Kur juos laikyt 4-5 metus, tik vieta uzima. O po tiek laiko bus pasene moraliskai, nenoresiu vaiko rengt. Dabar vis mastau, kur juos det?
  Kur juos laikyt 4-5 metus, tik vieta uzima. O po tiek laiko bus pasene moraliskai, nenoresiu vaiko rengt. Dabar vis mastau, kur juos det?  

Visos visos dovanėlės buvo panaudotos ir dar yra naudojamos kaikurios
 Visos visos dovanėlės buvo panaudotos ir dar yra naudojamos kaikurios 
 Tik viena mano tetų kiekvieną kartą mus lankydama atneša sauskelnių (ne kaip dovaną, o šiaip).. Jau turim 4 pokus, bet jų nenaudojam, nes beria vaiką nuo jų. Vieną kartą uždėjau, tai jau po poros valandų išraudo užpakaliukas kaip burokas.. Nenoriu tetos ižeist, tai nieko nesakau (ji greit isižeidžiantis žmogus), bet jau vietos spintoj tuoj nebus per tas sauskelnes
 Tik viena mano tetų kiekvieną kartą mus lankydama atneša sauskelnių (ne kaip dovaną, o šiaip).. Jau turim 4 pokus, bet jų nenaudojam, nes beria vaiką nuo jų. Vieną kartą uždėjau, tai jau po poros valandų išraudo užpakaliukas kaip burokas.. Nenoriu tetos ižeist, tai nieko nesakau (ji greit isižeidžiantis žmogus), bet jau vietos spintoj tuoj nebus per tas sauskelnes 
 ) ir grojantis žaislas - smuikas
) ir grojantis žaislas - smuikas  Fantastika
 Fantastika 
 .. Drabužėlių dovanot nenoriu, nes ir taip atiduodu jiems drabužėlių, tai čia nelabai gautusi.. Pamperių, kad ir kaip jiems jų reikėtų, nedovanosiu, nes norėčiau, kad atsiminimui liktų kažkas iš jos, o iš pamperių tie atsiminimai.. Na, žinot
.. Drabužėlių dovanot nenoriu, nes ir taip atiduodu jiems drabužėlių, tai čia nelabai gautusi.. Pamperių, kad ir kaip jiems jų reikėtų, nedovanosiu, nes norėčiau, kad atsiminimui liktų kažkas iš jos, o iš pamperių tie atsiminimai.. Na, žinot  

, plius galima iš tos pačios parduotuvėlės kokių nors druskyčių į vonią ar muiliukų ar pan. gražiai dadėt, o jei ką, galiama ir pačios mamos paklaust, ko jie dar neturi
 , plius galima iš tos pačios parduotuvėlės kokių nors druskyčių į vonią ar muiliukų ar pan. gražiai dadėt, o jei ką, galiama ir pačios mamos paklaust, ko jie dar neturi   (gal pakabinamo žaisliuko, gal vystymo lentos ar pan.
 (gal pakabinamo žaisliuko, gal vystymo lentos ar pan.   ), galaima ir čekį apsipirkt parduotuvėj padovanot, plius pliušinį žaisliuką dadėt, patys išsirinks, ko reikia.Niekučiai visokie surinkti man nepatiktų, geriau kažkoks stambesnis daiktas.
 ), galaima ir čekį apsipirkt parduotuvėj padovanot, plius pliušinį žaisliuką dadėt, patys išsirinks, ko reikia.Niekučiai visokie surinkti man nepatiktų, geriau kažkoks stambesnis daiktas. 

tikrai nedovanociau rubeliu. Nes daznai buna taip kad ju ir negali uzdeti, jei amzius neatitinka sezono. Geriausia aisku paklausti, ko dar neturi, arba labai gera dovana cekis, uz kuri nusipirks ko tikrai reikia.
 tikrai nedovanociau rubeliu. Nes daznai buna taip kad ju ir negali uzdeti, jei amzius neatitinka sezono. Geriausia aisku paklausti, ko dar neturi, arba labai gera dovana cekis, uz kuri nusipirks ko tikrai reikia. | QUOTE (Sigitano @ 2004 11 15, 00:24) | 
| Man pavyzdziui patiko kai padovanojo, tokia prilipinama lekstute, kai reikes vaika jau maitinti, ir ji dar palaiko siluma. Man dar jos negreit reikes, bet tikrai nezinojau, kad tokiu yra. O patyrus mama padovanojo, ir tai ateity tikrai pravers. Dar labai gerai dovana, kuri visada pravers, tai sauskelnes. Arba slapios serveteles... | 
 , ir puodely kartu
 , ir puodely kartu   Nu labai fainas dalykas, nes mes jau tuoj pradesim koses valgyti
  Nu labai fainas dalykas, nes mes jau tuoj pradesim koses valgyti  irgi patyrus mama padavanavo
 irgi patyrus mama padavanavo  
  Dar mes gavome ceky rubams, aisku butu buve smagiau gauti ceky kokioj zaislu parduotuvej apsipirkti, bet aisku ir rubai gerai
 Dar mes gavome ceky rubams, aisku butu buve smagiau gauti ceky kokioj zaislu parduotuvej apsipirkti, bet aisku ir rubai gerai  Siaip tai cekiai labai gerai
 Siaip tai cekiai labai gerai  
  labiausiai reikia
 labiausiai reikia  (manes irgi klausinejo tai vis sakiau, kad noriu kokiu zaisliuku
 (manes irgi klausinejo tai vis sakiau, kad noriu kokiu zaisliuku   , tai dabar turim tiek barskuciu
 , tai dabar turim tiek barskuciu  
   )
 ) 

.
.