (ji greit isižeidžiantis žmogus), bet jau vietos spintoj tuoj nebus per tas sauskelnes biggrin.gif
Geriausios dovanos kol kas - kūdikio albumas(nors jau vieną buvom tik tik nusipirkęsad.gif) ir grojantis žaislas - smuikas smile.gif Fantastika thumbup.gif
O dabar pati kaip tik galvoju, ką dovanot mėnesio mažyliui, bet nelabai žinau, ką jie jau turi, o ko dar ne.. Iš pradžių pagalvojau apie tą atliekamą albumą, bet jie turi panašų jau, tai antro gal nereikia unsure.gif.. Drabužėlių dovanot nenoriu, nes ir taip atiduodu jiems drabužėlių, tai čia nelabai gautusi.. Pamperių, kad ir kaip jiems jų reikėtų, nedovanosiu, nes norėčiau, kad atsiminimui liktų kažkas iš jos, o iš pamperių tie atsiminimai.. Na, žinot smile.gif
Atsakyti
Brooke, pati rašai, kad viena geriausių dovanų buvo smuikas. rolleyes.gif
Gal ir tu padovanok kokį ugdymą, lavinimą skatinantį žaisliuką ar žaidimą. Tokių dalykų mažyliui turbūt nebūna per daug thumbup.gif
O su tom sauskelnėm irgi ne kas gaunasi: teta leidžia pinigus ir net nežino, kad perka tau tai, ko tau nereikia. Gal verta pagailėti ne jos ižeidumo, o piniginės ir pavyzdžiui pasakyti, kad skirtingiems vaikams tinka skirtingos sauskelnės. ..
Būtent šios sauskelnės (gal jos ir labai brangios),ko gero, savo sudėtyje turi tokių medžiagų, kurios alergizuoja tavo mažylio odelę ar pan... : unsure.gif
Jeigu parašytum, kokios tai sauskelnės, gal atsirastų supermamų norėsiančių jas iš tavęs nusipirkti wink.gif
Supermamos, pagelbėkit Brooke clap.gif
Atsakyti
Dabar pradejo visos drauges kaip pasiutusios gimdyti, tai ir dovanu nespejam pirkti. Ka esu pati dovanojusi ir manau nenuvyliau:
1. Pliusine pirstine - zaisliukas (koks nors zveriukas buna). Amziaus diapazonas platus.
2. Ugio liniuote, dabar buna labai graziu. Ir grazu ir praktiska.
3. Plastikiniai smulkus, su ausimis, ragais, kanopomis, tesmenimis (bet ne per smulkus) zvereliai. Labai naudingi pazinimui.
Atsakyti
aš dovanočiau 'Kūdikio albumą', pleduką arba kasetę atpalaiduojančios muzikos (skonis ir kvapas pardoj tokią fainą pirkau, kūdikis nupieštas, tai visai šeimai wink.gif , plius galima iš tos pačios parduotuvėlės kokių nors druskyčių į vonią ar muiliukų ar pan. gražiai dadėt, o jei ką, galiama ir pačios mamos paklaust, ko jie dar neturi rolleyes.gif (gal pakabinamo žaisliuko, gal vystymo lentos ar pan. g.gif ), galaima ir čekį apsipirkt parduotuvėj padovanot, plius pliušinį žaisliuką dadėt, patys išsirinks, ko reikia.Niekučiai visokie surinkti man nepatiktų, geriau kažkoks stambesnis daiktas.

Tiesa, mūsų pirmagimė buvo gavusi tokią dovanėlę, kurią ir dabar prisimenu, bet nežinau, ar tokių yra, gražių barškučių rinkinys specialioje dėžėje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 03 lapkričio 2004 - 10:39
Dabar kai jau turiu savo 2.gif tikrai nedovanociau rubeliu. Nes daznai buna taip kad ju ir negali uzdeti, jei amzius neatitinka sezono. Geriausia aisku paklausti, ko dar neturi, arba labai gera dovana cekis, uz kuri nusipirks ko tikrai reikia.
Man pavyzdziui patiko kai padovanojo, tokia prilipinama lekstute, kai reikes vaika jau maitinti, ir ji dar palaiko siluma. Man dar jos negreit reikes, bet tikrai nezinojau, kad tokiu yra. O patyrus mama padovanojo, ir tai ateity tikrai pravers.
Dar labai gerai dovana, kuri visada pravers, tai sauskelnes. Arba slapios serveteles...
Atsakyti
QUOTE (Sigitano @ 2004 11 15, 00:24)
Man pavyzdziui patiko kai padovanojo, tokia prilipinama lekstute, kai reikes vaika jau maitinti, ir ji dar palaiko siluma. Man dar jos negreit reikes, bet tikrai nezinojau, kad tokiu yra. O patyrus mama padovanojo, ir tai ateity tikrai pravers.
Dar labai gerai dovana, kuri visada pravers, tai sauskelnes. Arba slapios serveteles...

Mes irgi gavome prilipinama lekstute, ir dar y ja isipila vanduo, kad palaikytu siluma turbut tongue.gif , ir puodely kartu thumbup.gif Nu labai fainas dalykas, nes mes jau tuoj pradesim koses valgyti clap.gif irgi patyrus mama padavanavo rolleyes.gif
Siaip tai manau sauskelnes visai ne dovana, nes ar taip ar taip ju pirktume, anokia cia dovana dry.gif Dar mes gavome ceky rubams, aisku butu buve smagiau gauti ceky kokioj zaislu parduotuvej apsipirkti, bet aisku ir rubai gerai rolleyes.gif Siaip tai cekiai labai gerai thumbup.gif
O geriausia tai pasiklausti mamyciu ko ju 2.gif labiausiai reikia wink.gif (manes irgi klausinejo tai vis sakiau, kad noriu kokiu zaisliuku 2.gif , tai dabar turim tiek barskuciu doh.gif laugh.gif )
Atsakyti
Kas apie čekius - mes gavom tokį kuris galioja tik Vilniuj ir būtent tam tikroj parduotuvėj 1 mėn, na labai geras dalykas, bet žmonės patys nenorėdami sudarė nemažą problemą - reikėjo važiuot specialiai. Taigi siūlau atkreipt dėmesį smile.gif

Man patiko gauti drabužėlių, nes labai greit išauga vaikas ir jų nuolat reikia smile.gif.
O sauskelnės tai tikrai nemanau kad tai dovana...
Atsakyti
Na ziurint kas dovanoja, jeigu daug bendradarbiu, tai as prasyciau eriuko antklodes. O jeigu draugai, tada tokie dalykai, kuriu paciam gaila lyg ir butu leisti pinigus
Atsakyti